משהו חשוב

raz200

New member
משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למישהו יש שרת תומך php ו mysql ושהוא לא ליקוס

kensaggy

New member
../images/Emo6.gif דימה אתה מצחיק...אבל ברצינות..

גם לי יש.

shanor

New member
מממ....

גם לי יש אחד כזה על המחשב האישי והפרטי שלי... אם אתה רוצה משהו רק כדי לנסות את הסקריפטים שלך ולראות איך הם פועלים, אז יש שני דברים שצריך לעשות. 1. להתקין שרת כל שהוא על המחשב שלך (אישית אני ממליץ על אפצ´י ולא על שום דבר אחר של מיקרוסופט). 2. לקנפג אותו (וזה נשמע הרבה יותר מפחיד ממה שזה באמת...) כדי שידע מה לעשות עם דפי ה- PHP שנשלחים אליו. אם תתקע באחד השלבים הללו, אחרי שתקרא את ההוראות ותנסה לעשות את זה לבד... תכתוב כאן ואני בטוח שכולנו ננסה לעזור עד כמה שאפשר. אם אתה מחפש שרת על האינטרנט כדי שאנשים יוכלו לגלוש אליו ובעצם שיהיה האתר שלך... המלצה שלי, יש כל כך הרבה חברות איכסון אשר בתמורה למחירים לא ממש יקרים ישמחו לפתוח לך חשבון ולתת לך להתנסות עליו (כמעט) כאוות נפשך. בהצלחה. שנאור.

shanor

New member
אה כן ועוד משהו

כמובן ששכחתי, עוד משהו אחד בנוסף לשני הדברים שצריך לעשות... 3. להתקין MYSQL, שעובד כל כך יפה חלק וטוב עם אפצ´י וPHP. שוב בהצלחה. שנאור.

raz200

New member
אתה יכול לתת לי לינק לתוכנה

אתה יכול לתת לי לינק לתוכנה שעושה את המחשב שלך שרת תומך php וmysql

shanor

New member
מממ...

האמת היא שאני יודע שיש תוכנות או יותר נכון יש חבילות התקנה שמורידים קובץ אחד והוא התשובה... ז"א הוא מתקין את כל מה שצריך, אבל אני לא זוכר איך קוראים לזה. אם אתה אכן רוצה לחפש את זה, תעשה חיפוש כאן בפורום ענו על זה לא מזמן. אם אתה רוצה קצת להתעסק בקטע של להתקין דברים אז יש כמה דברים שצריך לעשות... 1. להוריד ולהתקין שרת APACHE (או כל שרת אחר). אפצ´י אפשר להוריד מ- www.apache.org ושם לגשת לדף ה- DOWNLOAD ולהוריד את הגרסה המתאימה בהתאם למערכת ההפעלה שלך (וינדוס למשל היא WIN32). מומלץ מאוד לקרא קצת את הדוקומנטיציה בנוגע לאיך להתקין. 2. להוריד PHP, מתוך www.php.net גם שם מדף ה- DOWNLOAD, ולהתקין אותו על האפצ´י כפי שמוסבר במדריך של PHP בפרק ה- INSTALTION. 3. להוריד MYSQL מתוך www.mysql.com ולהתקין אותו. על פי ההוראות הללו זה נשמע קל מאוד, אבל זה לא תמיד הכי קל שבעולם. בהצלחה. שנאור.

למעלה