משהו חשוב

rooooy

New member
משהו חשוב../images/Emo58.gif

אם שמתם לב פייג´ יכולה ליצור פיצוץ של פצצת אטום הרי היא קוראת לדברים ליד שלה אז אם היא קוראת לאחד מן החלקים שיש באטום אז הוא מתפוץץ כי ככה עובדת פצצת אטום אם מפרקים אטום אז יש פיצוץ ענקי לא כמו של פצצת אטום אבל גם פיצוץ. חומר למחשבה!!!

p3

New member
יכול להיות שבתאוריה היא יכולה....

אבל לא נראה לי שהיא אי פעם תשתמש בצורה ה זאת בכוח שלה, בגלל שעד עכשיו היא יכלה לקרוא רק לחפצים שלמים, ולא לחלקים שלהם, ולא נראה לי שהכוחות שלה ייתפתחו בצורה הזאת.

rooooy

New member
ספוילרון

אולי טעיתי אבל היא יכולה להשתמש בכוח שלה ולגרום לאסון למשל אם היא תקרא לדלק (והרבה אני מתכוון מכלית) לאש אז הוא התפוץץ למרות שזה לא ממש אסון אבל אני מאמין שפיג´ יכולה לעשות כזה אורב טל לחלק של משהו.

Ophel McNeil

New member
לא הבנתי את הנקודה?...

כל כוח יכול לגרום נזק אם רוצים..... מה הרעיון?

Woogyman

New member
אוקיי כמה דברים

קודם כל, הכוח של פייג´ זה טלקינזיס אורבינג או טל-אורבינג. אבל לא אורבינג טל או אורב טל... נכון שזה לא כל כך משנה, אבל יש הסכמה בין כל המעריצים והסדרה על איך שקוראים לכוח הזה ואין סיבה לשנות את זה. דבר שני, פייג´ לא יכולה לקרוא לחלק מאטום. ברגע שעושים אורבינג (לא משנה אם ממש אורבינג או טלקינזיס אורבינג) למשהו, זה מתפשט על כל המשהו. כמו שליאו לוקח איתו עוד מישהו. הוא לא לוקח רק חלק מהמישהו, האורבינג מתפשט על כולו. אם פייג´ תקרא לחלק מאטום, אז זה יתפשט לכל האטום, לכל המולקולה ומשם לכל החומר וזה כבר יהיה רגיל. דבר שני, זה ברור שפייג´ יכולה להזיז חומר דליק לתוך אש... גם פייפר יכולה לפוצץ חומר דליק ולגרום לאש... וגם פרו יכלה להזיז חומר דליק לתוך אש.. מה רצית להגיד בזה? כאילו זה דבר ברור...

למעלה