משהו יודע אם גיימסון

DaboR zx6R

New member
משהו יודע אם גיימסון

משחק היום? שמתי הימור 250 דולר על קליבלנד מנצחים מעל 4 וחצי נקודות

DaboR zx6R

New member
חבל שהוא שחק

איזה משחק איום ונורא של גיימסון וגם כן מייק בראון מאמן אידיוט מה הוא מוציא את החמישייה שלו 5 דקות לסוף הרבע השלישי במצב של 2-3 נקודות הפרש זה נגמר מינוס 17 בסוף הרבע מאמן דפוק הצוות המסייעה של גיימס לא שווה אפילו פליאוף בלעדיו

תום116

New member
מה זה איום...0 מ-12?!?!

וואחד בכורה. 3 הפסדים של הקאבס לשארלוט העונה. היינו כבר יכולים להתקרב משמעותית אם היינו מנצחים אתמול, חבל. נקווה לעוד הפסד שלהם מול המג'יק ביום ראשון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נצל"ש - יאהו חושפים את הסמל החדש של ממפיס??

התקלות שלהם הורסות אותי מצחוק לפעמים

WorldCenter

New member
חחחחח

ראיתי את זה גם..זה יותר נראה לי מכוון שאחד העובדים עשה את זה.

rapgamer4ever

New member
ממפיס קצת יוצאת מהמירוץ לפלייאוף

הם נראים רע מאוד. הפער מהמקום השמיני כבר 3.5 משחקים, הם ניצחו 2 משחקים בלבד מתוך 10 האחרונים והלילה קלעו 87 נקודות במשחק+2 הארכות מול מיאמי בלי וויד. דארון קוליסון מוליך את ההורנטס לנצחון על הפייסרס כשהוא מתקרב לקוואדראפל של נקודות-ריבאונדים-אסיסטים-איבודים. ב-3 המשחקים האחרונים הוא מסר 30 אסיסטים ואיבד 20 כדורים. די מטורף. היווד עוזר לדאלאס לנצח את המג'יק בחוץ עם 15 נקודות ומדד פלוס מינוס של +20. לא יעזור כלום, הוא פשוט אנדרייטד. הג'אז כבר דבוקים לדנבר במקום השני כשבוזר כרגיל מתעלל בווריורס, הפעם עם 30,16. קארי איבד 10 כדורים. ובוסטון כבר נראית יותר טוב, ודורסת את הבלייזרס עם 96-76. אלן עם משחק שני ברציפות מעל 20 נקודות מראה בדיוק למה הסלטיקס לא העבירו אותו, ו-33% מהשדה של הבלייזרס מראים בדיוק למה הם בדרך לצאת מהפלייאוף כל עוד אין להם את רוי.

somone141

New member
ועדת חקירה מה שקורה שם

אין לי מושג...מהלהיט של הליגה לקבוצה שכולם רומסים.. להולינס הפתרונות? לא נראה לי.

עידו17

New member
ייפ, הולינס הוא הכתובת

מה שאמרנו לאורך כל הדרך נהיה ברור מיום ליום. אתמול, במשחק של 2 הארכות מול מיאמי, אף שחקן ספסל לא שיחק יותר מ-13 דק', והחמישייה כולה שיחקה 85% מהזמן (וגם זה אחרי ששניים יצאו ב-6 עבירות). במיאמי, רק להשוואה, החמישייה שיחקה 63% מהדקות. איך שחקנים אמורים לעמוד על הרגליים בהארכה השנייה של משחק כזה? פלא שקלעו בה רק 2 נק'? זו לא צורה לנהל קבוצת כדורסל, ולא משנה כמה מעט כישרון יושב על הספסל. אגב, ההתנהלות של הולינס אופיינית למאמן צעיר שמנסה לסחוט את המקסימום כדי לנצח את המשחק של היום ושל מחר, בלי חשיבה לטווח הארוך.

הם דווקא הביאו את ברואר לחיזוק הספסל

שהוא קלע רע מאוד, אבל חודר טוב, פינישר מצוין ומגן טוב שמסוגל לשחק כ2 או 3 כל עוד לידו יש שחקנים שיודעים לקלוע מרחוק. תיאורטית ברוטצייה קצרה, הוא מסוגל יחד עם מאיו וגיי להשתלט על כמעט כל הדקות בעמדות 2/3 אבל הוא נפצע אחרי מספר דקות, ואולי אפילו קרע את ההאמסטרינג (איך בעברית?) שלו. בכל מקרה זה לא משנה כבר וממפיס עדיין באותה בעיה שהקבוצה פשוט לא עמוקה מספיק.

rapgamer4ever

New member
היא הייתה להיט כי היא הפתיעה

אבל היא אף פעם לא הייתה באמת בדירוג כזה גבוה. מה היה השיא שלה- 6 במערב? 7? סך הכל זו קבוצה שאין בה היום שחקן גדול אחד. ויסלח לי זאק ראנדולף למרות עונה גדולה, שאני מסתכל על מכלול הקריירה הלא מרשימה שלו. אני עדיין מופתע שהם הגיעו כל-כך גבוה. גם כשהם על 27-27.

למעלה