משהו לא מסתדר לי

משהו לא מסתדר לי

כל האומנים הגדולים מופיעים בכל מקום חוץ מאתניקס שאפילו בהופעות בערים כמו פעם הם לא. תמיר מלחין לבד להורוביץ שירים זאב כותב לבד לשרית חדד מופיע בקליפ של זהבה וגם שר איתה בהופעה למרות שפעם קודמת הוא אמר שבלי אתניקס הוא לא מופיע דבר שני נכנסתי לאתר של עברי לידר והוא מדי פעם כותב בפורום למה לכאן אף אחד לא נכנס הגיע הזמן שיעדכנו אותנו מה קורה איתם ולא פעם בשנה.

y o s i x

New member
גם לי לא מובן../images/Emo7.gif

המצב הזה ממש מתסכל,לדוגמא כפר המוזיקה מתקיים כבר 3 או 4 שנים כולם מופיעים שם חוץ מאתניקס,יש פסטיבלי קיץ מהצפון ועד הדרום כולם מופיעים חוץ מאתניקס,במועדון זאפה הקיץ מופיעים כל האמנים יום יום אומן אחר משמות כמו שלמה ארצי ועד להקות שקיימות שנה וחצי כל האמנים קטנים כגדולים מופיעים חוץ מ.....ניחשתם נכון. אני מעריץ אדוק שלהם כבר 17 שנים תמיד הבנתי אותם פחות או יותר אבל לא זכורה לי תקופת יובש כזאת מכל הבחינות,מצד אחד הם לא חייבים לאף אחד הסבר על מעשיהם,אבל מצד שני יש פה מספר חברים שאתניקס היא חלק בלתי נפרד מחייהם ולהשאיר קבוצת מעריצים מתוסכלת בלי מידע זה לא אחראי ולא לעניין,אולי להם כבר נמאס מעצמם אבל לנו עדיין לא,בבקשה לכל מי שיש קשר כלשהו ללהקה אנא העבירו מידע זה ללהקה אנחנו מתגעגעים ללהקה שלנו!

נטלייי

New member
אני בטוחה

שיש להם סיבה כלשהיא. הרי הם מרוויחים על זה כסף, אין סיבה שלא יופיעו כי סתם לא בא להם.

ITAIX

New member
אתניקס עובדים כל הזמן

גם ביחד ןגם לחוד... הם עובדים כרגע על שירים חדשים כמו שכולם יודעים, גם אם הם כותבים לאחרים זה לא שונה מהעבר, גם בעבר הם היו כותביחם לאחרים או לתוכניות טלויזיה. צריך סבלנות, השוק היום והקהל זה לא כמו פעם... בידיוק היום עברתי על כל קלטות הוידאו שיש לי וזה מצחיק לראות כמה היחס לאתניקס היום שונה. ממש שונה.

למעלה