משהו חדש..

משהו חדש..

תל חי! ברצוני לשאול אותכם שאלה.. תענו בכנות... האם חן(מענתות) מאוהבת ביוני (בנימינה) ? א. לא כי היא אוהבת ערסים והיא חושבת שהוא פריק.. ב. לא כי היא מאוהבת באליה מבנימינה.. ג. כן היא חולה לו על התחת.. ד. אף תשובה אינה נכונה.. תודה רבה:)

יש לי בחירה

אני בוחרת ב.......... ב......... היא מאוהבת באליה (חחחחחחח סתאאאאאאאאם מאיפה לי) ד זו התשובה הנכונה

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא לא לא לא הבן אדם האחרון שהייתי מתאהבת בו זה יוניייייייי!!!! הוא כמו אח בשבילי אוי ואבוייי מה זה גילוי עריות?!?!? חוצמזה הוא גר רחוק ממני וחוצמזה זה לא הטעם שלי!!! לא שיש בו משהו רע אבל בקיצור, ל-א אני לא מאוהבת בו! ולא דלוקה ולא כלום, מה זה יוני בשבילי?-ידיד! חוצמזה, רק בגלל שיש לו צורה של נרגילה לא אומר שאוטומתית אני מאוהבת בו או משהו!

ליאור.... מי אתה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נכון מאמי אני לא אוהבת את יוני אבל דרך אגב אני באמת אוהבת ערסים,חחחחחחחחחחחח איך אתה יודע? ו.. מי אתה?! יש לי מיקס במוחח! תתחבר אליי לאייסי שנייה....-274819381 ותשלח לי תמונה למה אני לא זוכרת אותך! חחחחחח

MS6

New member
אני יענה לך על התשובה...

ה. זה ממש לא מעניין אותנו והפורום הוא לא מקום להודעות כאלה ויש חשש עצבני שמשה יתחיל להתחרפן ולמחוק הודעות כאילו אין מחר...

MS6

New member
זה נקרא חתימה..

תלחץ על השם משתמש ולמעלה מצד שמאל יופיע "עדכון העולם שלי" תלחץ למטה "שמור והמשך" ואח"כ יופיע לך חתימה... תמלא שם אתה מה שאתה רוצה שיופיע.

למעלה