משהו חסר ..

danistar

New member
משהו חסר ..

אחרי ארבעה ימים של שיגעון קמתי הבוקר ליום רגוע . יושב לי במרפסת מול נוף המפרץ הפתוח שותה כוס תה תפוחים מהביל ונוגס בקרואסון שרק עכשיו חומם . יושב מול הים וחושב. זה לא קורה לי הרבה לאחרונה , מודה , כי אני בריצות , חיפוש אחרי עבודה , כמה בדיקות רפואיות , עזרה לאחי בעסק החדש שלו .. בקיצור הרבה שקט אין . ואז מגיע בוקר שכזה , רגוע , שליו וכמה דקות של שקט מול הנוף ובשילוב עם הקרואסון עושים קצת חושבים .. מה חסר ?? שאלה פשוטה אבל כל כך לא קלה ... מה חסר להפוך גבר מידיד לבן זוג ?? איזה חומר כימי במוח שלכן גורם להבדל הכל כך קטן גדול הזה ?? אתן יודעות לדבר שעות , לשפוך את אשר על ליבכן , לקבל את התמיכה ולחייך , להגיד תודה על האוזן הקשבת ואז לעוף חזרה לאותו קן שהביא אותכן לדבר מההתחלה .. אתן יודעות לחייך למראה שיר או סיפור שנכתב , להחמיא לרומנטיות שבו ולכותב , להגיד שזה בטוח הפסד שהוא עדיין לבד.. יש לכן את הכישרון להרגיע .. אבל שוב אחר כך אתן עפות חזרה לאותו קן שהביא אותכן להעריך מיהו שכן יודע לרגש אתכן באותה כתיבה .. אתן יודעות להעזר לפתרון בעיות שנקלעתן אליהן בעזרה שניתנת ללא היסוס וכאתן מרוצות מהיענות והעזרה , כן נכון שוב עפות חזרה לאותו קן שלא רצה או היה לו זמן או בכלל לא יכל לעזור לכן בבעייתיכן .. אז מה הוא אותו חומר מיסתורי ??? מראה?? שרירים ?? אסרטיביות ?? אין לי תשובה כבר 35 שנים ואני לא יודע אם למישהו יש .. סתם הרהורי בוקר סגרירי במרומי עיר הכרמל מול הנוף בין נגיסת קרואסון חמים לכוס תה מהביל ..

דנילההההה

ראשית היכן החתימה הרגילה שלך על האמונה בסוף דבריך?????!!! ושנית אינני חושבת שיש משהו אחד ברור ומוחלט לגבי אותו חמור מסתורי. ואין לי ספק שביום מן הימים אתה תמצא את אותה אחת שתהיה בטוחה שיש לך את אותו "משהו" מסתורי! רק טוב!!!

danistar

New member
גחליליתתתתת

מה שנכתב לא יועד למישהי ספציפית סתם הרהורים על מרי העבר .. זבקשר לתשובתך .. אף אחד לא יודע , זו כוונתי , אף אחד לא יודע מה גורם לשינוי הקטנטן הזה אבל כנראה שאצל אנשים מסוימים החומר הזה חסר .. בכל אופן הנה כתבתי שיר שמלווה את ההודעה הקודמת רציתי לומר לך כמה מילים בלי להחביא או להפנים כמה מחשבות שיוצאות מהלב כאלו שנאמרות מתוך כאב שעות של שיחות ללא הפסקות לא , לא ביקשתי שום הפוגות יושב ומקשיב , חושב ותוהה מביט לאוזנייך , מקשיב ושוהה תמיד שם איתך ברגעים הקשים מחבר לך מילים לשירים מרגשים מבקש לייבש את הדמעות מלחייך לגרום לחיוך להימרח על פנייך מעולם לא ביקשתי דבר לעצמי אף פעם לא התעניינת בעולמי בשבילך הייתי סתם אוזן קשבת הבנתי שאת באחר מאוהבת הגיע הזמן לסיים בקצרה החלטתי עכשיו לחזור למגרה אני פתאום מתחיל להרגיש למרות שאני איננו האיש ... אהה ובקשר לחתימה שלי .. לא יודע .. באיזשהוא שלב החלטתי להוריד אותה .. סתם ככה

דניל´ה - אותי ריגשת !!!!../images/Emo24.gif

ואני שואלת את עצמי מי המאושרת שגרמה לך לכתוב את הדבר היפה הזה ????!!! שיהיה רק טוב ואושר תמידי !!

danistar

New member
מיהי ?? ../images/Emo140.gif

בואי נגיד שהיו כמה כאלו בעבר וסתם ככה יצא לי פתאום לחשוב על זה ולהרהר בנושא שלדעתי הוא די חשוב . ה "דבר היפה הזה" הוא אחד מיני רבים .. דפדפי אחורה פה בפורום או בפורום אהבה ורומנטיקה וקיים חשש סביר
שתגלי עוד הרבה "דברים יפים" כאלו .... שמחתי לרגש ...

danistar

New member
כן בוס ../images/Emo150.gif

אני מקווה שזה לא עוד מכתב כמו האחרון ...

חן (*_*)

New member
חחח... נהפוך הוא.........

רק צל"ש וכמה סודות שאגלה לך באוזן בנושאי כימיה (אחות גדולה, או לא? )

אופה3

New member
מה שחסר שהיא תקבל שכל, ותראה מה

יש מולה, אולי היא לא מבינה, אבל לא יכול להיות שהיא כל כך טיפשה, לאבד דבר שכמוך זה דבר טיפשי, אבל אולי היא פשוט לא יודעת? מי שתזכה בך תהיה מאושרת אמרתי לך כבר, ותעיד על כך חן

למעלה