"משהו יפה"

Drorrrrrr

New member
"משהו יפה" ../images/Emo13.gif

משהו יפה אתה לא יכול לייצר קסם הדממה הייתה מעוררת רחמים, באותו יום אהבה שנהיית יותר מדי צינית תאווה רק פיזית, בימים האלה. אתה מנתח כל מי שאתה רואה, אבל לא מקבל סימן, סוג של אהבה, כל לילה אתה נוחל תבוסה ובוכה בלי להיות מודע. אם אתה לא יכול להתעורר בבוקר, כי המיטה שלך הייתה ריקה בלילה, אם אתה אבוד, פגוע, עייף או בודד אי אפשר לשלוט בזה, תנסה כמה שתרצה האם תמצא את האהבה שלא תעזוב אותך? האם תמצא אותה בסוף היום? אתה לא תהיה אבוד, פוגע, עייף או בודד משהו יפה הגיע לדרכך. התקליטן אומר ברדיו, "החיים אמורים להיות סטריאופונים בכל יום" בעבר השלכת את מה שלא התאים לך ייצבת סוג של משהו יפה, לא יכולת לחכות. כל החברים שלך חושבים שאתה מסופק, אבל הם לא יכולים לראות את הנשמה שלך שכחו את הימים שהיו מפוחדים, כשהם גרו לבד. אם אתה לא יכול להתעורר בבוקר, כי המיטה שלך הייתה ריקה בלילה, אם אתה אבוד, פגוע, עייף או בודד אי אפשר לשלוט בזה, תנסה כמה שתרצה האם תמצא את האהבה שלא תעזוב אותך? האם תמצא אותה בסוף היום? אתה לא תהיה אבוד, פוגע, עייף או בודד משהו יפה הגיע לדרכך.

Drorrrrrr

New member
חס וחלילה! את לא יודעת שאנחנו

מתרגמים שירים פה? יאללה תרגמי גם את משהו רק תבדקי שאין אותו במאמרים
[כדי שלא תתרגמי סתם]

dana goren

New member
סורי!...

אני קיבוצניקית שזה אומר אשני עובדת בחופש ואין לי שזמן לדברים כאלו...אולי עוד שבוע

escaping

New member
כל הכבוד!:) תרגום מעולה! אבל...

אממ.. זה- הלוואי שתמצא את האהבה שלא תעזוב אותה הלוואי שתמצא אותה עד סוף היום....P:

escaping

New member
גם... אבל זה משתמשים בזה גם-

בברכות ליומולדת או דברים כאלה- may you always be happy, may you have a lot of money...:p כל מיני דברים כאלה:) ככה שיש לזה שני פירושים:)

NuFiFiT

New member
אני ניסיתי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo85.gif

להרגיש
בוא תחזיק לי את היד אני רוצה לתקשר עם החיים לא בטוח שאני מבין את הדרך שקיבלתי התיישבתי ודיברתי עם אלוהים והוא פשוט צחק על התוכניות שלי הראש שלי מדבר שפות אני לא מבין אני רק רוצה להרגיש אהבה אמיתית למלות את הבית שאני גר בו כי יש לי יותר מדי חיים זורמים דרך הורידים שלי עומדים להתבזבז אני לא רוצה למות אבל אני לא נלהב גם מלחיות לפני שאני אתאהב אני מתכנן לעזוב אותה מפחיד את עצמי עד מוות בגלל זה אני ממשיך לרוץ לפני שאני מגלגל עין אני רואה את עצמי מתקרב אני רק רוצה להרגיש אהבה אמיתית למלות את הבית שאני גר בו כי יש לי יותר מדי חיים זורמים דרך הורידים שלי עומדים להתבזבז ואני רוצה להרגיש אהבה אמיתית ואהבה ועד עולמים אני לא יכול לקבל מספיק אני רק רוצה להרגיש אהבה אמיתית למלות את הבית שאני גר בו כי יש לי יותר מדי חיים זורמים דרך הורידים שלי עומדים להתבזבז אני רוצה להרגיש אהבה אמיתית ואהבה ועד עולמים יש חור בנשמה שלי אפשר לראות את זה בפנים שלי זה מקום מאוד גדול בוא תחזיק לי את היד אני רוצה לגעת בחיים לא בטוח שאני מבין את הדרך שקיבלתי לא בטוח שאני מבין לא בטוח שאני מבין לא בטוח שאני מבין לא בטוח שאני מבין

למעלה