משהו יפה שהכנתי

SaberTooth

New member
גאד...

החלק בחתימה שלך של "אני אשתוק עכשיו
" פשוט מתאים להכל. ולא, למי שתהה, זה לא קשור לנושא השרשור. סתם חשתי צורך עז להוציא את זה...

NJS

New member
הנה הסימן המי יודע כמה

שסייבר שלנו כבר קשיש(ישיש,בא בימים,אני מת מעיפות)

midnight dragon

New member
אתה שם לב שכל הכותרות שלך

קטועות באמצע נכון? צריך תמיד להמציא את הסוף... אולי זה "אני עייף בגלל השעה המאוחכרוביות מעופפות ליד הבית שלי" או אולי זה "אני עייף בגלל השעה המאוחטרת.." הממ אני עיפה..

NJS

New member
כן שמתי לב

ואגב אני מעדיף את הכרוביות עם רוטב בתוך הבטן שלי אני עייף

KagomeSama

New member
ואולי זו הסיבה..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שהוא שם! זה לא שכאילו אמרתי, וואי, איזה משפט מגניב, אולי נשים אותו בחתימה? ואז אחרי שבוע אמרתי: וואי, איזה קטע! זה פשוט מתאים להכל! כי זה אכן מין משפט כזה שמתאים להכל ולכן הוא בחתימה שלי, כי זה מגניב. ומתאים להכל. כמובן. אני לא הבנתי את ההודעה שכתבתי הרגע אבל אולי אתם תבינו... גאד, אני צריכה לישון.

שאלון

מה לא בסדר עם ?KagomeSama א.נכשל בהבנת הנקרא. ב.סובל מחרדת מבחנים. ג.הוא אידיוט מושלם. ד.כל התשובות נכונות.

מה קרה ל KagomeSama בילדותו?

א.נכשל בהבנת הנקרא. ב.היתה לו טראומה ממבחן. ג.הוא אידיוט מושלם. ד. כל התשובות נכונות.

KagomeSama

New member
סליחה?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

דבר ראשון, אני בת. נקבה. בחורה. ילדה. דבר שני. הבנת הנקרא שלי מצויינת, תודה רבה, טראומה? לא שזכור לי. האידיוט המושלם היחיד פה זה אתה, לא נעים לי לגנוב לך את הרעם. כל התשובות נכונות? אני בספק. ועוד משהו. לפני שאתה פותח את הפה שלך, תחשוב פעמיים. לא התכוונתי להעליב אותך, זה היה בצחוק, אוקיי? אז תתחיל להרגע. אני לא חייבת לך שום דבר.

למעלה