משהו חשוב!!!!!!

אקזוטי20

New member
משהו חשוב!!!!!!

חברה זה ידוע שהמצב במדינה הוא חרא והכל נראה שחור. כל ערוץ שאתה לא פותח מראים לנו זוועות מפיגועים, אז למה לנו לדבר על זה גם בצאט חאלס זה המקום היחידי שעוד אפשר להנות בו בלי לפחד כלל (חוץ מהכחולים כמובן פחחח ) אז בבקשה בלי הצעות ייעול וכל מיני ססמאות סתמיות שלו ישנו כלום. בשביל הדברים האלו יש את הגורמים המדיניים שיטפלו בזה ותאמינו לי שהם מבינים קצת יותר טוב ממכם מה צריך לעשות במצב כזה . אז בבקשה את הזוועת האלו תשאירו מחוץ לצאט כי זה לא המקום לדון בכאלה דברים. מי שמסכים איתי שישרשר!!! *אקזוטי בפניה לציבור*

אקזוטי20

New member
סרטה ממו`ש.....

יש דבר שנקרא להביע דעה ויש דבר שנקרא לZיין את השכל וזה מה שהרוב עושים פה כל אחד נהיה לי שר לבטחון פנים אז בבקשה.....

אקסוטי..עיניים....גומות...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראה...גם הפרשנים בטלויזיה כאלה.. מה אפשר לעשות?? זו המדינה שלנו לצערי.. וכבר הצדקתי אותך, לא?

lilo

New member
אקזוטי...

אני מסכימה איתך... אבל לפעמים, הפורום זה המקום היחיד שיש לאנשים כדי להגיד את מה שהם חושבים וליפרוק הכל... בצ`אט... בצ`אט אני מסכימה איתך... צריך להשאיר את זה מחוץ לצ`אט ומי שרוצה לדבר על זה גם שם, יכול ליפתוח חדר בנושא... *לילו מסכימה עם אקזוטי*

לילווווווו

לילו האו איי מיסד יו...... תעני לי, תכנסי לצ`ט..... איי האוו א פרופוזישן פור יו..... חחחח

צודקת.

מה לעשות, שה המצב, וצריכים לדבר. אבל.. לא בצ`אט.. ראבק.. פינה שקטה(?) אחת נשארה...

אקזוטי20

New member
ויש לי עוד בקשה קטנה

אל ======== תשרשרו ======== הודעות ==== פרטיות ======== הרי זה נושא כל כך חשוב לכם אז אל תהפכו את זה לסיפור אהבה. *אקזוטי בניסינות תיקון *

וואי..

מאיפה קיבלת ת`רעיון לכתוב את זה?? מי אמר לך שזה מעצבן אותו?? (אני!!!) אז אנשים..תעשו טובה.. ואל תחפשו רק למספר ת`הודעות שלכם כל חשבון אחרים.. תודה..

אקזוטי 20

קצת הגזמת לא?! חחחחחחחחחחחחחחחח ואם בא לי.. להגיד לאחותי החרייה כמה שבא לי עלייה?! הא? אתה חושב... שזה לא בקשה מוגזמת מידי...

אקזוטי20

New member
תרשי לי לא להגיב לך .......

תגידי לה אבל ביננו (ששששששש) יש לך אישור חד פעמי . חחחחחחחחחחחחחח סתם צחקתי אם תגידי חבל לך על הזמן. חחח עוד פעם צחקתי (ממש עשית כושר לרדת כלכך הרבה אל תשכחי שאת צריכה לעלות את זה חזרה)

תרשה לי כן להגיב לך......

אני אגיד לה... אבל לא פה...... OK??? וואי... אתה יורד מהר... המממממממ...... איזה יופי...... הממממממ.... כן......... אווווווווווווו......... עוד קצת....... כן כן כן............ טוב... זהו... גמרתי.... אופס.. סיימתי ... את מה שהיה לי לומר... חי חי חי... *מקופלת ב......טווווווווווו....*

על האש

New member
אנשימיםםםםםםםםםםםםם

מה קורה פה???????????????????????????????????????????????? נהיה מי עולה מהר יותר???? מי יורד ממהר יותרררררררררררררררררר????????????????? סייבר סקס???????????????????????????????????????. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...................... אני השולף המהיר ביותר במזרח התיכון..

למעלה