משהו לא הגיוני בפרק

glory the god

New member
משהו לא הגיוני בפרק

blood ties- כשדון בגן שעשועים אז היא כאילו נזכרת בפעם שהיא ובאפי היו שם ושיחקו בנדנדות, נכון שזה זיכרון מזוייף הוא אמור להיות הגיוני, כי אחרי הכל- כולם האמינו בזכרונות האלו כל הזמן אז הם צריכים להיות הגיוניים ומציאותיים וכו'. אבל מה שלא הגיוני בזיכרון של דון הוא ששם באפי נראת בת 10 בערך, אפילו פחות, והם עברו לסאנידייל כשבאפי הייתה בת 16 בערך אז זה ממש לא הגיוני, וזה לא שהייתה להם סיבה לבקר בסאנידייל קודם או משהו...

Schnickelfritz

New member
נכון?!

גם אני חשבתי על זה כשראיתי את הפרק, זה לא הסתדר לי במיוחד...

little girl

New member
אין לי מושג, אבל אולי...

בזיכרון המושתל הם עברו לסאנידייל מוקדם יותר? או אולי הם מאז ומתמיד גרו שם? יש מצב שזאת פשוט פאשלה של ג'וס? לכו תדעו .)

smgfan

New member
ראו אותה מאחורה, אז אי אפשר לדעת

גם בעונה הראשונה של "באפי", אם ראו את שרה מאחורה אפשר לחשוב שהיא ילדה בת-10.

ס ט ל נ ה

New member
אני לא ממש זוכרת את הפרק אבל...

ניראה לי שהגן שעשועים פשוט הזכיר לה גן אחר, זאת אומרת שהגן שעליו היא ניזכרת, הגן בו באפי מנדנדת אותה הוא לא אותו גן בו היא נימצאת כרגע... זה ניראה לי יותר הגיוני. ואתם צודקים באפי באמת תמיד ניראת קטנה :)

B a n j o

New member
לא יודע...

גם הראו אותה מאחורה אז לכו תדעו מה הגיל האמיתי שלה כי באמת, בגובה, הילדה הזו יכלה אפילו להיות שרה מישל גלר כיום
. או שאולי זו לא באפי?

sour spirit

New member
נצל"ש - לא קשור

אבל אתמול בערב חנכתי את הקלסר-איסוף-מידע-תמונות-על-באפי-וקסט השני שלי!!!:] אני יודע שזה קצת טיפשי לאמור זאת כאן, אך חשבתי לעצמי, מאחר ואנו גרים במדינה שקשה מאוט(!!!!!!) למצוא חומר/מידע/תמונות על הסידרה האהובה שלנו...וגם בגלל שאם אני אבוא למישו ברחוב ואגיד לו את זה הוא די יירק לי בפנים ויגיד " טוב" כזה סנובי....ואתם הרי מעריצי באפי מושבעים, כאנוכי, אז חשפתי לשתף אתכם (!!!!!! - המורה שלי ללשון מממש תאהב אותי כרגע)... אז תראו זאת כמחמאה...

sour spirit

New member
הייי!!!!!

ואני כבר חשבתי שאפאחד פה לא יידע להעריך את זה !!!! תודה, דייזי!!!

GreeCheeMan

New member
עוד משהו שלא הבנתי ממש בפרק

למה לעזאזל ג'יילס כתב במחברת הזו שדון היא המפתח, ועוד השאיר את המחברת בחנות? זה לא קצת מסוכן, למקרה שגלורי תפרוץ לחנות כדי לחפש דברים על המפתח? הרי אלו לא דברים ששוכחים בקלות. נראה לי ג'וס עשה את זה רק כדי שדון תגלה שהיא המפתח, וגם על זה הוא לא חשב עד הסוף.

GreeCheeMan

New member
אה, יכול להיות...

אבל בכל זאת, הוא מסתכן בזה שהוא כותב שם שדון היא המפתח. אז לא עדיף לו פעם אחת לא לכתוב פרטים על מקרה מסוים שקורה, ולא לסכן חיים של מישהו?

הרי ג'יילס שם את המחברת במגירה

סודית, שגם דון לא ידעה על קיומה עד שהיא הסתכלה על ג'יילס ושיחזרה את צעדיו..... חוצמזה, שכאילו, מי היה מספר לדון שהיא המפתח? זו הייתה הדרך הכי טובה שהיא תגלה בלי לפתוח עוד קו עלילה בלהאשים מישהו (אמנם האשימו את ספייק, אבל הוא רק היה שם כדי שלא יפגעו בדון...מלאך
) וזה היה גורע מקו העלילה הראשי, שהיה לראות את דון עם דם... רק חבל שספייק באמת ליווה אותה...לא היה מזיק לה להיפצע קצת יותר:)))

קלואי1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אל תקחי את זה אישית...היא פשוט קצת

מעצבנת אותי... אם אחותי הייתה באה אליי עם ורידים חתוכים הייתי מביאה לה סטירה ואומרת לה שתיקח את עצמה בידיים....ומי לעזאזל משאיר ילדה בת 15 לבד בחדר שלה אחרי שהיא חותכת לעצמה את הידיים?!stupid much?

למעלה