משהו חשוד

משהו חשוד

בעקבות הסקר האחרון, עלתה בי תהיה... מילא שיש יחסית מעט אנשים שאומרים שעשו סקס בתנוחה המיסיונרית (לא קונה את זה), אבל שכמעט אף אחד/אחת פה לא גאל/ה מישהו/מישהי מבתוליו/בתוליה?!?!? אז איך בדיוק אנשים מאבדים את בתוליהם?.. תמוה. ולאלה שהביעו דעות נחרצות כל כך נגד העניין, אני באמת סקרנית לדעת מה עבר לכם בראש לפני הפעם הראשונה, בידיעה שהפרטנר שלכם עומד לעשות סקס עם בתול/ה. לא יפה.

מה לא יפה?

זאת העדפה ככל העדפה אחרת. הייתי עם "בתולים" (איזו מילה מטופשת) בגילאי העשרה, כשהסבירות למצוא "בתול" הייתה גבוהה יותר. כמו קוקי, לא בחרתי את אף אחד מהשיקולים הללו. לפני הפעם הראשונה שלי, דרך אגב, פשוט הסתרתי את חוסר הניסיון שלי מהפרטנר. זאת לא המלצה כמובן, אבל אם כבר התייחסת לנקודה אז הנה...

P u s s i c a t

New member
פשוט מאוד

החבר הראשון שלי היה כשהייתי בת 18. הוא היה בן 21 וברור שהוא ידע שאני בתולה. לא חשבתי אפילו לרגע להסתיר את זה ממנו לגבי הענין של האנשים פה - את שוכחת פרט מאוד חשוב רוב האנשים פה באמצע שנות העשרים שלהם וצפונה היום רוב הציבור מאבד את הבתולין הרבה לפני גיל 18 אז אפשר להבין את הרתיעה של החבר'ה פה מלהתעסק עם בתול/ה זה בכל זאת נדיר למצוא אנשים באמצע שנות העשרים שלהם עדיין בתולים /ות לגבי המיסיונרית - אולי התכוונו שהיום הם לא עושים את זה גם לי תמוה שאנשים לא עשו אותה...

אוי וואוי, איפה זה נאמר?

לא נעל ולא כפכף. אבל קחי בחורה מעל גיל שלושים (כמוני). נגיד והייתי מחפשת בן זוג. אם הוא בגילי, אז היעדר מוחלט של ניסיון מיני בגיל הזה הוא מאוד חריג, ונכון שאסור להכליל, אבל הייתי אולי חוששת שזה מעיד על איזושהי בעיה שלא ברור אם אני מסוגלת להתמודד אתה. אם הוא צעיר ממני משמעותית, נגיד בן 24-5, אז סביר להניח שאחפש שיהיה לפחות בוגר ובעל ניסיון חיים, כי אני לא רוצה אח קטן אלא בן זוג. ובמקרים רבים, בגרות וניסיון חיים באים עם ניסיון מיני וניסיון במערכות יחסים. אם אני מחפשת סטוץ - על אחת כמה וכמה אני מעדיפה מישהו שיודע כמה דברים בסיסיים, כמו למשל איך לא לגמור בשתי הדקות הראשונות.

סביר להניח ש

מעל גיל שלושים אולי זה באמת נראה בפרספקטיבה אחרת, אבל אני בטוחה שיש הרבה בחורות מעל גיל 18 וגם יותר מזה שהן עדיין בתולות, ואם לגברים יש רתיעה מזה אז... יש פה בעיה... בכלל, צריך לראות מה הסיבה. כי אולי מישהי או מישהו ספציפי הם באמת נעל, אבל אולי יש מאחורי זה סיבות טובות, ואז להיות הראשון דווקא יכול להיות כבוד, לא? או שבכל מקרה זה תיק לדעתך?

מה הגישה הילדותית הזו?

שמי שבתולה בגיל 20 היא נעל? נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אפילו שאני תמיד מגיבה לדברים כאלו הפעם זה העלה לי את החום והסעיף.

שוב, תפסיקי עם המילה נעל

אף אחד לא דיבר על אינטליגנציה. כבוד להיות הראשון? אני הייתי מתרחקת מאחד שמחזיק בגישה כזו, נשמע לי רכושני ופרימיטיבי. בן אדם הוא בן אדם, לא חפץ שיכול להיות "יד ראשונה" או "יד שנייה". תיק? זה פחות נוח מבחינה טכנית מאשר להיות עם מישהו מנוסה, אבל אם מדובר בקצת יותר מסטוץ - אפשר להתגבר, כמו שמתגברים על הרבה דברים לא מושלמים אחרים. גבר שנרתע מזה? צריך לקבל בהבנה, שאנשים נרתעים ממאה אלף דברים כל עוד את לא בת זוגם אהובתם, אלא סתם בן אדם זר. כשאני הייתי פנויה, מלא נרתעו ממני כי יש לי ילדה. מה לעשות? האנשים בוחרים לעצמם את הכי הכי מושלם לפני שנכנסים לזוגיות, כדי להתפשר אחר כך. גם את - כשמישהו שיבחר בך ויאהב אותך, הוא יקבל אותך כמו שאת.

התכוונתי כבוד במובן הזה שאם

התכוונתי כבוד במובן הזה שאם מישהי חיכתה הרבה זמן ולא בחרה בכל מיני אנשים אחרים שהיא יכלה לבחור בהם קודם, אבל היא כן בוחרת בך, אז יש בזה משהו מחמיא. ממש לא במובן הרכושני.

גם לא בהכרח

יכול להיות שהיא סתם הייתה עצורה, יכול להיות שלא הזדמן לה, ויכול להיות שהיא אכן בחרה בו אבל מאחר והיא לא מספיק אטרקטיבית בעיניו - זה לא מחמיא. כשאת מעריכה מישהו והוא נחשק בעיניך, זה יחמיא גם אם את לא הבחירה הראשונה בחייו. אבל כשהוא סתם אחד - למה שזה יחמיא לך? לי לא מחמיא כל אחד שבוחר בי לעבודה, סקס או זוגיות.

P u s s i c a t

New member
ממש לא מה שאמרתי

ויותר מזה. מכירה באופן אישי כמה בנות בתולות מעל גיל 20 ונעל זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהן, אבל עדיין מבחינה סטטיסטית הן חריגות.

כי הייתי חרמן וטיפש.

בדיעבד, אני מתחרט על זה, כי לא הגיע לה שהפעם הראשונה שלה תהיה ככה, על מזרן צבאי במשרד כשבחוץ מתרוצצים אנשים. אבל אז הייתי טיפש וצעיר, היום אני סתם טיפש.

רגע אז שאלה לי

היא רצתה בזה ככה? היא לא התנגדה? עשתה את זה מרצונה? אז כל התשובות נכונות אז מה הבעיה, ההחלטה היתה גם שלה ולפעם ראשונה מי אמר שצריך מוצי קוצי הפעם הראשונה שלי היתה סטוץ!

למעלה