מעפנה מעפנה אבל כלה כלה
D DeadWolf New member 14/5/06 #45 היא יצאה חתיכת קלה בהודעה שלה! חבל על הזמן! ואחרי זה אומרים לי להעלות את הרמה של הכתיבה שלי.. היי אתה! סתום! היי את! אמא שלך בגבס! דסי ת'הומו!
היא יצאה חתיכת קלה בהודעה שלה! חבל על הזמן! ואחרי זה אומרים לי להעלות את הרמה של הכתיבה שלי.. היי אתה! סתום! היי את! אמא שלך בגבס! דסי ת'הומו!
N NiKi†a New member 14/5/06 #47 D: חחח יאללה אור, עזוב אותם, אף פעם לא היה לי עצבים אליהם. אז גם עכשיו אין לי. תשאיר אותם למות פה לבד. שיחנקו.
D: חחח יאללה אור, עזוב אותם, אף פעם לא היה לי עצבים אליהם. אז גם עכשיו אין לי. תשאיר אותם למות פה לבד. שיחנקו.
ק קולה מהאף New member 14/5/06 #48 וולפי היא אוהבת אותך בחזרה! תקוף יזאב תקוף (ת'קוף) אל תבקש מאיתנו עזרה. פעם ראשונה בחיים שלך לך נגד האינסטינקטים הטבעיים שלך ותתקוף בלי הלהקה. אני רוצה שעד סוף השבוע אני אוכל לשאול את "שירן": "למה יש לך אוזניים כל כך גדולות?"
וולפי היא אוהבת אותך בחזרה! תקוף יזאב תקוף (ת'קוף) אל תבקש מאיתנו עזרה. פעם ראשונה בחיים שלך לך נגד האינסטינקטים הטבעיים שלך ותתקוף בלי הלהקה. אני רוצה שעד סוף השבוע אני אוכל לשאול את "שירן": "למה יש לך אוזניים כל כך גדולות?"
D DeadWolf New member 14/5/06 #49 ואני רוצה שאתה עד סוף השבוע שתשאל את אמא שלך למה היא הזדיינה עם סוס פוני!
ק קולה מהאף New member 14/5/06 #50 נכון היא בדרך כלל לא מתפשרת על פחות מפרד... וולפי יזאב תקוף כבר אתה מוותר על הסיכוי היחיד שלך לאהבה
D DeadWolf New member 14/5/06 #51 ננסה, אבל זה לא תלוי רק בי אתה יודע אגב למה אתם שמים בסוף השם שלי י'.. כי לכם תקעו שמות מעפנים? דס-י חפ-י
ננסה, אבל זה לא תלוי רק בי אתה יודע אגב למה אתם שמים בסוף השם שלי י'.. כי לכם תקעו שמות מעפנים? דס-י חפ-י
פ פנטילון New member 14/5/06 #58 סתם ת'תחת הקומוניסטי ש'ך כבר נשבר הזין מהג'ורה הסוציו-קומוניסטי של המשק המתרומם העיקר תופסים מעצמם, אבל מי יתקן ת'אורות במגרש?
סתם ת'תחת הקומוניסטי ש'ך כבר נשבר הזין מהג'ורה הסוציו-קומוניסטי של המשק המתרומם העיקר תופסים מעצמם, אבל מי יתקן ת'אורות במגרש?