לא אל תחכה לי לו"ז צפוף.
S shayCn New member 2/11/13 #66 תעשי כמוני.אני אכלתי פיתה עם חומוס אם מסתכלים על התמונות כשאוכלים זה כמעט אותו דבר.
ק קייזר סוזי New member 2/11/13 #69 נכון חחחח אבל אני מעדיפה את הפיתה והחומוס ביחד עם המלפפון. זה מחזיר אותי למסיבות כיתה ביסודי, וממש במקרה אכלתי את זה השבוע.. רק שזו הייתה לחמניה
נכון חחחח אבל אני מעדיפה את הפיתה והחומוס ביחד עם המלפפון. זה מחזיר אותי למסיבות כיתה ביסודי, וממש במקרה אכלתי את זה השבוע.. רק שזו הייתה לחמניה
T TopSound New member 3/11/13 #78 היית צריכה לראות אותו בלייב, אין דברים כאלה! אני לא יודע עד כמה התמונה ממחישה את יצירת המופת הזו. מדובר בנתח פריים ריב יפיפה במשקל 1.3 קג'...
היית צריכה לראות אותו בלייב, אין דברים כאלה! אני לא יודע עד כמה התמונה ממחישה את יצירת המופת הזו. מדובר בנתח פריים ריב יפיפה במשקל 1.3 קג'...
T TopSound New member 2/11/13 #56 הייתי שם עם חברים לפני כמה חודשים... היה נחמד, אבל הבשר היה די בינוני והקינוחים היו משעממים. אני מעדיף ללכת לאכול באחת מהמסעדות שציינתי למעלה...
הייתי שם עם חברים לפני כמה חודשים... היה נחמד, אבל הבשר היה די בינוני והקינוחים היו משעממים. אני מעדיף ללכת לאכול באחת מהמסעדות שציינתי למעלה...
A Anna begins cc New member 2/11/13 #71 אני לגמרי ממליצה על הסוהו. אחד האנטריקוטים הכי טובים שאכלתי בחיי.