משהו חמוד...

וזה (חמוד מאוד)

המקאמה על הרשל מהשטייטל אל הרבי מליובביטש בא הרשל, חסיד שוטה ואומר "סלח לי רבי, נשמתי - נשמת חוטא" "הן בימים הנוראים, עת חשבון נפש ותפילה דווקא עכשיו, יכני דבר חטאתי חטא ממש נורא" "גנבת ?" שואל הרב "לא, רבי ! ליד ביתה פיתה אותי הסיטרא אחרא. עברתי על 'תשמיש מיטה'" "חטא כבד חטאת, בני ! אמור לי, מי הנערה ? אם תאמר, אולי נצליח לסדר לך מחילה" "לא יכול" עונה לו הרשל, "לא אגיד מי זאת היתה גם אם ייקח אותי האופל לא אסגיר את זהותה" "היא גבוהה, יפה כמו שיקסע. שיער בלונד, ותכול עיניים פה מתוק וחושני ופנינים במקום שיניים" "הן היתה זאת בלומה מנדל ! פה מעבר לרחוב !" "לא אגיד מי זאת היתה, שככה יהיה לי טוב !" "היא ריחנית ומבושמת, כל גופה אומר תשוקה יש לה מותניים כמו גיטרה, כולה רוצה רק אהבה" "אז היית עם נחמה, בת סוחר העגלות !" "גם אם תהרוג אותי, אני לא יכול לגלות !" "כל כולה משחק ושיר כל כולה חשק גועש וכשהיא חיבקה אותי חלציי עלו באש !" "תגיד, לא היתה זו חייקה ? מהשטייטל השכן ? "אוי רבי, אל תתגרה בי. לא יכול לומר אם כן" "היא אוצר נסתר מעין, פרי אסור מתוק כדבש כולה מלאה בחטא, עד עכשיו כולי נרגש" "טוב, לך וחשוב לבד. תבוא מחר, אם תתרצה ושהשם ישמור דרכיך" "טוב, הנה אני יוצא" יוצא הרשל כחץ מקשת הולך, מגיע לפינה. פוגש את מוישה חברו "נו, הרב סלח לך ?" "עדיין לא", עונה לו הרשל כולו חיוך ומחשבות טובות "אבל במקום זה הוא נתן לי שלוש כתובות של בחורות"

ובאנגלית

FW: TRUE !!! > >>>>>>>>>A man came home from work, sat >>>>>>>>>down in his favorite chair, turned >>>>>>>>>on the TV, and said to his wife, >>>>>>>>>"Quick, bring me a beer before it >>>>>>>>>starts." >>>>>>>>> >>>>>>>>>She looked a little puzzled, but >>>>>>>>>brought him a beer. When he >>>>>>>>>finished it, he said, "Quick, bring >>>>>>>>>me another beer. It's gonna start." >>>>>>>>> >>! ;>>>>>>>This time she looked a little angry, >>>>>>>>>but brought him a beer. When it >>>>>>>>>was gone he said, "Quick, another >>>>>>>>>beer before it starts." >>>>>>>>> >>>>>>>>>"That's it!" She blew her top! >>>>>>>>> >>>>>>>>>"You bastard! You waltz in here, >>>>>>>>>flop your fat ass down, don't even >>>>>>>>>say hello to me and then expect >>>>>>>>>me to run around like your slave. >>>>>>>>>Don't ! you realize that I cook and >>>>>>>>>clean and wash and iron all day >>>>>>>>>long?" >>>>>>>>> >>>>>>>>>The husband sighed, "Shit, it started..." >>>> >>

jif

New member
בוקר טוב לכולם

שיהיה יום מקסים לכולם!

mariana

New member
בוקר טוב לכולם

מה שלומכם? עציון מה שלום אימך? העברתם אותה למקום אחר? ג'ני אהבתי את המשפטים
ונויה כמובן כמו כל בוקר מצחיקה אותי. תגידו איפה נעלמה אורא וגנובה וסיגל?

אז ככה..

גנובה - נעלמה מזמן... סיגליהיא - בחופש, תחזור ביום ראשון. ואורא - אין לי מושג. אור
השמיעי קול!!!!

למעלה