משהו חיובי לשם שינוי.

diday

Member
משהו חיובי לשם שינוי.

אחרי שהוכתרתי כישראלי המכוער של הפורום, אני רוצה לספר על חוויה ביזארית שקרתה לי לא מזמן. הקדמה: אני שונא טלפונים סלולרים. מחזיק אחד, משתמש בו לעיתים רחוקות, רק אם אני בדרכים, מצפה לטלפון או אמור להיות זמין. פרק א': קניתי לבני טלפון סלולרי מתנה. למחרת פתחתי את הטלפון שלי, שלחתי לבן הודעת SMS בעברית, "יונתן, תתחדש על הטלפון", טעיתי במספר, שלחתי את ההודעה שוב, סגרתי את הטלפון. פרק ב': עברו שבועיים. יצאתי עם המשפחה לפיקניק. הייתי אמור להיות זמין. פתחתי את הטלפון. עוברות מספר דקות, הטלפון מצלצל. -"דידיי" -"שלום, אתה השארת לי הודעה" -"סליחה? עם מי אני מדבר" -"מר X" מר X... מנסה לחשוב, אין לי שמץ של מושג מי זה. ממשיכים לדבר, ומתברר שהוא קיבל את הודעת הSMS שטעיתי בשליחתה. -"סליחה, טעיתי במספר, זו היתה הודעה לבני" -"באיזה שפה ההודעה?" -"עברית" -"אתה יהודי?" -"כן" התרגשות בקו... -"חשבתי שזה היה עברית למרות שלא יכולתי לקרוא. אני נוצרי, ככזה אני מחויב ליהודים כעם הנבחר ולישראל. שאלוהים יברך אותך, ואת כל מעשיך..." יותר אני לא זוכר, האיש המשיך להשתפך באהבת ישראל. --- אפילוג: אופס... שוב נתפסתי כישראלי המכוער. האיש המסכן ניסה ודאי להשיג אותי במשך שבועיים ימים, יום ולילה ללא הפסקה, ללא הצלחה. תמיד נאלץ לשמוע את ההודעה "המנוי שהגעת אליו אינו זמין כרגע". אחר כך תוהים מהיכן באה האנטישמיות.

Sparker

New member
כמה מכוער מצידך../images/Emo70.gif

לא דואג להיות זמין לאנשים ששבועיים מנסים לגלות מי שלח להם הודעה בשפת הקודש... לפחות הזמנת אותו לארוחה או משהו?? הצעת לו מקום חנייה??

berlinale

New member
חשפת את פרצופך האמיתי

איזה ישראלי ואיזה נעליים. רק גרמני עונה לטלפון בשם שלו במקום האלללו . תודה, אתה הגרמני המכוער. במיורקה כבר היית?

diday

Member
כן, 17 שנה כאן באמת עשו לי משהו

אבל לא, במיורקה עדיין לא הייתי. למרות שאומרים שזה מקום נהדר לטיולי אופניים. למרות התקופה הארוכה איני מאמין שאי פעם אצליח להיות באמת "גרמני" אמיתי. חסרה לי במיוחד היכולת לשתות עד אובדן חושים, להקיא ולהיטפל לעוברים ושבים ולנסות לשכנע אותם כמה שאני cool. יש בכל זאת דברים שאותם צריך אדם לינוק עם חלב אמו.

berlinale

New member
"גרמני" אמיתי

רגע, ושפם יש לך? ותספורת vokuhila (מה שכונה בישראל פעם אלי אוחנה, ובאנגלית Mullet).

diday

Member
שפם? תספורת?

שפם? זה לא השערות האלה מעל הפה שסופגות את שיירי האוכל, נרטבות כששותים וצריכות טיפול יום יומי? לא, תודה. תספורת... כבר 3 שנים לא בקרתי אצל הספר (בעצם הספרית), את יודעת המצב הכלכלי... כך שאין לי תספורת דג. ילדה קטנה שהתארחה אצלנו ראתה אותי בבוקר לפני שהסתרקתי, ושאלה אם אני מתחפש לאריה. יש לי עוד חסרונות שמקשים על ההשתלבות בחברה: אני לא אוכל דברים שבעבר זזו (גרמניה היא לא בדיוק גן עדן לצמחונים), אני לא מעשן, לא שותה אלכוהול, אין לי כלב, עם 3 ילדים אנחנו נחשבים למשפחה ברוכת ילדים, וככאלה כמעט למקרה סוציאלי, אני לא עושה תיקוני פחחות למכונית שלי אחרי תאונה, אני רוחץ אותה פעם בשנה אם בכלל...

אני מקווה שאתה לפחות

זוכר את מספר הטלפון שלו, שתוכל לברר את כתובתו ולשלוח לו חבילת שי - התנצלות.

למעלה