משהו חשב פעם.....

ניקי 540

New member
משהו חשב פעם.....

לארגן תחרות 3d בסגנון תחרויות ה-t.o.c או ה-IMAC כי שמתי לב לאחרונה שיש תותחים בארץ שמסוגלים לבצע לתרגילים ברמה גבוה.

hifly

New member
הי ניקי TOC

על תחרות בסיגנון ה TOC חושבים הרבה כולל אני(ונוזל לי ריר מהפה) כמה שאני יודע קלוב התעופה אמור להכניס משהו דומה למיסגרת התחרויות שלו אבל טיסנים בסדרי גודל כאלה נורא יקרים לקניה ואחזקה,ויש בודדים בארץ שיכולים לקנות צעצועים כאלו. כמו כן אין היום בארץ אף אחד שמסוגל לבצע את כל התרגילים שלהם ברמה של ה TOC צריך המון זמן,וכסף כדי להגיע לרמה הזאת. אפשר לבצע משהו דומה עם טיסנים זולים יותר וקטנים יותר. אבל TOC בארץ????? אולי בשנה הבאה בירושלים הבנויה-אמן. אמיר

ניקי 540

New member
לאמיר

לא התכוונתי לטיסנים בסדר גודל כזה לא חסרות אקסטרות או קאפים בארץ (בגדלי 40-46) שמסוגלים לבצע תרגילים שלא יביכו את אחיהם הגדולים, פשוט מחלקים את התחרות לסדרי גודל שונים נגיד ממנועי 40 עד 120 ומ120 עד 250 (לדוגמא). ולא צריך לחכות לקלוב התעופה שיארגן תחרות לדעתי מישהו צריך ליזום אירוע פרטי אני בטוח שהמון אנשים ירצו לבוא לראות ואולי בפעם הבאה להשתתף, לך תדע אולי זה יתגלגל לקלוב חדש ויקדם את הטיסנאות בארץ כי יש הרבה שחולמים על זה אבל לא מצליחים ללמוד ת´תרגילים בעצמם אולי עם ילמדו מאלה שיודעים כבר ואחר כך ילמדו אחרים הטיסנאות בארץ תעלה מדרגה. תחשוב על זה ניקי

hifly

New member
האקסטרות והקאפים הנימכרים

למנועי 46 הם לא 3D טיסן 3D אמיתי קצת יותר משוכלל מהם. גם צריך מדריך שילמד,כמה שאני יודע כל המדריכים גרים בארצות הברית. צריך משהו רציני שילמד את התרגילים ואז יוכל להעביר את התורה לאחרים.

ניקי 540

New member
אני מניח...

שאתה צודק. אבל עם בונים מקיט ועושים את השינויים הנכונים ובנוסף מוסיפים מנוע מתאים, האפשרויות בלתי מוגבלות.

3D אשר

New member
לדעתי .......

אין כמו הטיסנים אילו !! קצת יקרים אבל מספקים! אני אישית רק בדרך ה-3D הולך ונגיעה לאט לאט גם לטיסנים הגדולים הכל עיניין של זמן. בברכה אשר

hifly

New member
אפשר יהיה לארגן תחרות כזאת

בתחרות הערבה הפתוחה 2003---הנה קיבלת ,אכשיו תתחילו להתאמן:) יש לכולם שנה שלמה ללמוד,בוא נראה מה יצא,הלוואי שיהיו מתחרים. אמיר

hifly

New member
תוספת ל 3D

יש במדור מאמרים רשימת תרגילים והסברים של תרגילי 3D שמבצעים אותם בTOC אפשר להתחיל מזה. אמיר

ניקי 540

New member
כבר התחלתי להתאמן ו...

אני מקווה שגם עוד אנשים יתחילו ואמיר תמליץ אולי על טיסנים לאנשים או אולי אנשים שיש להם כבר טיסנים יכתבו איזה סקירה קצרה (שנוכל להשוות) אני אישית מתחיל לבנות עוד שבוע את הקאפ של גרייט פליינס עם מנוע 91 4 פעימות כיוון שבקיט שלהם כבר הוכנסו כל השינויים הנחוצים לטיסת 3D אשמח לכתוב אולי סקירה קצרה ושוב אני אשמח עם עוד אנשים יכתבו. נ.ב אמיר כל הכבוד על היוזמה הלוואי שהיו עוד טיסנאים כמוך בארץ. (שהופכים רעיון למציאות)

hifly

New member
איזה דגם של קאפ קנית?

פרסם קישור ל גרייט פלאנס ,לטיסן. אמיר

hifly

New member
כן כבר קראתי את המאמר עליו

אם איזה מנוע אתה הולך להטיס אותו?

ניקי 540

New member
בהתחלה רציתי...

לשים 70 4 פעימות אבל מטיס 3d וותיק מהמנחת שלי הציע לי 91 4 פעימות (תוספת כוח) אז הלכתי על ההצעה שלו.

ניקי 540

New member
אמיר יש לך...

?icq יהיה לנו יותר קל לדבר במקום להשאיר הודעה כל 5 דקות

hifly

New member
בטלפון עוד יותר נוח

אגב בחירה נכונה 91 4 פעימות. אבל יש עוד מספר דברים חשובים . 053 666616 אתה מוזמן להתקשר בשעה הקרובה. אמיר ICQ-149105948

rubber duck

New member
לאמיר

שלח לי את חוקת הפרי סטייל ששלחתי לך עבור אליפות הערבה חוקה זו גזורה מחוקת ה toc חוקת ה imac גזורה גם היא מחוקת ה toc כמו גם חוקת המחלקה החדשה fg1 שתהיה מרכז אולימפיאדת התעופה 2005 אשמח אם תפרסם אותה מזה כשנתיים אני רוצה לקדם את הנושא וכל הזמן דוחה את העיניין הנושא יקבל טיפול בישיבת וועדת ספורט הבאה
מקווה מאד להספיק לטפל גם בזה
שרון

hifly

New member
אין בעיה אני אטפל בזה

ואולי נזיז ענינים לכיוון ה 3D אפשר יהיה לארגן תחרות זאת במיסגרתתחרות הערבה הפתוחה 2003 וגם בהזדמניות מאורגנות אחרות אמיר

arthur69

New member
לפי דעתי

קודם כל צריך לעשות סקר ולברר כמה אנשים מעוניינים במחלקה הזאת. ואז רק להחליט אם כדאי ... ולא בלהט הדברים לקפוץ ולארגן. ארטור ב"ש icq= 148785815

rubber duck

New member
היי ארטור ../images/Emo13.gif

הרעיון להכניס את המחלקה הנ"ל אינו חדש אני עובד על זה לאט לאט כבר שנתיים במהלכן שונתה החוקה הבינלאומית כ 3 פעמים ובעקבותיה שיניתי את התרגום יקח עוד זמן אבל לא רב להכניס את המחלקה הנ"ל וליצור ממנה מחלקה חיה ונושמת שרון

למעלה