משהו טוב

משהו טוב../images/Emo9.gif

תקישבו טוב ותעקבו היטב אחרי ההוראות לוקחים שתי פרוסות חלה מורחים על אחת טיפה חמאה אחרי זה מורחים על שתיהן המון שוקולד - עדיף נוטלה מחברים אותן לסנדוויצ' פותחים את הטוסטר שמים שם את הסנדוויצ' הנעלה שבנתיים הופך לו לטוסט שוקולד בנתיים לוקחים כוס ענקית וממלאים אותה במים והינה יש לכם ארוחה נהדרת!!
כל זה קרה לי בשעת לילה מאוחרת שהייתי חייייייייייבת שוקולד ולא היה לי שוקולד רגיל רק נוטלה, וכמובן שלא הייתי יורדת למטה ליקנות הפעלתי את חוש היצירתיות שלי שמישום מה פועל הכי טוב כשאני רעבה התוצאות נהדרות מומולצ ביותר ספרו לי איך היה!

meital G

New member
זה לא יוצא *יותר מדי* מתוק?

אנסה בקרוב :) ברוך הבא!

מתוק מאוד..

אבל זה כל הכיף! ואני בת לא בן...
ניראה לי שבנים פחות אוהבים שוקולד מבנות זה הגיוני?

merav03

New member
בנים vs בנות!

לא יודעת אם בנות אוהבות שוקולד יותר מבנים, אבל בנות מדברות על זה!! נאמר, תשמעו בת אומרת "איך שבא לי שוקולד" או "אני חייייבת שוקולד" אבל לא תשמעו בן אומר את זה. באמת שאלה מענינת! אולי נעשה סקר ומחקר וכאלה?

הנה אחד !!!

הריני להצהיר כי הנני גבר שאומר בפרהסיה ולכל מי שרק רוצה לשמוע "יו - איך בא לי שוקולד" ! אגב , תמיד אחרי ארוחה , לא משנה מתי אני אוכל אותה , אני חייב בסופה שוקולד. מזה שנה אני באטרף על השוקולד של ורד הגליל. לרשת בתי הקפה "ארומה" יש שוקולד נהדר ממנו הם עושים את השוקו שלהם. שמים חמישה פרלינים של ורד הגליל בתוך כוס גדולה ועל זה שופכים את החלב החם. תאווה לגוף ולנשמה. בינתיים אמשיך לרחף . .

למעלה