משהו יודע

SHABBI THE 3

New member
משהו יודע

מה עם אולברייט מבושידו, שהיה לפני כמה שנים בערוץ 5?

אולברייט

נדמה לי שאחרי מחלה ארוכה של סוכרת, תלוית אינסולין, הוא מת (אולי תוך כדי הופעה? אני לא זוכר) אבל מת זה בטוח.

הוא הזדקן ועשה ניתוח לשינוי מין

והיום הוא ידוע בשם "מדליין אולברייט". הוא שירת מספר שנים כמזכירת המדינה בממשל קלינטון, וכיום הוא מנהל סביחייה בבני ברק. בברכת חג פסח כשר ושמח, לורנס

bennyTKD

New member
עוד פרטים

הוא מת בשנת 2000, בגיל 37, בזמן שנלחם מול לוסיפר גרים (בילי אוונס). היו בזמנו כל מיני שמועות בעיתונות (בחו"ל, בחו"ל. בארץ עיתונות הספורט עסוקה רק ב- 11 משוגעים שרצים אחרי כדור עגול...) לגבי סיבת המוות. סיבת המוות הרשמית (וכנראה האמיתית) היא התקף לב. בני

כוכבי העבר

מישהו יודע גם מה הולך היום עם טאקאדה קינו ימאזאקי וכל שאר החברה' מהבושידו? ומה קורה היום עם רויס גרייסי, הוא עדיין מתחרה?

bennyTKD

New member
בושידו, פרייד, UFC ועוד

תראה, אם אתה רוצה מידע על בושידו, פרייד, UFC ועוד, אני ממליץ לך להיכנס לפורום מיוחד לקרבות NHB ו- MMA: תיכנס לאתר www.wwfisrael.co.il, ותבחר בלינק interactive, ואז תבחר nhb/mma forum. יש שם כמה משתתפים שממש בקיאים בתחום. לגבי שאלתך על רויס/הויס גרייסי, מאז הקרב המתיש שלו עם טקאדה בפרייד, שבו הוא נכנע (מגבת לבנה) אחרי שעה וחצי כיוון שהיה מותש (וגם חטף...), לא ידוע לי על שום קרב שהוא ניהל. בני

mickeym

New member
תיקון קל לבני....

הקרב האחרון של ריוס גרייסי היה במאי 2000 (במסגרת UFC) נגד סקוראבה ובו הושלכה המגבת (ולא נגד טקאדה שבו גרייסי ניצח בנקודות). טקאדה, גם בגיל 40 וחצי, הוא עדיין מתאבק פעיל והפסיד את הקרב האחרון שלו בדצמבר 2002 נגד קיושי טאמורה. כמדומני, ימאזאקי ממשיך להילחם בזירות השוטו ביפן, וזוכה להצלחה.... מיקי

bennyTKD

New member
תיקון קל למיקי...

לגבי הקרב של גרייסי נגד טקאדה בפרייד: היו 2 קרבות. אתה מדבר על קרב שבו גרייסי ניצח בתחילת שנת 2000. אני מדבר על הקרב השני שלהם, באמצע שנת 2000, ובו גרייסי זרק מגבת לבנה לאחר קרב של שעה וחצי. שאלו פה על הקרב האחרון, אז נראה לי שאמצע 2000 זה אחרי תחילת 2000... לגבי הקרב שהזכרת ב- UFC במאי 2000, אז גרייסי ל-א היה ב- UFC מאז 1995. לא היה. לא היה. הגרייסים עזבו את ה- UFC (שהם היו אחד מהיוזמים שלו מלכתחילה) לאחר שהחוקים שלו לא התאימו להם. זה קרה בעיקר בשל הקרבות של הויס/רויס גרייסי נגד דן סברן (UFC 4) ונגד קן שמרוק (UFC 5). הויס/רויס טען (ויש בזה משהו) שהחוקים דפוקים אם מותר לקן שמרוק לשכב עליו במשך כל הקרב בלי לעשות שום דבר (שמרוק היה בהגנה, אחרי שהפסיד בעבר לגרייסי, ופה רצה רק להשיג תיקו), והשופט לא מקים אותם. אחר כך באמת שינו את החוקים ב- UFC, ואפשר לראות שאם השופט רואה שהקרב לא מתקדם לשום מקום, הוא מזהיר את המתמודדים, ואם הם לא עושים כלום הוא מפריד ביניהם והם מתחילים שוב בעמידה. בני

גרייסים למינהם

ממשיכים לתחר איפה שיש כסף ופחות סיכון פציעה ב"אבו דאבי קומבט קלב" גם הויס, הנזו וגם הצעירים.

RGJJN

New member
רויס גרייסי יהיה ביוני הקרוב בארץ

על מנת להעביר סמינר בג'יוג'יטסו(ספורט ו-vale tudo). רויס מעולם לא הפסיד לטאקאדה(אלא ניצח אותו),רויס הפסיד לסאקורבה לאחר קרב של שעה וחצי כתוצאה מפציעה(ולא איזשהוא מהלך מבריק של סאקורבה),ולכן בתום הסיבוב השישי(כל סיבוב 15 דקות)החליטו בפינה שלו לפרוש. לגבי הבושידו:מדובר בארגון שרוב הקרבות שם היו מכורים(ובחלקם אף מספר שיתופי פעולה),בקיצור שואו. רוב החברה מהבושידו מופיעים היום בזירות מבוימות,אך יש כאלו שפנו לזירות shoot רציניות ואמיתיות ומתחרים שם.

סדאם חוסיין גם יהיה ביוני בארץ

על מנת להעביר סדנת מעמול וקובה ג'יטסו. אבל למקרה שזו אזעקת אמת ולא אחת מהשמועות החוזרות האלו, תרשום אותי לסמינר של הויס.

RGJJN

New member
תרשום אותי? אני מציע שתיצור איתי

קשר בטלפון 667 825 054 שמי משה ואני מתאמן ומאמן בנציגות הישראלית של רויס גרייסי,וכן זו אזעקת אמת(אתה יכול לבדוק באתר שלו,למטה מצד שמאל). הסמינר יתקיים בכרמיאל ב-8,9 ליוני ומחירו 120$. מגיעים גם מהארץ,ממגוון מועדונים וגם מהעולם(הסמינר במסגרת מסע סמינרים שרויס עורך כעת בארופה).

למעלה