פיה טובה אחת
New member
משהו כייפי!../images/Emo99.gif
אני כבר זמן לא מעט רוקדת קטעים מהרפרטואר הקלאסי. וזה מאוד כיף.היגעתי לזאת מתוך סוף השבוע התרבותי בניתי לעצמי. בכל סוף שבוע אני צופה בסרט בלט.ואז עלה לי רעיון שניתן לשים את הדיסק ב-DVD נייד. ואז ללכת איתו לסטודיו או בכל מקום אחר שתבחרו ולרקוד קטעים מהרפרטואר. זה ממש כיף.בנוסף לצורות הריקוד האחרות. נסו זאת. אגב,הסתבר שגם כאשר סיימתי את לימודיי,ואני עובדת יותר.גם אז יש לי את הפנאי לעשות זאת. וכל זאת בשל כך שסידרתי לי מראש מקצועות כאלו שיאפשרו לי את הפנאי לריקוד. זה פשוט כיף!
עוד משהו חשוב. אני גם מאוד אוהבת מוסיקה קלאסית.ושהתחלתי לנגן, ניגנתי בהתחלה על אורגנית מתוך שאיפה לעבור אחר כך לפסנתר,מתוך ידיעה שזה יעזור לי לקצב נכון בפסנתר. והסתבר שזה גם תרם מאוד לתחום המחול. ובריקודיי אני רואה עד כמה זה תרם לחוש הקצב שלי. לא חייבים להקדיש לזה הרבה זמן.מספיק קצת שזה יעזור ויעשה את שלו. גם אני לא מנגנת הרבה.קודם הריקוד כמובן.הרבה יותר חשוב לי ואהוב עליי מנגינה. ובמוסיקה אני כרגע אני יותר מקדישה לתולדות המוסיקה,גם חלום ישן שלי. אבל כן,אני רואה עד כמה זה תרם לתחום הריקוד. אורגנית גם עולה הרבה פחות מפסנתר ולא תופסת מקום.כך שבאמת כל אחד יכול להרשות לעצמו. אז שיהיה לכם כיף!
ובהצלחה!
אני כבר זמן לא מעט רוקדת קטעים מהרפרטואר הקלאסי. וזה מאוד כיף.היגעתי לזאת מתוך סוף השבוע התרבותי בניתי לעצמי. בכל סוף שבוע אני צופה בסרט בלט.ואז עלה לי רעיון שניתן לשים את הדיסק ב-DVD נייד. ואז ללכת איתו לסטודיו או בכל מקום אחר שתבחרו ולרקוד קטעים מהרפרטואר. זה ממש כיף.בנוסף לצורות הריקוד האחרות. נסו זאת. אגב,הסתבר שגם כאשר סיימתי את לימודיי,ואני עובדת יותר.גם אז יש לי את הפנאי לעשות זאת. וכל זאת בשל כך שסידרתי לי מראש מקצועות כאלו שיאפשרו לי את הפנאי לריקוד. זה פשוט כיף!