משהו חשוב!!!!

RabidCat

New member
משהו חשוב!!!!

אנשים הייתי שמח אם מישהו היה עונה לי על השאלה. ומודה לו נורא... המנגינה לשירים של סבלימינל.. מי עושה אותה.. היא הרי לא לקוחה משרירם ישנים אחרים כמו שיר ראפ והיפ הופ רבים אחרים.. הייתי מעוניין לדעת אם זה איזה סטודיו או משהו.... תודה!!!

tomoshe

New member
סטודיו B - הם גם עושים ספינינג

יוגה ושיעורי ג´אז. טוב טוב - האמת - לא יודע.

David Ochayon

New member
זה סטודיו C

פה ליד הבית שלי חוץ מזה מה זה ראביד? יענו ראפיד הערבי?

tomoshe

New member
אמרתי סטודיו B !!!

אתה יוצא עליי בדיס?? חכה אני אפוצץ אותך בדינמו!! :) גם סטודיו B עושים כאלה דברים. נראה לי. או שלא. מה´כפת לי.

David Ochayon

New member
רגע רגע רגע....

האם אני שומע בקולך נימה שמרמזת על זה שאתה מזמין אותי לקלאש מילולי? בכיף!! רק תגיד מקום ושעה, אני יהיה עסוק באותו רגע

ערפדי

New member
אחי ...

במוזיקה שחורה זה לא ככה ... זה לא סטודיו ... עושים את זה עם תוכנות , סינטיסייזרים וכו"... אבל הקטע הוא אם הבן-אדם שלך מוכשר או לא ... כי יש לנו נגיד את מומי לוי שהוא אחד "ה"מפיקים ועושה ביטים הכי טובים בארץ , ויש את החברים שלך שמכינים ביטים לא מקצועיים... מקווה שהבנת... דם דם דם .. זה כל היום בראש שלי ...

RabidCat

New member
תודה.. אבל...

אתה יודע במקרה מי הבן אדם שעושה\יוצר את הרקע.. המנגינה לבסבלימינאל..?

RabidCat

New member
ו..

סטודיו התכוונתי לאולפן שעוסק בזה.. חברת הפקות משהו כזה...

ערפדי

New member
סבבה ...

נראה לי שאתה לא מבין ... את המוזיקה והכל אבל הכל עושים עם סינטיסיזרים ודל הדברים הללו ... אלא אם כן זה מיקס ... במיקס בדרך-כלל לוקחים שיר מוכר ושמים עליו את השיר למשל ... סאבלימינל - חי מיום ליום ... מומי לוי עשה לו חידוש של Black Bob - Woha מיקס חזק מאוד יצא !!! מקווה שהבנת אחי ... דם צפרדע כינים ... כינים ... שיט ... אבל יש לי קרחת !!!

tomoshe

New member
חחחח

אחת ההודעות הכי כנות שראיתי בחיי בקשר להיפהופ ישראלי - "שו מלודיה?" - גדול.

da^Lord

New member
אולי תענו לבן אדם?

תשמע ,לא בן אדם אחד הפיק את הדיסק שלו, את חי מיום ליום הפיק מומי לוי, את יותר מחבר הפיק אדי סומיראן, את גרסת ההיפהופ לשיר עשה מומי, חלק מהשירים הפיקו הרביעיה.. ועוד.

ראםJarasMan

New member
זה שמומי (לדוגמא) הפיק-

זה לא אומר שהוא הלחין, יכול להיות שהוא סימפל- או שמישהו אחר הלחין בשבילו והוא לקח את הסמפל אה! ויש לי שאלה: שרשום במיק למקס 2 (לדוגמא) לחן- אז הכוונה היא שהם הלחינו את הנגינה בשיר? אז מסתבר שצ´ולו יודע לנגן טוב על סינטיסיזר
ומי זה מונגולי?

da^Lord

New member
הוא שאל מי עשה

ובהיפ-הופ סימפול זה חלק מהתעשייה. יש לו סמפול של אמה שפלן, לך תחפש (לא שזאת בעיה) מי הלחין לה את השיר.. רק דוגמא.

ערפדי

New member
המפיק של אמה שופלן הוא...

אני !!! ועשיתי עליה בוכטה של כסף !!! יאללה אני מתחיל להפיק עכשיו מיקס חדש ... סאבלימינל מאחר את דרקולה בהו]עה מונוגואידית ביותר !!! את הינגל ניתן לרכוש אצל די.ג´יי ערפדי ... או בחנויות ה- VAMP MAN ... המחיר ... 11 שקלים חדשים !!! (עוד שקל כי יש גירעון במדינה ועלה המ"ע) ניתן לקנות במקום גם כרטיסים למופע ההיפ-הופ של השנה ... "ערפדים בפארק" מכיר כרטיס במכירה מוקדמת 35 ש"ח ... במקום 70 ש"ח ... בין המופיעים ... דרקולה , איש הזבל , מרוקן המבחנות , שוקי D , הרצל , מטריצה ולסיום ... פריצי הגדול !!! להזמנת כרטיסים דרך כרטיסי אשראי : 06-666666 , שלוחה 666 ... מ-ח-ו-ש-ג-ז עליכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערפדי

New member
אה ...

ושחכתי ... גם להקת חויאקה תופיעה ... הלהקה מורכבת מקוואקי דלה-צ´וקס , אני מיני ורוטג´ ... על עמדת הדי.ג´יי יהיו ... די.ג´יי ערפדי די.ג´יי אורון השוחט די.ג´יי ג´חנון ודי.ג´יי סופר מעשיות ... (בעל מועדון ממוסחר בת"א בעל השם ג´יפה ספוטניק) ...

למעלה