משהו חשוב שיש לי להציע

The guerrero

New member
משהו חשוב שיש לי להציע

מה אתם אומרים על לפתוח עוד איזה תת פורום או לא יודע מה ששמה יכתבו על הספר השישי כי אי אפשר ככה, כל הפורום מפוצץ בזה וגם יש כאלה שכותבים בלי הסימן וזה מעצבןןן

אממ

עוד חודש בערך [עוד מעט צריך להתפרסם התאריך] כבר לא יצטרכו לסמן ספוילרים ואז יהיה חבל לעשות עוד פורום על הספר השישי..
אם זה ככה, אז על כל ספר היה צריך לצאת פורום וזה היה מעצבן מאוד..
מי שלא קרא ת'ספר - עדיף לו שלא יסתכן ולא יהיה פה בפורום. מי שמתעקש - על אחריותו. אבל פשוט מחר(.
) יוצא הספר אז חבל לבזבז עליו עוד פורום..
חוצמזה, אין מצב שבו יש ספוילר לא מסומן ושהמנהלות לא מוחקות אותו..
לגבי ספוילרים לא מסומנים יש לפנות להנהלה, בינתיים את מוזמנת לשרשר את עצמך לשרשור ה"מחר" שלנו. מחר.

The guerrero

New member
משהו שיש לי להגיד לדבריך...

אני בן :\ "בינתיים את מוזמנת לשרשר את עצמך לשרשור ה"מחר" שלנו. מחר. "

ואני בן-אדם../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

קורה שטועים... חוצמזה, הייתי בלחץ של הפרוייקט "המחר" לכן לא יכלתי לבדוק אם מדובר בבן או בבת, לכן שיערתי שזאת בת..
מתוך ניחו של 50%..
יום נעים.

rds15

New member
לא.

הפורום הוא פורום להארי פוטר - הספר, כלומר לכל הספרים שיצאו עד עכשיו, וזה כולל את השישי. זה שיש אנשים שמחכים לעברית, סבבה שיהיה להם, אבל למה שרוב הפורום, שכבר קרא את הספר באנגלית, ילך לפורום אחר? רוב הפורום מסמן ספוילרים, ואם יש מצב שטרול בא בכוונה להרוס, או שמישהו שכח את הסימן, יש לנו 3 מנהלות שמוחקות את ההודעות האלה. מפריע לך שיש הודעות עם ספוילרים בפורום? הצעה - אל תיכנס אליו עד שתסיים את הספר השישי, זה מה שרוב מי שמחכה לספר בעברית עשה.

OrlOsh

New member
נצל"ש

מישהו זוכר איך הציונים הולכים בעיברית? אני יודעת אותם באנגלית... (כאילו, ז' וכל אלה) תודה

mjlk

New member
אמממ../images/Emo118.gif

ז' - זוועה ק' - קדחת :S זה מה שאני זוכרת...

יש את זה בחמישי

חח ואני בדיוק קוראת אותו, ועל הקטע הזה. קסם - קוסם סטודנט מעולה הלם - הצלחה למעלה מהמצופה טמ - טוב מספיק <העובר הנמוך ביותר> ע - עלוב ז - זוועה ק - קדחת

אז הם מנוולים

ולא אמרו את זה. או שבעצם זה t-Troll באנגלית, ובעברית זה תורגם למשהו אחר, הרי לא הגיוני "טרול" בעברית, כי בעברית זה סכ"ה חיה עם שיער סגול
או משהו כזה

הלדין

New member
הסיבה לכך אחרת

הציון ט' בעברית כבר שמור ל-'טוב'. גילי לא רצתה שיתבלבלו בין 'טוב' ל-'טרול' אז היא שינתה את הציון האחרון.

למעלה