משהו טוב בשבילכם!!! תודות יתקבלו בברכה!!!!!!
D DrunkGoat New member 1/12/02 #10 אממ.. התווים שם זה במפתח סול או מפתח פה? ואם בסול, יש למישהו מקום שאפשר להוריד ממנו ריל בוק למפתח פה?
אממ.. התווים שם זה במפתח סול או מפתח פה? ואם בסול, יש למישהו מקום שאפשר להוריד ממנו ריל בוק למפתח פה?
ה החסני New member 1/12/02 #11 אממממ תקשיב אם זה סול או פה את יכול לראות פשוט תסתכל על המפתח בקשר לאם יש את זה ב מפתח פה אני לא יודע אבל אני ינסה לברר לך
אממממ תקשיב אם זה סול או פה את יכול לראות פשוט תסתכל על המפתח בקשר לאם יש את זה ב מפתח פה אני לא יודע אבל אני ינסה לברר לך
S seafox New member 3/12/02 #13 זה אפשרי,אבל לא כולם יכולים להוריד את זה,ולא כולם יכולים להוריד את התוכנה ACDSEE ולי ולעוד אחד בינתיים כל הזמן נתקעה ההורדה,או שהיא פשוט התעכבה הרבה?הרבה מאוד.
זה אפשרי,אבל לא כולם יכולים להוריד את זה,ולא כולם יכולים להוריד את התוכנה ACDSEE ולי ולעוד אחד בינתיים כל הזמן נתקעה ההורדה,או שהיא פשוט התעכבה הרבה?הרבה מאוד.
Z zambush New member 4/12/02 #14 לא צריך את ACDSEE ../images/Emo73.gif אפשר "להסתפק" ב- adobe acrobat reader, שניתן להוריד איפשהו מ- www.adobe.com. חוץ מזה, אלי התכוון שתשים את הספר האמיתי עצמו בלינקים, ולא את ACDSEE.
לא צריך את ACDSEE ../images/Emo73.gif אפשר "להסתפק" ב- adobe acrobat reader, שניתן להוריד איפשהו מ- www.adobe.com. חוץ מזה, אלי התכוון שתשים את הספר האמיתי עצמו בלינקים, ולא את ACDSEE.