משהו יודע.....

Swicca

New member
משהו יודע.....

...... איפה ניתן להשיג פגיון עם ידית שחורה או לבנה ??? (בראשון לציון) אור ואהבה ,שימי.

BLaCk magiCat

New member
איזה כיף!

לא ידעתי שיש פה ראשל"צים... טוב אני לא יודעת מה לענות לך, אבל יש את החנות הזות במרכזית הישנה, בבפנים. אני לא בטוחה שיש שם פגיון אבל ראיתי שם לפני כמה שבועות חרב, אז מאוד יכול להיות... החנות עצמה מאוד חמודה, יש שם קריסטלים ונרות וקטורת ואחד המוכרים הוא אחד מהבני-אדם הכי נחמדים שפגשתי... אם אין שם אז מאוד יכול להיות שבחנויות כמו "ג'נטלמן" יהיו, גם ב"פופ שופ", למרות שהם לא מיעדות במיוחד לכישוף, אבל מי שואל. מישהו מכיר באמת חנויות נוספות בראשון? אני מרגישה מקופחת מבחינת שופינג רוחני

Swicca

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי......

.... חשבתי אני לבד (מראשון תמיד יש הכי קצת זה כל כך לא הוגן) בכל מקרה אני מכיר תחנות ממש נחמדה יש גם את גירסת המיני לפני הכניסה לקניון (אותה חנות פשוט ממש מוקטנת וחסרת לקוחות
) ובדקתי בכולן ולצערי כל הידיות בצבעי כסף וכ'ו ואין פגיונות יש את החרבות הסיניות האלה עם ידית שחורה אבל זה הורס!!! אז עם מישהו מכיר או פשוט מראשון אז מקווה שיגיב ......... אור ואהבה ,שימי.

shining moon

New member
חחחח אתה חושב שמראשון יש הכי קצת?

מותק אני ממזכרת-בתיה עצלנו זה פשוט אף אחד
טוב אין לי שום הצעה בקשר לחנות וסתם היה בא לי להגיד את מה שאמרתי וואי אני מסטולה לגמרי כדאי שאני ישתוק

dopey_wizard

New member
איי איי .. גם אני ראשל"צי..

החנויות האלה, שמם "קוסומוי" ובשניהם יש את אותם המוצרים.. אתם מחפשים פגיון.. אני לא בטוח לגבי זה אבל תוכלו לבדוק... ומה שבטו שזה מצויין לקנות שם דברים רבים אחרים.. : בימי שישי במדרחוב יש כמו יריד כזה.. יש את חנות החשמל רמזור מצד שמאל.. ממולו יש דוכן ובו אישה נחמדה מאוד שמוכרת הרהב דברים ותוכל להסביר לכם הרבה על הרבה דברים, אני קונה ממנה בדרך כלל אבנים.. בכול מקרה, טוב לדעת שיש פה ראשלצים, ובמיוחד טוב לדעת שיש פה מישהו פגאני מראשלצ שממה שהבנתי הוא הולך למפגשים אולי יהיה לי חברה בדרך למפגש הבא? (כן, זו שאלה אליך swicca).. אז יש מישהו מאזור היקב? או מישהו שלומד בעמית עמל??

dopey_wizard

New member
לא נראה לי

מהדברים שאני קניתי אצלה המחירים רגילים לגמרי, רק שאצלה מקבלים הסבר קטן. אולי אנחנו לא מדברים על אותה אישה...

Swicca

New member
אתם.....

.... מדברים על אותה אחת(תלתלים צבע אור כהה) כן זאת היא וגם לדעתי המחירים ממש גבוהים לעומת חנות למשל וגם שם אני יכול לקבל הסבר והוא לא חייב להיות קטן... הוא גם יכול להיות ארוך מאוד!!! אור ואהבה ,שימי.

dopey_wizard

New member
אממ..

טוב, אולי אתם צודקים ואני סתם לא הולך למקומות אחרים בראשון כי יש הרבה רוסים-גנג-באנג-סטרים שלא כולכךאוהבים אותי, ושמאוד רוצים את הדיסקמן אמ פי 3 שלי ואת הפלא פון בלטה שלי... וגם את הדם שיכול לרדת לי מהאף.. אז.. בכול מקרה, רוב הקניות שאני עושה במסגרת "קניות למטרות רוחניות" זה בהיפר-נטו.. יש שם נרות, ותבלינים וגם שמנים עלובים והכול במחירים זולים.. וגם קרוב לבית..

Swicca

New member
תאמת ....

..... אין לי מפגשים ללכת אלהם כי אני לא מכיר הרבה אנשים שמעניין אותם (או שהם בעצמם פאגנים\וויקנים חוץ מאלו שבפורום ורובם בכלל לא קרובים לאיפה שאני גר) חשבתי על לפתוח קוון אבל אין עם מי , וזהו....

למעלה