משהו(חלום?) מוזר ממש..

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
משהו(חלום?) מוזר ממש..

אחרי שישנתי כל הלילה, התעוררתי בערך ב6 בבוקר.. ואז נזכרתי שאני מתחילה רק ב10 וחצי.. אז אני יכולה לחזור לישון... בחלום חלמתי כאילו על המורה שלי, שהוא בא אלינו הבייתה והוא אמור ללמד אותי, אבל בשביל זה צריך לחכות שאבא יחזור מהעבודה... בחלום הוא כאילו הסתפר או משו.. והוא היה ניראה כמו איזה בן אפלק חח ואנחנו היינו בכמו מרפסת כזאת.. ששונה מהבית שלי.. ואז אני רואה אותו מוציא קופסא של קאמל מהתיק.. ואני כזה "אתה מעשן?!" "כן.. אבל אלה מיוחדות.." "מה?? למה יש לך 9 סיגריות בקופסא?" "זה כמו קופסאות קטנות כאלה?? כמה לך יש?" "20." הוא בודק "נכון.. שלך הן רגילות.."... ואז איכשהו אנחנו נמצאים בחדר שלי וגם אחותי נמצאת שם.. ואני שוכבת על המיטה, ואז אני חושבת לעצמי שאין סיכוי שזה אמיתי.. ובכלל למה הוא לא מלמד אותי כלום? במציאות הוא קשוח כזה... אבל אני איכשהו לא מגיעה למסקנה שזה חלום! אבל אני ממש רוצה לחלום חלום צלול, והזמן הוא בוקר, שזה בכלל לא הגיוני.. ונזכרתי שיש מצב שבבוקר אני אחלום חלום צלול.. אז אני חושבת שאם אני אגיד לעצמי כל הזמן שאני בחלום כשאני ארדם אני אדע שאני בחלום.. ואז אני כאילו נרדמת.. ואני עפה מהחלון ובאותו רגע אני מרגישה את הגוף שלי במציאות מקבל מכה, ואני יודעת שבמציאות אני גם זזה.. אני מנסה להכנס לחלום כמה שיותר, ואז יש כמו מכונה כזאת שאתה עומד שבתוך צינור ארוך כזה כמעט באוויר ואני צריכה לנסות בכל הכח ללחוץ עם הרגל על הכפתור שלמטה כדי לעוף.. ואני לא מבינה למה זה לא מצליח, ואז אני רואה אור אדום ואני חושבת על זה שאני ממש רוצה שהוא יתחלף לירוק והוא מתחלף אז אני לוחצת וזה מטיס אותי מלא קומות!.. ואני עושה סיבוב גדול ומגיע בחזרה לחלום הראשון, כאילו איפה שהמורה שלי.. ומרוב התרגשות אני משתינה במכנסיים, ואז אני עוצרת את עצמי כי אבא שלי יכול לראות את זה! ואני לא ילדה קטנה... ואז אני בדרך לכניסה לחדר שלי, במסדרון.. ואני רואה את אבא והוא אומר לי שכבר מאוחר ואני צריכה ללכת לבצפר... ואני לא מבינה שאני חולמת כי זה כלכך הגיוני, זאת הייתה אותה שעה בדיוק גם במציאות! ואני בדיוק התעוררתי לגמרי! ואני מתחילה ללכת, אני מסתכלת על המראה ואני שואלת את עצמי "אולי אני חולמת??" ולא!!! אני לא חולמת.. ורק אז קלטתי שהתעוררתי, והקטע עם המורה באמת היה חלום.. רק שאני לא בטוחה שהקטע בסוף עם אבא שלי היה חלום או שלא!! ואבא שלי לא נמצא בבית בכלל כרגע, אבל אני לא זוכרת שהתעוררתי מהחלום הזה! וזה גם אותה שעה... הרי עכשיו אני בטוח לא חולמת, עשיתי מלא בדיקות ואני כותבת את ההודעה הזאת.. אז.. מה??? זה לא הגיוני!S=

silverhawk

New member
הממ...

לדעתי כל הקטע (גם הסוף) היה חלום. אבל האם היה שלב שהיית ממש מודעת לעובדה שאת חולמת? אני ממליץ לך לעבוד על בדיקות מציאות. כך, כאשר תהיי בספק, תוכלי להוכיח לעצמך שאת אכן חולמת.

jast

New member
הטקע של הסוף לא היה חלום..

כי אז כתבתי את ההודעה הזאת וגם עשיתי מלא בדיקות מציאות..

EndOfAllHopes

New member
אני חושב

שהוא התכוון שהסוף = הקטע עם אבא שלך שלא היית בטוחה אם את ערה או חולמת. (בטח את כבר יודעת את התשובה...)

jast

New member
אני לא יודעת..

זה בלבל אותי לגמרי. אבל לא משנה, זה כבר עבר..

למעלה