משהו חשוב מאד

דונלד

New member
משהו חשוב מאד

די, נמאס לי. זה לא יכול להמשיך ככה. הם עברו כל גבול. בערך פעמיים בשבוע, אני פותח את המחשב, ונכנס לפורום האהוב עלי. כמובן פורום מדיטציה. מי שלא עושה- לפחות קורא על זה, כותב על זה, ומדבר. כמו הזקנים והסקס. ו... אז... הם כותבים לי למעלה : "דונלד-רוצה לטוס לחן"ל ?" -- בטח רוצה, אבל למי יש כסף, או "דונלד-רוצה ווידאו במאה שקל ?" -- תודה רבה, זה כמו לקנות אוטו באלף שקל, ואז צריך לייבא מהמזרח 4 נהגי רקשות... תדחפו יותר מהר !!! "דונלד-רוצה להרוויח הרבה כסף ?" -- תגידו, אני נראה פראייר ? בטח מישהו שמוכר חוברת כיס ששמה 'איך להרוויח הרבה כסף-בלי מאמץ'. "דונלד-רוצה להמר בקזינו ?" -- מה הם רוצים, שאני יפיל את הבנק הבין לאומי ? כל פעם שיש למעלה שאלה חדשה, אני שומע אותה בקול של הקריינית-מקדמת המכירות, בסופרים : רק בשעה הקרובה, מבצע במחלקת.... היום וגם אתמול זה עבר כל גבול "דונלד-למי יש 4 ראשים ?" -- פחחח. באמת. די.

REBURN

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

תודה על הרמת המורל

REBURN

New member
שכחתי ../images/Emo12.gif

לי כבר אין את ההודעות האלו
וחבל

R2

New member
ויפאסנה הצטרפה לגואטמה בודהא מזמן

ויפאסנה התרחשה לגואטמה בודהא היא לא תתרחש עוד

היי דונלד, מסכימה איתך!

ממש כמו במיקוד במדיטציה, אני ממקדת את תשומת הלב שלי במה שבאמת מעניין אותי..זה עוזר.. ולגבי הכסף לכל אלה- צריך ללמוד למגנט אותו..

yaga1

New member
מממ...

הם כבר עלו על העניין הזה של המיגנוט... בשביל זה למעשה הם המציאו את השטרות

אני מניחה שאתה מתכוון לפרסומות-

איפה הימים הטובים שהפורום הזה לא עניין אף אחד חוץ מאת חיפושית, דרול, אינקה ועוד כמה קבועים... קצת אין אקשן עכשיו, אף אחד לא נותן את הנשמה שלו אז אין כאן כלום ומי שכן נותן הוא מנהל הפורום ויש לו אינטרס או עודף אנרגיה

REBURN

New member
היי מלאך יקר../images/Emo175.gif

אינטרנס אין לי וחבל
וכוח ואנרגיות ממש לא יזיקו לי
מוכרים בחנויות אנרגיות אני ראשון בתור

hary_i

New member
איפה הימים

אני לפחות הפסקתי להכנס לפורום מאחר ויש בו דיכוי של חופש הדיבור. צנזורה חריפה על דברים. פורום אמור להיות במה פתוחה, הפורום הזה לא. עוד סיבה שגרמה לי להפסיק להכנס הוא הדיונים הלא עניניים שנובעים מהתנגדות ילדותית ולא ברורה לטכניקה אותה אני מכיר, מתרגל ואוהב. אין לי בעיה עם דעות מנוגדות אבל כאשר הן מובעות בצורה של השמצה, אני לא אוהב את זה. עכשיו שאני לא מנהל הפורום, יש לי את החופש שלא להכנס ואני מנצל אותו היטב.

למעלה