משהו חשוב!!!

manuell

New member
משהו חשוב!!!

למי שרואה אנג'ל.... זה פרט קטן ואני מקווה שמישהו יודע... בעונה השלישית או הרביעית יש את ההוא עם המשקפיים שגנב לאנג'ל את התינוק ואחרי זה חותכים לו את הגרון אבל הוא לא מת.. קיצר הוא שוכב עם ההיא ואז היא שואלת אותו משהו והוא אומר לה שבגהנום יש מפלצת של שלושה ראשים ושהראש האמצעי הוא שייך לאנשים שבוגדים כמוהו... אני צריך שמישהו שזוכר יגיד לי את העונה ואת הפרק... אני חייב!!! תודה לעוזרים :)

manuell

New member
חחח נו

ראיתי את הסידרה הזאת לפני מלא שנים... ובכלל הייתי יותר אוהב באפי ובקושי ראיתי אנג'ל.... אבל זה באמת חשוב... מישהו יכול לעזור בכל זאת??

בכל מקרה זו העונה ה3, ואם אני לא

טועה זה בפרק האחרון של העונה, פרק מספר 22. אני לא בטוח (זה בטוח באחד מ3 הפרקים האחרונים). תבדוק באתרי התסריטים וכו' (אני לא מצליח להיכנס לשמה משום מה). ומה שקורה הוא, לילה (האישה) מביאה לווסלי ("ההוא עם המשקפיים"), את ספרו של דנטה, אומרת לו אם הוא זוכר את תשעת המעגלים בלה בלה, המעגל התשיעי והכי גרוע שמור לבוגדים (יהודה איש הקריות, הספר הוא מאוד נוצרי), וכאילו ווסלי בגד בחברים שלו.

אתה מחפש את הספר עצמו? אם כן.

בקיצור זה ספרו/פואמה של "דנטה אליגיירי" בשם "הקומדיה האלוהית". מעין סיפור מסעו של המשורר בגיהנום בלה בלה. (כל אחד והשטויות שלו).

manuell

New member
תודה תודה רבההה!!!!

ווסלי וואי איך שכחתי חח.... תודה רבה ... עזרת לי מאוד!

אבל זה לא נכון..

גם אני חישפתי את הקטע לפני כמה זמן והוא בעונה 3, זה נכון. אבל הוא בפרק מס' 20, A new world. תיכנס לתסריט של זה ותמצא. בהצלחה! מיה.

אה! אמרתי שזה ב3 הפרקים האחרונים

בטוח.

למעלה