משהו יכול לטרום מידע...?

yoad dt

New member
משהו יכול לטרום מידע...?

klx- מה מי איך למה כמה ואיפה - מה ההגדרה של הכלי, איך הוא בשטח, כביש - הוא אוהב קצת?, אמינות?, חזק?

enigo

New member
250 או 650?

250 יש רגיל ויש R, שניהם קלילים (107 ק"ג אם אני זוכר נכון, שזה ממש קצת). הרגיל פחות מוצלח מבחינת מנוע ומתלים. ה R חרגול שטח עצבני למדי - מנוע שדורש טורים כדי לעבוד ומתלים קשיחים יחסית. יצא לו שם של עדין מבחינת אמינות, אבל אני לא מכיר שום סיפור ברמה האישית/גוף שני. ה 650 הוא בהמה מבחינת המנוע - חזק חזק ועוד פעם חזק. בעיקר בסל"ד ביניים. הוא אולי פחות חזק בטופ מ 426 (אולי, לא בדקתי) אבל התגובה לכל פתיחת מצערת היא אלימה יחסית. המתלים קצת רכים מכדי לטפל במנוע. ראש מנוע רגיש - מפחת דחיסה שעלול להתפרק ולגרום נזקים. בנוסף רגיש מאוד לחוסר שמן. עם שני הדגמים אפשר לנסוע בכביש, מצד שני יצא לי לראות קטמ 250 עם ארגז בת"א... אז כנראה שעם כל אופנוע אפשר לנסוע בכביש. יש גם KLX300, למיטב ידיעתי הביאו אחד לתקינה וזהו. הוא כמובן קצת יותר חזק מה 250 אבל שומר על שאר המאפיינים של ה 250. לדעתי קטמ 400 יתן תמורה טובה יותר לכסף בשטח והוא יכול לבצע משימות כביש בצורה סבילה, ויש מבחר הרבה יותר גדול לבחור מתוכו.

BENG

New member
הדגם הובא עד 96 לפי ידיעתי ולאחר

מכן ניסיונות ליבא את ה300 שלא הצליח יותר מידי נמכרו מעטים( בודדים) האופנוע נחשב קל זריז ובעל מיתלים טובים אני מדבר על דגם הklx250r יובא ב96 הדגמים האחרים (הישנים יותר) הרבה יותר אמינים הוא נחשב טוב אבל יש מעטים מאוד במצב סביר ואולי אחדים במצב טוב בגלל אופי האופנוע דאגו הישראלים לשחוט את רובם אני לפני שנה חיפשתי כלי כזה והיחיד שמצאתי רצה מחיר מוגזם לגמרי ולקחתי את הופנוע לבדיקה וחוץ מדברים רעים לא היה למוסך מה להגיד בקשר לדגמים הגדולים יותר אני יודע שהם נחשבים ללא אמינמים ומאוד יקרים (חלקי חילוף)

Easy_Rider

New member
../images/Emo124.gif מנושא לנושא, באותו נושא ../images/Emo13.gif

DR400 ... יש גרסת S, יש גרסת Z, יש גרסת E ... או אולי אני סתם עושה סמטוחה
הקיצר, מישהו יכול לארגן לי את הסדר בבלאגן ? מה יש ומה ההבדלים ?

mad dog 3

New member
סדר בבלגאן...../images/Emo107.gif

אכן ידידי שלושה דגמים יש לו לסוזוקי... z-גרסת הדרדלה המיובאת באופן חוקי כדת וכדין ע"י היבואן בארץ... s-גרסת המוטוקרוס של סוזוקי (ללא מערכת חשמל)... e-הגרסה הטובה בין העולמות...גרסת המוטוקרוס בשילוב מערכת חשמל (קרי סטרטר) לגבי ההבדלים בינהם...לא בשעה כזו... לילה טוב

MexMex

New member
מוטוקרוס ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

הייתי יותר מגדיר כ Play bike ולא דו"ש כמו הZ.... יותר קל, מערכת אורות בסיסית, מתלים משופרים ומנוע יותר חזק... אבל עדיין לא מוטוקרוס.... אגב, מוטוקרוס ו4 פעימות, מתי סוזוקי/קאוואסקי יחליטו להצטרף לעניין??? עוד מעט, והם מאחרים את הרכבת... אדיוס

למעלה