משהו לא ברור

משהו לא ברור../images/Emo53.gif

"חצי משניים אחד לא שלם" הרי חצי משניים זה אחד... זה ממש לא מובן לי כבר זמן רב... אשמח אם תעזרו לי להבין

באמת מה לא ברור...

את מכירה את זה שאומרים שכשאת מאוהבת במישהו/י את מרגישה כאילו מצאת את החצי השני שלך? אז כשלוקחים אחד מכם- זה כאילו אחד שהוא לא שלם בלי החצי השני שלו... הבנת?

זה דווקא משפט ברור

חצי משניים = אדם אחד שהוא בלי הזוג שלו אחד לא שלם = אדם ללא בן זוג..

אני הולך לפי ההיגיון

בשיר הזה הוא מדבר על זוג שאחד מהם הוא אדם והשניה אדמת. "תגידי איך זה נראה לך..." "המלכה מתוסכלת" וכו', את מכירה את השיר.

../images/Emo51.gif

חח איך לא חשבתי על זה קודם... ממ תודה! אם אתם כבר בקטע של תמונות אז זה ידיד מאוד טוב שלי.. רק שתכירו

אם כבר וכו'

תכירו גם כן
החתימה שלך הזכירה לי בדיחה. יהודי אחד נכנס לבר, ואומר לברמן "תביא בירה, כושון!". אז הברמן אומר לו זה לא יפה לדבר ככה. אז היהודי אומר לו, "תביא כבר את הבירה, כושון!". אז הכושי אומר לו, "יודע מה? בוא נתחלף, ותראה איך זה לא נעים לקבל כזה יחס". אז הם מתחלפים במקום, והכושי אומר "תביא בירה, יהודון!" אז היהודי אומר לו, "פה לא מוכרים לכושים".

SimsY

New member
עד כמה שזה יכול להיות משעשע

המצב רחוק רחוק מלהיות משעשע כשמשטרת תל אביב מתנהגת כמו הגאסטפו ויוצאת לכסח את הצורה של ההומואים בגן העצמאות בצורה שלא הייתה מביישת פלוגה בגאסטפו שפושטת על בית כנסת מלא ביהודים - הנושא ממש לא מבדח. אולי אם אותם שוטרים היו יוצאים לכנס שומרי חוק באוסטריה והיו מתנפלים עליהם ומנסים לפגוע בהם מעצם היותם יהודים אז אולי הם היו מבינים משהו. אבל ככה הנושא רציני ביותר - אולי התחשק להם לראות איך זה להיות בצד הרודף פעם אחת מאשר בנרדף אז מכיוון שפתאום יש להם מדינה (גיבורים גדולים!) הם קיבלו ביצים והתחילו לרדוף אחרי אוכלוסיה אחרת. יכול להיות שזה בוטה - אבל אם מישהו מעורה באירועים שהיו בגן העצמאות לאחרונה אתם בוודאי יודעים שזה בדיוק מה שקרה שם.

יש שני סרטים

את זה עם ריצ'ארד גיר שמתאהבת בו איזה צעירה, אני לא זוכר את שמו, ואז בסוף יש לה סרטן. את הסרט הזה ראיתי. ואחד אחר שהוא בביטחון סתיו בניו יורק, עם קיאנו ריבס, שהורדתי פעם ספיידרמן או איזה סרט וזה היה זה, שבהתחלה יש איזה סצינה שהיא בבגדים תחתונים ויותר מזה לא ראיתי.

beenINSANE

New member
זה לא אותו סרט?

סתיו בניו יורק זה לא על ריצ'רד גיר שמתאהב, אם אינני טועה, בווינונה ריידר ובסוף יש לה סרטן...?

beenINSANE

New member
גבירותיי ורבותיי- שיא חדש../images/Emo70.gif

עוד לא 2 ואני כבר עייפה בטירוף שלא לומר משועממת למוות. ולכן אני הולכת לישון! מצטערת שאני מפקירה ככה את תפקיד השמירה על הפורום בלילות אבל משעמם לי לשמור לבד.
לילה טוב לי.

למעלה