משהו חמוד

judyr

New member
נכשלתי בגראס פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אני לא מסתירה.....

NAHAL

New member
ניכשלתי בקנדום../images/Emo6.gif

חשבתי שהוא הולך לפח מה לא

NAHAL

New member
תגידי לי מה הטריק בכדור הבדולח

אתמול ישבתי עים חברי הטוב. וניסינו לפענח את התעלומה, אבל כלום. באנגי חברי הטוב, חושב שזוהי עבודה של הסי אי אי ודוד בובי האח הגדול. שצופה בנו כל הזמן.

d u c k y

New member
אני יכולה להסביר את הטריק

עם כדור הבדולח, אבל שלרגע לא תחשבו שיש לי ראש מתמטי. ממש לא. בת דודתי היא הגאונה ואני אנסה להסביר אחרי שלקח לי שעה להבין. אז ככה: לא משנה איזה מספר תבחרו, תמיד יתקבלו אותן עשר תשובות - כלומר אותם עשרה מספרים, וכל עשרת המספרים הללו יש סימבול זהה. למה רק עשרה? כי לכל עשור מאחד עד מאה יש תשובה אחת לבד, לדוגמא: בחרתי את 11 1+1=2 11-2=9 אבל שימו לב שכל מספר בין 10 לבין 19 יתן את תוצאה 9 12 1+2=3 12-3=9 אגב, כל המספרים בכל אחד מהעשורים הם כפולות של תשע, ום תשימו לב טוב כל כפולה תשע, אם תחברו את שתי הספרות, יתנו תשע. מספר מיוחד. ולכן הם לא קוראים מחשבות, אלא יש רק עשר תשובות נכונות עם אותו סמל והם פשוט משנים את כל הסמלים כל הזמן... איך הייתי?

judyr

New member
נכון... את צודקת....

למה גילית.... הרסת להם את כל הכייף!

judyr

New member
אבל...

עכשיו תנסי להסביר להם איך מתוך אותם עשרה סמלים יוצא האחד שהאדם חושב עליו באותו הרגע....

d u c k y

New member
הסברתי

כי לכל עשרת המספרים האפשריים יש את אותו סמל - שימו לב שלתשע וכל כפולותיו תמיד יהיה אותו סמל... וסורי שגיליתי, אבל גם אותי זה שיגע... פשוט מחווה של רצון טוב

ליילה

New member
ואוו, איזה מגניב הכדור בדולח

עוד לא ניסיתי את המשחק שלי ליאת, אבל זה גם בדרך. ודרך אגב, דאקי, לא הבנתי את ההסבר שלך...
אתם חושבים שזה משהו אצלי???

NAHAL

New member
לא קונה את ההסבר ../images/Emo153.gif

תשובה טובה קיבלת מאה. אבל לא הבנתי, למה אנשים ממציאים דברים כאלה, זה יותר מדיי חכם. יש למישהו תשובה הגיונית? תישאלי את הפרופסורית שלך בבקשה

d u c k y

New member
קשה לי להסביר דרך כאן

ניסיתי לפשט את זה כמה שניתן, פשוט תקראי שוב ושוב... אל תרגישי רע - גם לי לקח זמן להבין

NAHAL

New member
תודה אבל לא

יש דברים שלא כדאי לישבור את הראש בישבילם זה אחד מהם בגילגול הבא אני ימציא אחד יותר טוב

ipon

New member
../images/Emo39.giflovely game

I failed on the shorts-they were disguized by the capboard. but then i figured it out with a bit of quickness of the hands just wonderfull,buba

למעלה