משהו יודע פה אולי

stpiter

New member
משהו יודע פה אולי

מאיפה אני יכול להוריד את שיר הנושא של באפי ?

g a g a

New member
כן ../images/Emo13.gif

http://members.tripod.com/~slayercentral/theme.html

g a g a

New member
בכדי להקפית הודעה בתפוז

עלייך לכתוב 10 תווים בגוף ההודעה או לשים אמוטיקון אחד

פיירפלי- הפרק הראשון

אני לא אכתוב הרבה כי יש לי דברים לארגן לביה"ס מחר, אז בקצרה. ג'וס ווידון הוכיח את עצמו שוב ושוב במהלך הפרק. אני בטח מפרגנת לזה יותר ממה שאני באמת חושבת כי זה הרי אלוהים, אבל זו באמת נראית אחלה סדרה. נת'ן פיליון משחק מדהים, טוב לראות אותו שוב. השוני בין אופי הדמויות השונות מרתק ומשעשע. אני לא זוכרת כרגע קטעים ספציפיים שהעלו לי חיוך על הפנים, אבל נהניתי מכל רגע. ושיר הפתיחה, איזה יופי. העיצוב, השיר עצמו, וסופו. כל הסוסים האלה רצים.. וכך מצאתי לי סדרה. מיה.

aderettz

New member
סבבה של פרק בתור התחלה

למרות שאם נשווה אותו לברוכים הבאים לפי השאול, טוב, ממש אין מה להשוות. ברוכים הבאים היה הרבה יותר שנון ומפתיע. התחיל בו כבר אקשן אמיתי, הכרנו את המאסטר, כאן אפשר לומר שהפרק היה מעניין, ולא רציתי להפסיק לראות אותו, אפילו לא ללכת לשירותים. רואים מהתחלה שהדמויות הולכות להיות מעניינות. אבל באפי זה כבר לא יהיה, אולי בהמשך. אנג'ל גם התחיל צולע.

Loves Bitch

New member
אין מה להשוות לבאפי ואנג'ל.

זה אולי אותו יוצר אבל סדרות שונות בתחלית. חוץ מזה שאנג'ל התחילה בתור סדרת בת שניסתה לעמוד ברמה של "באפי". היא ניסתה להביא היסטוריה של 3 עונות בבאפי, 243 שנים מחייו של אנג'ל לתוך פרק אחד כדי לסקרן את כולם, לעורר את עניינם של צופי באפי וצופים חדשים בסדרה.

aderettz

New member
אני חושבת

שאפשר להשוות לבאפי, בגלל שבשניהם זו הייתה יצירה של עולם מיתי חדש, לגבי אנג'ל אני מסכימה, אני לא חושבת שאפשר להשוות לפיירפליי מבחינת יצירת העולם, כי העולם של אנג'ל הוא בעצם העולם של באפי. מבחינת התפתחות הדמיות יהיה אולי אפשר להשוות אח"כ.

Loves Bitch

New member
אי אפשר להשוות לבאפי

המטרה העיקרית בבאפי בפרקים הראשונים זה להראות לנו איך יצור, כביכול תמים למראה ושברירי כמו בלונדינית בת 16 מצליחה לגבור על ערפדים קשוחים ואפלים. חוץ מזה, זה עולם של תיכון, לפחות בהתחלה. הנקודות השוואה היחידות שאולי אפשר לקשר זה עולם לא מציאותי [לפחות לא בימים שלנו], שעדיין קשורות בבעיות של בני אדם פשוטים כמונו שאנחנו מכירים. אבל אחרי הכל - זה מה שעושה את הסדרות לכ"כ מיוחדות. זה מה שעושה את ג'וס לכ"כ מיוחד.

Esmena

New member
"אבל באפי זה כבר לא יהיה,אולי בהמשך

?" יהיה או לא יהיה?לא הבנתי : ] בכל מיקרה, על סמך 15 הפרקים של פיירפליי ,אני הבנתי שאם זה היה ממשיך,זה היה הרבה יותר טוב מבאפי.ואכן,"סרינטי" הסרט הביא את ג'וס לשיאים חדשים.

BuffyLover3

New member
פיירפליי לא מגיעה לקרסוליים של באפי

הסדרה היחידה שמצליחה להתקרה זו אנג'ל, וגם היא לא ממש מצליחה.

למעלה