משהו יודע?

משהו יודע?

תגידו..דרגון בול זי שודר בארץ לפני ערוץ 6 אולי מתישהו בערוץ1? ומה עם הסרטים הוקרנו בארץ? יודעים?

לא, בערוץ 6 זה הפעם הראשונה

היינו שומעים על זה אולי אם זה היה מוקרן לפני לא?.....

אני לא יודע

אני בן 16 היום ואני מדבר על תקופה של לפני 12 שנה הייתי בן 4 חוץ מקצת רובוטריקים אני לא זוכר הרבה

Son Gohan

New member
אאאאאחחחחחח........

זו הייתה התקופה......רובוטריקים......החתולים הסאמוראים.......איזו נוסטלגיה.......

yoo

New member
זה היה בקולנוע!

אם משהו זוכר, הביאו לארץ לקולנוע OVA 2של דרגון בול זי בשם: "כדור דרקון" חיברו אותם ודיבבו את זה... זוכרים? חילקו לזה אפילו כרטיסים בערוץ 6!

Piccolo

New member
שמעתי על משהו כזה באמת..

חבל שלא ידעתי אז מה זה... חוץ מקלטת מגסון,הבלונדינים האלה לא אמרו לי כלום אז

ואיך זה היה?

הדיבוב הפרסום איך זה שהביאו את הסדרה רק עכשיו אם היא בת 15 ולמה החליטו להביא איזה סרט לארץ לפני 12 שנה?

king kazabubu

New member
ממה שאני יודע

ואולי תתפלאו לדעת את זה אבל אני שמעתי שיש מבוגרים שמספרים שפעם בקולנוע היה סרט על ילד קטן עם זנב שהיה מחפש את 7 הכדורים והוא היה מסתובב עם מקל. ייתכן שדרגון בול היה פה מזמן... הסיבה שלא הביאו את הסדרה לארץ למרות גילה המבוגר לא ידועה לי.

yoo

New member
בטח הם מספרים על...

הסרט האמיתי הלא מצוייר, זה סרט סיני בכלל אני חושב, דיי ישן. היה פעם בסינמה פריים או משהו. דיי גרוע אם תשאלו אותי... בקיצר, למה החליטו להביא את דרגון בול זי רק עכשיו? פשוט! הם דיבבו את זה לפני הרבה זמן, (משהו כמו באמצע או תחילת שנות ה 90) וזה לא קיבל אישור לשידור בערוץ 1 בגלל הדם אני חושב.

אם זה לא קיבל אישור זה בטח לא בגלל

הדם, כי לא יכול להיות שערוץ 1 לא ישדרו דם וערוץ הילדים כן. תחשוב קצת לפני שאתה כותב.

yoo

New member
אני חושב בהחלט!

ערוץ הילדים בהחלט השתנה והוא משדר תכנים מאוד שונים מפעם! פעם הוא היה כמו ערוץ 1 עכשיו פחות. בין היתר הוא משדר את דרגון בול זי שמאוד לא מתאימה לילדים בעיקר בגרסא היפנית.

Light woman

New member
אממ.. יו האב אה פוינט...

נקודה טובה... תחשבו על זה... ילד בן 4 שצופה בטלאטאביז בטלוויזיה, פתאום רואה את נאפה (מפחיד!!!) הקירח והרשע עם כל הדם.... הוא יחטוף טראומה מאנשים קירחים עם חגורת זנב... (אני יודעת שזה הזנב שלהם, אבל אני מכנה את זה חגורת זנב כי זה דומה לחגורה, קשה לראות שזה הזנב שלהם..)

חה חה חה חה

באמת לילד בן 4 זה יהיה מפחיד אם יראה נגיד את שיאצו או איך שקוראים לו ופתאום את נאפה הוא היתעלף על המקום

למעלה