משהו חריף מימין-ימין.

ג רפאל

New member
משהו חריף מימין-ימין.

באקראי ראיתי עכשיו ידיעה חצי-מוצנעת בוואלה. נגד הרבנית [אלמנת רב] ליבי כהנא [מי שהייתה ספרנית בבית הספרים הלאומי]
נפתח תיק פלילי על שנכדה [קיצוני ימני]שהיה במעצר בית אצלה -הפר אותו.
מי שלא זוכר ליבי כהנא היא אלמנתו של מאיר כהיא מהליגה להגנה יהודית בניויורק. שנרצח עי ערבי בניויורק ואמו של בנימין כהנא שנרצח יחד עם אשתו [ואלי גם עם ילדיו- אינ זוכר בדיוק, זה היה לפני למעלה מעשיר] עי פלסטיני.

אני מציע לא להסתפק בחקירה, חליטת הערבות בסך 30 אלף שח והתיק הפלילי נגד האלמנ ה הזקנה. אני מציע סקילה בכיכר העיר ואת האבן הראשונה ישליך בלאו במסגרת עבודות השירות שלו.

הרגזתי מישהו? זו הייתה ה כוונה.

שבת שלום.

אני עדיין לומד

seelinewoman

New member
האם רק נגדה נפתח תיק פלילי

או שנפתחים תיקים כאלה גם נגד ערבים למעצר בית פלילי?

ג רפאל

New member
האמת שאינ לי מושג.רק זאת אדע [ע"ס הכתבה]

הדתיה הזקנה הזו מסוכנת לבריות. היא אלמנת שהיד, מפורסם אם שכולה של שהיד ידוע ורעיתו השהידה וסבתו של צעיר מסוכן.
כל זה מצדיק התעמרות.
למען יראו וייראו.

שבת שלום

במילים אחרות

אני מנחש שמתעמרים בה, זה אומר שמתעמרים בה מפני שהיא אלמנתו של יהודונאצי ואמו השכולה של יהודונאצי אחר. הגיון למופת.

ג רפאל

New member
שכחת לציין את תוארם של חמשת הבנות שנפצעו

בפיגוע בו נרצחו הוריהם.
כאשר יהודי משתמש במונח נאצי לגבי יהודי אחר -הוא בעצם פסל עצמו טוטאלית מכל אופציה של דיון שיח או התייחסות.

לא שכחתי כלום.

זה לא רלוונטי לנושא- כמו שהיותה של ליבי כהנא רבנית וספרנית והרצחם של שני הנאצים על ידי ערבים אינו רלוונטי לנושא שהעלית- חקירתה של הכהאנית מפני שלכאורה הפרה את חובתה לפקח על מי שנמסר להשגחתה במעצר בית. כל השאר דמגוגיה, כולל טענתך לפיה ליהודי אסור לקרוא לנאצי נאצי אם גם הנאצי השני יהודי (גם היותי בן לאם יהודיה לא רלוונטי כאן, אני פסטפאריאני).
מה נשאר? השתלחות ברשויות המדינה שאינך יכול להגן עליה אלא באמצעות דמגוגיה.

ועוד משהו לא רלוונטי.

כהנא זכרונו לא לברכה היה אחראי לרצח איריס קונס, יהודיה. לא שזה רלוונטי למשהו אבל אני מקיים כאן את מצוות עם דמגוג תתדמגג.

ג רפאל

New member
ניחנת בכשרון לכתוב הבלים בבטחון.

אגב מכיון שהוכשרתלריבנות ולא לדיונות - אודה לך באם תפסיק לזנב מאחורי.

בכל אופן זכותך להרעיש כאוות נפשך.אני אשתדל להתעלם ולהניח לך לכרוך החבל על צוארך.

טיעון כלשהו שיצדיק את טענתך

שהיא כזכור- הרבנית כהנא שבעלה ובנה נרצחו על ידי ערבים נרדפת על ידי הרשויות. יש דבר כזה או עוד ממה שאתה מומחה בו- הטלת רפש בכל כיוון אפשרי?

אכן טיעון משכנע

משכנע בצדקצי כמובן- שהרי לו היה לך טיעון אמיתי היית מעלה אותו במקום לנהוג בבריונות. במיוחד אחרי שטענת שביקשת שארפה ממך, מה שכמובן לא היה ולא נברא.

למעלה