משהו כייפי!

משהו כייפי!../images/Emo99.gif

אני כבר זמן לא מעט רוקדת קטעים מהרפרטואר הקלאסי. וזה מאוד כיף.היגעתי לזאת מתוך סוף השבוע התרבותי בניתי לעצמי. בכל סוף שבוע אני צופה בסרט בלט.ואז עלה לי רעיון שניתן לשים את הדיסק ב-DVD נייד. ואז ללכת איתו לסטודיו או בכל מקום אחר שתבחרו ולרקוד קטעים מהרפרטואר. זה ממש כיף.בנוסף לצורות הריקוד האחרות. נסו זאת. אגב,הסתבר שגם כאשר סיימתי את לימודיי,ואני עובדת יותר.גם אז יש לי את הפנאי לעשות זאת. וכל זאת בשל כך שסידרתי לי מראש מקצועות כאלו שיאפשרו לי את הפנאי לריקוד. זה פשוט כיף!
עוד משהו חשוב. אני גם מאוד אוהבת מוסיקה קלאסית.ושהתחלתי לנגן, ניגנתי בהתחלה על אורגנית מתוך שאיפה לעבור אחר כך לפסנתר,מתוך ידיעה שזה יעזור לי לקצב נכון בפסנתר. והסתבר שזה גם תרם מאוד לתחום המחול. ובריקודיי אני רואה עד כמה זה תרם לחוש הקצב שלי. לא חייבים להקדיש לזה הרבה זמן.מספיק קצת שזה יעזור ויעשה את שלו. גם אני לא מנגנת הרבה.קודם הריקוד כמובן.הרבה יותר חשוב לי ואהוב עליי מנגינה. ובמוסיקה אני כרגע אני יותר מקדישה לתולדות המוסיקה,גם חלום ישן שלי. אבל כן,אני רואה עד כמה זה תרם לתחום הריקוד. אורגנית גם עולה הרבה פחות מפסנתר ולא תופסת מקום.כך שבאמת כל אחד יכול להרשות לעצמו. אז שיהיה לכם כיף!
ובהצלחה!
 
ואל תטעו

גם נגינה אני מאוד אוהבת וזה היה חלום ישן שלי שגם הגשמתי ומגשימה. רק שהריקוד חשוב לי הרבה יותר. זה כיף לנגן,אך כיף יותר לרקוד.
בכל אופן,הנגינה מאוד תרמה לי לריקוד. אז מומלץ לכולם.אפילו קצת זה מאוד עוזר.
 
עוד דבר

מה שאני מאוד שמחה שאני הולכת לפי האמת הפנימית שלי. לא בגלל שכולם עושים כך.אלא לפי מה שאני אוהבת ומאמינה. היו לי מלחמות רבות על הריקוד.ממש הרבה. אבל אני שמחה שהיגעתי למה שהיגעתי ואני הולכת להמשיך להתפתח. בכל אופן,לעד,לעד ארקוד. ואני עוד מעט הולכת להתאמן את האימון היומי שלי ואחר כך הליכה.
 
אז זהו

עשיתי אימון טוב היום. וגם רקדתי בכל מיני דרכים וצורות. אני לא רק עוסקת בריקוד,אני רוקדת בפועל. סמנטיקה.כי לעסוק בריקוד זה יכול להיות בכל מיני דרכים. אני רוקדת.זה מה שעושה,רוקדת. וכן זה מה שאני,רוקדת. ולא אומר רק עוסקת בריקוד אלא רוקדת. (לעומת דתיים מסויימים שניסו להפוך זאת לעוסקת בריקוד ודרך זה שאעשה דברים אחרים בריקוד ולא ארקוד) ואני פורשת מכתיבה בפורמים השונים,אכתוב,אבל לא הרבה.כי אני רוצה יותר זמן לרקוד. מאוד כיף לי לרקוד ואני רוצה זאת עוד.
 
הריקוד

אתם יודעים שאני עברתי הרבה בגלל הריקוד.היו לי מלחמות רבות בקשר לזה. אבל כל זה רק תרם רבות לריקוד. ואני כיום רוקדת בגדול. ואגב,למרות שיש כאלו שרוצים שאפסיק לרקוד (הייתי פעם דתית,כיום אני חילונית) אני כבר לא צריכה להילחם עליו.נמצאת כיום במקום אחר לגמרי. אני רוקדת וזהו,ולמי שלא מוצא חן בעיניו בעיה שלו.מראש לא אכנס למקומות כאלו. .
 
אני כותבת לכם

כדי שתראו שבאמת למי שרוצה ניתן לרקוד למרות ועל אף התנגדויות שונות לזה. סידרתי לי את כל הדברים הדרושים לריקוד אני ממש גאה בכוח הרצון שלי.אגב,אותם אנשים מסויימים שהתנגדו לריקוד ניסו שלא יהיה לי כוח רצון,כוח,כסף וכו' כדי לרקוד.גם כאן לא ויתרתי והלכתי לייעוץ מקצועי בנושא. אז זהו. אני צריכה לזוז לעבודה. אבל שמחה לתת לכם מטויבציה להמשיך לרקוד גם כאשר יש קשיים בדרך.
 
למעלה