משהו יודע מה הסיפור של "רחוב הזוהר 9" ?

morenolocoloco

New member
משהו יודע מה הסיפור של "רחוב הזוהר 9" ?

בשיר "תוכיחי לי" שלמה מדבר על הכתובת הזו, אשמח לדעת מה יש בבית הזה ?

einat8

New member
תודה על ההסבר הראת לי קצת מקסירה

שאני עדיין לא מכירה עינת

y a k i r 9

New member
רחוב??.

שום רחוב על מה אתה מדבר ... אוליי על "הנה רחוב, אחזור עד תשע " מוזררררר

HOT4Umichael

New member
כפרע....

קנית את הדיסק? קראת את המילים לפני ששמעת את השיר?? אני לא מבינה המ נסגר עם אנשים בפורום (אבטיח) הזה..... "הנה רחוב הזוהר 9...." זה המ שהוא שר מתוק..

OrPaz10

New member
אולי הוא טעה כי

אם מחפשים באינטרנט בכל האתרים של "מילים לשירים" ולא בחוברת של הדיסק- מופיע שם "הנה רחוב - אחזור עד תשע"[מה שקצת חסר הגיון. זה באמת יכול לבלבל

HOT4Umichael

New member
אז אני מאוד מצטערת..

אבל ממש לא מחפשים מילים לשיר חדש... אני כבר לא מדברת על לקנות את האלבום כן....לא אכפת לי אם יש למישהו אלבום או לא..זה פחות מעניין.. אבל לפחות תלך למקום קצת יותר מהיימן אם אתה כבר מחפש באינטרנט...את לא חושבת?! כי אחרי הכל, כל אלה שכותבים את המילים לשירים (שירונט וכו'....) כותבים אותם מתוך שמיעה,ממה שהם שומעים ששלמה או כל זמר אחר שר. ואם הם שמעו "הנה רחוב- אחזור עד 9.." זה קצת עלוב....ואין להתסמך על כך-כי הרי הם לא יפתחו חוברת מילים ויעתיקו... קיצר..לא יודעת- הפורום הזה הוזה במילים....

HOT4Umichael

New member
ועוד משו קטן....

אם אתם ממש רוצים להסתמך על אתר "שירונט" ההזוי אויש !!! כמה דוגמאות ממש ממש קטנות (וכולן,שלא תטעו, משיר אחד בלבד!!! ) מתוך "תוכיחי לי" : "..הנה פיתוי להצצה..." (במקור: הנה פיתוי, הנה פצצה..) "נוע נוע עד הסוף איכשהו עד הסוף.." (במקור: נוע נוע סוף..לך שוב עד הסוף..") "אני כשמתעורר שומע את קולך שרה על הגג.." (במקור: "אני שוב מתעורר...") "הנה כניסה הנה ודלת.." (במקור: "הנה כניסה אלף ודלת..") ועוד ועוד ועוד..... אז תעשו לעצמכם טובה ואל תחפשו מילים לשיר חדש במקורות כאלה עלובים.. ואם אין לכם מושג מה המילים במדוייק...אל תעשו לעצמכם פדיחות.....

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם דיברנו על זה פה בפורום לא פעם... כמו... "מקשיב בשקט לנורית מדהים"!!!!
(איפה הגב תפוס??
) בקיצור- הם חובבנים

HOT4Umichael

New member
אוי ואבוי !!! ../images/Emo12.gif

"מקשיב בשקט לנורית מדהים..." כאילו....................... WHAT THE FUCK ???? מה הם חושבים לעצמם.....איפה מסתדר פה נורית ומדהים.... אגב, יש גם כאלה שלא יודעים מה זה לו ריק ...אבל זה עוד ניחא... שורה תחתונה- אין להסתמך על מילים של שירים באתרי אינטרנט... אין צורך להוסיף שצריך לקנות דיסק מקורי כן!??!? שבוע טוב

OrPaz10

New member
ד"א..

בקשר לשאלה המקורית.. אני לא ממש יודעת מה הסיפור מאחורי רחוב הזוהר 9 אבל הנה משהו שמצאתי בכתבה (ישנה יחסית)על הדיסק "שפויים": רחוב הזוהר 9 של ארצי יכול להתחבר לבית הילדות של כל אחד אחר. זה כל כך נכון ומדויק. כל כך פשוט. לא ממש הבנתי מה הכוונה אבל אולי אתם כן

miko mik

New member
יש לי תשובה בשבילך!!!!!!

רחוב הזוהר 9 כניסה א' בתל אביב הוא בית ילדותו של שלמה ארצי בו הוא גדל. הוריו התגוררו שם עד למותו של אמו ואח"כ של אביו לפני שנתיים. אם אני לא טועה היום גרה שם אחותו של שלמה, שירי. אגב אם מישו ממש מטורף פה אז אם עולים על איילון צפון, יוצאים במחלף ההלכה, שמאלה ואז ימינה ואז שוב ימינה מגיעים לרחוב.... חחח

למעלה