משהו לא ברור לי

Galit29

New member
משהו לא ברור לי

אצלי המכשושה מבקרת כל 25 יום ולפני כן היא כמובן מודיעה לי עם כתמים חומים משהו כמו יומיים שלושה לפני. העיניין הוא שהחודש כבר רצינו להתחיל לנסות 0למרות שחודש שעבר לא נזהרנו כל-כך, היום אני צריכה לקבל והיא עדין מתמהמהת בצורה של כתמים חומים ואפילו בניגוב היא לא נראית כלכך. מה קורה פה? לא מעניין אותי אני מתחילה לספור מהיום....אוף...דווקא כשמחכים לה היא לא באה. בכל מקרה יש לה עד הערב להגיע אני ממש כבר כועסת

u z a

New member
גלית,

כמה זמן את ללא גלולות? אולי ה- 25 ימים שהיו לך עד עכשיו זה לא המחזור הקבוע אלא המחזור המבולבל של אחרי הגלולות? אולי תתאזני על 27 או 28 ימים? בכל אופן, אם זה לא הריון (ואת צריכה לדעת אם יש סיכוי
), אז כנראה זה שוב הסיפור המוכר של "הגוף משתגע אחרי הגלולות". אל תכעסי עליה, אחרת יתכן והיא תמשיך להתעכב (את יודעת איך זה עם מכשפות...), פשוט תנסי לא לחשוב על זה (אהה...). בכל אופן, מקווה שהיא תגיע עוד היום (או אם לא אכפת לך - שלא תגיע בכלל ב- 9 החודשים הקרובים
).

Galit29

New member
האמת לא אכפת לי שלא תגיע

אבל לא נראה לי כל כך. ולגבי הגלולות יותר משנתיים אני בלי גלולות כי גלולות ושמש וסיגריות לא הולכות ביחד ויצא לי כתם מכוער על הפנים שבינתיים נעלם. אז לא נראה שהוא השתגע פשוט משגע אותי

chapling

New member
לא ../images/Emo46.gif על מכשפות

זה לא עושה להם טוב והם מתנקמות!!! ושוב לשאלה המקובלת... את אחרי גלולות? כי אז יש למכשפה נטיה להישתגע

תמרלה

New member
המכשפה משתגעת גם בלי סיבה

לא כל שגעון של המכשפה תלוי בגלולות , לפעמים זה סתם שינויים הורמונלים או סתם נפל לה בורג,והיא התבלבלה בספירה, או שלחץ ומתח מפריע לה לספור ואז רק אחרי שהיא נרגעת זה מגיע או לפני, בקיצור מלא סיבות. לא הבנתי למה את צריכה לספור? אז תני לה זמן תרגעי והיא תבוא. בנתיים שיהייה לנו שבוע טוב

Galit29

New member
ד"ש עם שיר(שור)

ברגשות מעורבים משהו אני מכריזה על בואה. קיוויתי כבר להשתמש עם הבדיקה שיש לי בבית, והתחלתי לנסח את ההודעה שאני אכתוב פה והתקשרתי לבעלול אבל לא דיברתי איתו בדיוק על זה שלא יחשוב שאני הוזה דברים, ופתאום באמצע ישיבת תקציב סוערת, הרגשתי כאב בבטן, הלכתי לשירותים ולא לקחתי איתי תחבושת כי כבר הייתי סגורה על העיניין ופתאום ראיתי אותה...נשבעת לכם היה לה פרצוף כמו זה עם הסמיילי המחוייך פה
זה , אבל אני לא נפלה רוחי אני באה איתכן בנות. החודש מתחילה שנה חדשה טובה יותר ויפה יותר לכולנו אמן!

למעלה