משהו יודע אולי???

אלין25

New member
משהו יודע אולי???

מה תפקידה של האבן שקוראים לה "אפטאייט"? אשמח לקבל הסבר. המשך יום נעים

אור ב

New member
יש לי אותה...

והיא פשוט מדהימה נראה לי שהתפקיד שלה הוא לאזן הרגלי אכילה אם מישהו צריך לאכול ולעלות במשקל אז תחושות הרעב יהיו תכופות יותר ולהפך(אם הבן אדם שמן אז היא מקנה תחושת שובע) ציינתי שהיא מדהימה מכיוון שחברה שלי ביקשה ממני לקנות לה אותה יום אחד שהייתי בסטונאייג´ ועכשיו אני נזכר שלא הייתי צריך לחפש אותה שחשבתי על למצוא אותה ישר הלכתי לאחורה של החנות (ליד הכלציות אם אני זוכר נכון) כנראה שהייתי צריך אותה יותר ממנה... ואז רזיתי נורא במשקל ואותה חברה הביאה לי אותה ומאז אני כל הזמן מרגיש רעב...כאילו, הרבה יותר מפעם..היא באמת עוזרת.! זה נכון שני?(הכוונה לתכונות שלה)

אלין25

New member
יו בגללה השמנתי כבר 48 ק"ג....../images/Emo7.gif

אני עכשיו מבינה לפני שאני מתחילה בסיוט שקוראים לו דיאטה אתה מכיר אולי אבן שגורמת להרגיש שבעים תמיד? כי כן היו לי הפרעות אכילה פעם ואת האבן בחרתי מתוך אנטואיציה שלי אשית. אני מקווה שאני ימצא אבן שתפסיק לתת לי תיאבון. תודה על התגובה נשמה.

תכונות האפטייט

להלן תכונות האבן: צבעים: שקוף, לבן, סגול, כחול, ירוק, ורוד, צהוב, חום, חום-אדום. ממריצה את אנרגיות המחשבה והלב ומסייעת באיזון אנרגיות אלה. טובה לחיזוק אהבה ללא תנאים. מסייעת בתקשורת עם הזולת ובטיפוח ההרמוניה דרך התקשורת. מגבירה את השלווה הפנימית ולכן טובה למדיטציה. מאפשרת על האדם לראות את ה"אני הפנימי" ולפעול בהתאם לאמיתות אלה. מחזקת את יכולת התיקשור. מסייעת לחיזוק היצירתיות. עוזרת לאדם למצוא רעיונות חדשים. מתאימה לתלמידים בשל יכולתה לחזק את בהירות המחשבה ואת יכולת הריכוז. מתאימה לפיזיקאים ולמדענים בשל יכולתה לפתוח את העין השלישית ובכך לקרב את התגליות החדשות. מתאימה לטיפול נגד וירוסים. מרסנת את התיאבון ולכן מתאימה לתקופות דיאטה. מתאימה למתקשים לנהוג ברכבים בשל יכולתה לחזק את הקורדינציה. מצרפת לך את האתר ממנו לקחתי את תכונות האבן, כמו גם תכונות של קריסטלים אחרים. אתר מדהים ממליצה עליו בחום תהני אלינורה

stoneage

New member
האפטייט

האפטייט אכן קשורה לתאבון. למרות שאין קשר בין השם למילה תיאבוןבאנגלית. (אפטייט = הטעיה ביוונית, השם ניתן לאבן עקב טעויות רבות בזיהויה). בעבר, סברנו שהיא מפחיתה תיאבון. להמון אנשים היה נסיון מעולה איתה גם בענידה וגם בשתיית "מי אפטייט וטורמלין ירוק". לא לכל אחד היא תסייע בהורדת משקל שכן היא מצמצמת תיאבון לאו דווקא רצון לנשנושים. מרבית האנשים שצריכים לרדת במשקל לא אוכלים הרבה כי הם רעבים אלא סתם, מתוך הרגלים לא נכונים, שעמום וכן הלאה, להם היא פחות תסייע. היא תסייע יותר לאלו שבאמת חשים רעב. אני תמיד מתלהבת מכל דבר שיכול להוריד משקל וכמובן שהלכתי איתה. התוצאה ? הייתי כל הזמן רעבה. היות ואני תמיד מאוד מקפידה על מה שאני אוכלת ולא אוכלת הרבה, אצלי, היא דווקא הגבירה אז נראה שהיא מאזנת כמו שאור אמר. ותודה לכולכם על התשובות

אלין25

New member
../images/Emo51.gifרבה לכולכם אנשים מקסימים../images/Emo23.gif

עזרתם לי ואתר יפה מאוד צבעוני מאוד ומעניין אני יבקר בו כל פעם שאני ירצה לראות אבנים מדהימות. המשך יום נעים .

למעלה