משהו לא מסתדר לי

FE PHANTOM

New member
משהו לא מסתדר לי ../images/Emo58.gif

*כמה הורקרוקסים וולדמורט עשה? סלאגהורן אמר שהוא רצה לפצל את הנשמה שלו לשבע חלקים כי זה המספר הכי חזק. אבל השאלה היא, אם זה כולל את הנשמה שיש לו כבר. *הרוח הזאת שרואים בסרט "הארי פוטר ואבן החכמים" אחרי שפרו' קווירל מת זאת הנשמה של וולדמורט? (נשמה מיוחדת שיצאה מהורקרוקס ולכן יכולה להסתובב חופשי ולהידבק ליצורים חיים...?) *כמה הורקרוקסים נשארו (4?), זה כולל את ה-Locket (תליון?)- שלא יודעים אם הושמד או לא. *אם R.A.B שם הורקרוקס מזוייף זה אומר שהצליח לעבור את המכשולים של וולדמורט. זאת אומרת שהוא שתה את השיקוי. הוא שם שיקוי חדש או שהשיקוי מתמלא לבד? (זה נראה מוזר בכל אופן) *כשהארי עשה "אציו" על ההורקרוקס יצאה גופה מן המים לשנייה. איזה סיבה יכלה לגרום לזה לקרות? אם ההורקרוקס נמצא במערה הוא היה אמור להגיע אל הארי (כמו שהמטאטא הגיע אליו בטורניר- מפלס לעצמו דרך) אם ההורקרוקס היה מכושף (נגד אציו) לא היה אמור לקרות כלום. אם R.A.B הצליח להוציא אותו מהמערה גם לא היה אמור לקרות כלום כי הכישוף אמור "לדעת" אם זה מכושף או לא. אני מקווה שלא כתבתי יותר מדי שאלות בשביל אשכול אחד...

Pr0NgS

New member
כמה תשובות../images/Emo58.gif

וולדמורט עשה שש הורקרקסים, וביחד הנשמה שלו מפוצלת לשבע. אם היה עושה שבע, צריכה להשאר חתיכת נשמה שמכילה את ה"אני" שלו ואז נשמתו הייתה מחולקת לשמונה. הרוח הזאת היא הצל הקלוש ביותר שדמבלדור תיאר בתור וולדמורט, אז כן, היא נדבקת ליצורים וזה. יש אפשרות סבירה שהשיקוי מתמלא, אין לי דעה נוספת על זה. אני חושב שיש גם כישוף נגד ההורקרקס, אבל גם האינפרי מתנגדים. יכול להיות אולי שוולדמורט חשב שינסו לזמן אותו פשוט, אז הוא כאילו כישף שאם יאמרו 'אציו הורקרקס' אז זה ייחשב כ'אציו אינפרי'.

J Halliwell

New member
התשובות ../images/Emo58.gif

טום רידל חילק את נשמתו לשבעה חלקים: *היומן *התליון *הטבעת כל אלה הושמדו (לגבי התליון אני מניח שהוא הושמד למרות שזה לא בטוח) *הגביע של הפלפאפ *משהו של גריפינדור או רייבנקלו *וולדמורט עצמו (כן ה"עצמי" של וולדמורט - כאילו הנשמה הראשונית נחשב כאחד מהם) *כנראה נגיני הנחשה מי שניסה לגנוב את אבן החכמים זהו שריד של וולדמורט עצמו - לא הורקרוקס שקם לתחייה! כשהארי ביצע את לחש הזימון ויצאה גופה זה קסם שוולדמורט שם כדי להגן על ההורקרוקס. *על שאר השאלות אני אענה מחר אם אף אחד לא יעשה את זה קודם כי זה הרבה לכתוב והיה לי יום ארוך אז אין לי כוח!!! סורי

G e o r g i a

New member
נראלי שאתם טועים...../images/Emo58.gif

וולדמורט פיצל את הנשמה שלו לשבעה חלקים. לפני שהוא נעלם (כשהוא ניסה להרוג את הארי) היו שבעה הורקרוקסים. כשהוא חזר (לא יודעת באיזה שלב בדיוק ב-15 השנים שהוא נעלם פחות או יותר) הוא השתמש באחד ההורקרוקסים. אז נשארו ששה. את הטבעת דמבלדור השמיד, את השרשרת כנראה R.A.B, ועכשיו נשארו ארבעה. בקשר לשיקוי שהתמלא - אי אפשר לדעת (בינתיים לפחות). בקשר לאינפרי שיצא מהמים כשהארי עשה אציו להורקרוקס - זו הייתה תגובה לניסיון הקסם של הארי. חלק מההגנה.

J Halliwell

New member
אנחנו לא טועים

יודעים בוודאות שבלי ה"עצמי" של וולדמורט הוא לא יכול להתקיים - דמבלדור אומר את זה. לכן הנשמה שבתוך הגוף של וולדמורט נחשבת כאחד ההורק' למרות שזה לא הורק'. בנוסף, מתואר בספר הרביעי שוולדמורט "נקרע" מהגוף שלו וכאב לו ובלה בלה בלה ולא אומרים שהוא פתאום התעורר באחד המקומות שבהם הוא החביא הורק'/

Pr0NgS

New member
../images/Emo45.gif <בערך ../images/Emo58.gif>

הגוף עצמו מחוסל אבל הנשמה עדיין התקיימה כי יש עוד חלקים ממנה, וזה קיום עלוב אבל זה לפחות משהו.

G e o r g i a

New member
הרבה דברים לא אומרים בספרים../images/Emo58.gif

בתוך וולדמורט נמצא עכשיו אחד מחלקי הנשמה. לפני שהוא ניסה להרוג את הארי התינוק זה היה הורקרוקס כחפץ. עכשיו זה חלק אחד מתוך שבעת החלקים (ששניים כבר הרוסים), והוא נמצא בתוכו.

Pr0NgS

New member
לא הגבתי כראוי ../images/Emo58.gif

דמבלדור בבירור אומר שיש בתוכו את הנשמה שמכילה את ה"אני" שלו. נגיד שיש שבעה הורקרקוסים: בהתחלה אמורים להיות שבעה, אז לפי דעתך הנשמה שלו מחולקת לשבע עכשיו. אז מה יש בגוף שלו באותו רגע?

G e o r g i a

New member
את אחד החלקים../images/Emo58.gif

מהשבעה. לפני שהוא "מת" כשהארי היה בן שנה הוא חילק את הנשמה שלו לשבעה חלקים...... השאלה שעולה כאן היא מה הוא השאיר בתוך עצמו באותו הזמן. זה לא ממש ברור. מה שיש כרגע בתוכו זה אחד משבעת החלקים שהוא יצר לפני שהוא נעלם. זה מה שאני הבנתי.

Pr0NgS

New member
זה די ברור מהספר ../images/Emo58.gif

כשרוצחים, כאילו קורעים את הנשמה. אז וולדמורט קרע את נשמתו לחתיכות והכניס אותה להורקרקסים, אבל עדיין נשארה בו חתיכה אחת שהיא ה"אני" שלו. זה לא מובן?

The Walrus

New member
בקשר לשאלה השנייה

לא לסמוך על הסרטים, הם מעוותים הכל!. זוהי עוד שטות של הסרט כדי שיהיה יותר דרמטי. שימו לב להבדל: בספר: הארי מעקב את קווירל מספיק אם כי קווירל גובר עליו, דמבלדור מגיע ומציל את הארי והארי מתעורר במרפאה. בסרט: הארי הורג את קווירל בעצמו, רואים את וולדמורט עוזב אותו ובגלל וולדמורט הארי מתעלף. הגירסה של הספר היא הנכונה והיא היחידה שנכונה.

למעלה