משהו חשוב

FoolishlyFab1

New member
משהו חשוב

מיקה רוצה לעבוד עם איימי וויינהאוס על האלבום היהודי שלה ונראה לי שזה הזמן לעשות משהו באמת רציני כדי שהוא יבוא

ענבי פ

New member
אומייגאד ../images/Emo12.gif

תרגום למי שצריך: "מיקה נותן לאיימי הצעה כשרה" "מיקה חשף שהוא מעוניין לשתף פעולה עם איימי ויינהאוס על אלבום יהודי. אימו של מיקה, יליד לבנון, היא לבנונית וכשהוא גילה שאיימי מתכננת אלבום של שירי כריסמס וחנוכה, הוא נלהב להיות מעורב כדי "לקבוע הצהרה". הזמר הראוותני חשף: "שמעתי שאיימי הולכת להקליט אלבום של מוזיקה יהודית ברגע שהיא תרגיש טוב יותר והייתי רוצה לשתף פעולה עם זה. אני מאוד אוהב את המוזיקה שלה. תחשוב על זה - אני, אומן חצי לבנוני, עובד על אלבום יהודי! אני חושב שזו הצהרה נחמדה". "הייתי רוצה לקבוע הצהרה יום אחד". ישראל ולבנון עברו שנים של מאבק אלים." (זה כבר לא חלק מהציטוט שלו) וזהו בערך... משם זה כבר סתם... וואו. נראה לי שזו ההוכחה החותכת ביותר שמיקה בחיים לא יהיה שונא ישראל (או כל דבר בסגנון) שיכולנו לקבל

lollipop161

New member
יייאייייי אני לא מאמינה!!!

מזכירים את השם "ישראל" בכתבה של מיקה!!! אני חייבת שיבוא לכאן!! רגע, איימי לא יהודייה אבל, נכון..? מה פתאום היא חשבה על זה?

lollipop161

New member
בואו נציף אותו במייספייס שיבוא לישראל../images/Emo8.gif

אני יודעת שהוא לא יבוא מזה, אבל לפחות זה שמנהל את הפורום יראה.. ומי יודע, אולי זה גם יגיע למיקה

ענבי פ

New member
היינו אמורים להכין לו מתנה!

וואי! שכחנו מזה הייתי אומרת! :( זוכרים? רצינו לעשות לו מתנה מכל הפורום ושסיוון תיקח אותה איתה לפעם הבאה שהיא רואה אותו! שזה עוד 10 ימים

קארין 555

New member
יייא נכון הוא צריך לראות שיש לו תמיכה מהצד של

שלנו מישראל שאוהבים אותו פפההההההה..

michi22

New member
חברה שלי בלונדון....

רואה אותה הרבה בבר שהיא הולכת אליו.... וממה שהבנתי היא לא ממש נחמדה... אבל אני מקווה שזה האלכוהול מדבר....ושהיא תירגע קצת ;)

ענבי פ

New member
איכ אני לא סובלת אותה...

מגעילה, מסוממת, עם תמנון על הראש... לא חסר סיבות חחחחחחח וגם המוזיקה שלה גרועה :\ אני לא מבינה איך מיקה מצליח לחבב אותה ;)

קארין 555

New member
כי מיקה הוא מושי ../images/Emo8.gifאין לי שום דבר נגדה .להפך

היא יהודייה והיא תקשר בנינו לבין מיקה וזאת הסיבה שצריך ללאאהווב אותתתתה

Dolev יי

New member
בדיוק בגלל הסיבה הזאת

אולי הוא לא רוצה שבגלל שהוא חצי לבנוני יחשבו שהוא שונא יהודים. :p

קארין 555

New member
יאיאיאיאיאי אייזה אווווווושררררר

כ"כ חיכיתתיי לזה . אני קמווה שזה אמיתי ולא סתתם איזה קטע שעשו במחשב נכון ?!? אייייסה כיף ,נוו יאללה תציפו אווווותו עכשיו ני אוהבת אותו יותר מתמיד

skaramoosh

New member
ממש ממש טוב!

הדרך לישראל כבר סלולה מכאן
וגם כבר חיכיתי די הרבה לדעת מה עמדתו של מיקה לגבי ישראל...

למעלה