משהו חורק

אתה חייב ללמוד לכבד באופן קורקטי את

המשפחה שלה,כמו שאני בטוחה שהיית רוצה שגם היא תכבד את המשפחה שלך.

סpap

New member
אבל אח שלה מעצבן

זה לא פייר

למה לא יכל להיות לה אח שכיף איתו?

אח כזה שאפשר להוריד איתו שוטים ?

להריץ קטעים, דחקות,

למה לא מגיע לי גיס סבבה?

(אם נתחתן אני מתכוון)

מה זה לא נראה לך מזל נאחס?

עד שאני כבר מוצא חברה שטוב לי איתה בא אח שלה ומתפלצן עלי

מה זה לא נראה לך מציאות אכזרית?

מה אני לא בנאדם?

מה לא מגיע לי גיס נחמד?

(במידה שנתחתן?)

אני צריך חיבוק

מישהו?

נוסעת27

New member
מצחיק שאתה לא מבין כמה אתה בר מזל

זה מה שמעצבן אותך? שאח שלה קצת חנון? שההורים שלה עם וואזות פלצניות בבית? תגיד תודה ותשתחווה. יש משפחות מהגיהנום ובאמת מהגיהנום, לא ה"גיהנום" שאתה מתאר פה שהוא יותר כמו עכבר מאשר הר.
באמת, קראתי את הודעתך ולא האמנתי לפינוק ולאנוכיות! מישהו פה העיר לך שהבעיה היא אצלך ולא אצלם ושכדאי שתלך לטיפול וביטלת את דבריו בהינף יד תוך טענה שהתגובה אינה "מעודנת". אל תתכחש כל כך מהר לביקורת הבונה שקיבלת פה. אני מכירה זוג נשואים שהאם והכלה מקללות אחת את השנייה בטלפון על בסיס יומי ושהמשפחות בכאסח לא נורמלי.. ואתה מתלונן על שטויות כאלה... לא חווית דבר או שניים בחיים? למדת קצת לשחוק שיניים מול משהו שלא בא לך בטוב בעין? קצת להתמודד עם מישהו שהוא לא ה"cup of tea" שלך?? אתה הולך על דרך חלקלקה ומסוכנת שבסוף תגרום לחברה שלך להרגיש שהמשפחה שלה פלצנית בעינייך ושאתה בז להם והיא תעיף אותך קיבינמט. ובצדק.
באמת, תתבגר.

סpap

New member
אני לא מכיר משפחות שמקללות זה את זה וזו את זו

אצל האשכנזים מתלוננים קצת,
רוטנים קצת,
אבל הכל מתחת לשטיח, הכל בנימוס.
מול המשפחה שלה אני מתנהג למופת. כיאה למוצאי המתורבת.
קללות? בין האם והכלה? על בסיסי יומי?
באיזו עדה מדובר אם מותר לשאול?

נוסעת27

New member
מה קשור עדות?

האם אתה מרמז שהתנהגות כזאת תתקיים רק אצל אנשים ממוצא מזרחי? אז לשאלתך, גם אם החתן וגם הכלה שתיהן ממוצא אירופאי מתורבת. לא צריך להיוולד "מתורבתים" בשביל לפתח יחסים עכורים מאוד מאוד. יש משפחות שמתפרקות, שהסכסוכים מעמיקים, שהסבים לא מכירים את ילדיהם, שההורים שלה בחיים לא היו מקבלים אותך בביתם אלא זורקים אותך מכל המדרגות. למה לא היו דברים מעולם? היו בטח שהיו. אף משפחה שתכיר של בת הזוג לא תהיה כמו המשפחה שלך ואנשים הם אחרים בכל מקום. אז תמשיך להתנהג בהתאם ל"מוצאך המתורבת" ותרגיע את המירמור. היא תרגיש את זה מאוד מהר (אנחנו הנשים מאוד מאוד ערות לגישת בן הזוג למשפחה שלנו) והיא תבין גם אם לא תגיד כלום. אם באמת אכפת לך ממנה ואתה לא רוצה לאבד אותה תרד מהר מהר מהעץ שטיפסת עליו.

למעלה