משהו יודע אולי?

משהו יודע אולי?

משהו יודע האם יש משרות התנדבות עם ילדים חולי סרטן ב"תל שומר"? אני מנסה להתקשר לאגודה כבר חודש והם לא עונים אף פעם...והשארתי 6 הודעות.. אז מישהו אולי יודע? תודה.

יש בעיה עם התנדבות בתה"ש

יש שם קצת בלאגן ורה- ארגון מחדש של כל מערך המתנדבים, כך שאין פלא שלא חזרו אליך. בכל מקרה, אתה מוזמן לפנות ישירות לגברת רחל אברהם, מנהלת מערך המתנדבים של בי"ח לילדים בתה"ש, למרות שאני בספק אם תהיה לה תשובה ברורה. אם תרצה את הטלפון שלה, שלח לי מסר. בכל מקרה, ידוע לי שמחפשים מתנדבים כרגע לבי"ח דנה באיכילוב, כך שמומלץ לפנות לשם.

תודה,

יש לי בעיה בתיבת מסרים, אני לא יכולה לשלוח מסרים, יכולה רק לקרוא, את יכולה בבקשה לשלוח לי במסר את הטלפון שלה? תודה.

צימעס

New member
../images/Emo26.gifליצנית שרוצה להתנדב

אני מעתיקה ממקום אחר: אני רוצה לעשות אירוע בהתנדבות לילדים בעלי לקויות שונות לילדים מוכים וכדומה... אז אם אתם מכירים אנא פנו אליי כי הרי אומרים שהצחוק טוב לבריאות ולנפש ואני רוצה לעשות קצת שמח לילדים אילו ולו רק למספר שעות אליי מצטרפת גם בעלת משחקייה ביוקנעם שמוכנה לתרום בכייף את המשחקייה ליום זה אז אם אתם מכירים יודעים שומעים טלפנו מבטיחה לשמור על דיסקטיות 04-9890569 או 053-836286 אל צו'מפי הליצנית אשמח לשמוע ממכם. ושיהיה לכולנו רק שמח וכייף בלב. מישהו רוצה להעזר בה?

jole

New member
ועוד איך!!! אבל אני אעתיק את זה לפו

לתת פורום המתאים גם . תודה צימעס. ואני בהזדמנות זו רוצה להודות על הדברים שהגיעו דרך שמיל מפארק הירדן. הייתי בעומס היסטרי ואפילו לא הספקתי לומר תודה. מתנצלת.

למעלה