משהו לא בסדר...

keren123

New member
משהו לא בסדר...

מה המצב!? אני כרגיל מקווה שאצל כולכם הכל טוב. האמת...אני פשוט לא יודעת מה קורה לי! המחשבות שלי נודדות איפהשהו ``שם``. אני מרגישה הרגשה כזאת של ריקנות. אולי זה בגלל שעכשיו אני לבד... אין אף אחד לאהוב,לפנק,להירדם איתו,או פשוט להיסתכל עליו ולהיות מאושרת. אני מנסה עד כמה שיותר לאחז בתקווה...אבל,אבל, זה פשוט לא זה. והכי גרועה זה שבזמן האחרון אני לא מצליחה לכתוב כלום! וזה די מפחיד אותי. כי הייתי כותבת שירים,מחשבות, הכל! ועכשיו,עכשיו משהו לא בסדר. שלכם קרן

PoshKale

New member
אולי

את צריכה הפסקה קטנה. ואח``כ תחזרי עם כוחות מחודשים...

keren123

New member
אולי...

הכל אולי! בזמן האחרון יש אצלי בחיים יותר מידי אוליי. החברים שלי,האנשים שמסביבי התחילו להגיד לי: ``קרן, מה קורה לך?! קודם לא שמענו אותך אומרת אף פעם ``אולי``. תמיד היית כל כך מסודרת, הכי מסודרת מכולם! תמיד ידעת בארך מה הולך לקרות. תמיד היית בטוחה!``

PoshKale

New member
בלי פירוט

לא יודע מה להגיד. משבר ? יאוש ? לא יודע מה את עושה. וזה לא נורא אם את לא יודעת מה הולך לקרות, אילו הם החיים... אם היית יודעת כל הזמן מה יקרה, איך היית נהנית ?! וגם סדר לא צריך להיות תמיד...תני למצב להתאזן...אז היית תמיד מסודרת... עכשיו תכירי את הצד השני, לא כל כך נורא. האופי שלך לא משתנה פה. קרן זו קרן. האולי ילך כמו שהוא בא.

tairon

New member
בלי אולי...ועם תקווה לתת עידוד

אז ככה זה בא .. לפעמים ישנם תקופות בהן אנחנו לא מתחברים לשום דבר ולא רק זה יש לנו מעין תקופת בצורת אל דאגה זה קורה לטובים לטיח לטובים לטיס אוקצור לטובים.. אני משוכנע מעל כל ספק שתהיי הכי לא מוכנה יגיע אותו אחד שיגרום לך להרגיש מאורשת ולא רק זה לפתע הכל יראה פתוח לרווחה בקצה המנהרה יש אור תמיד גם לך אז תרימי ראש תשתדלי להנות ממה שיש כרגע אפילו מהדברים הקטנטנים..

למעלה