משהו חדש..

משהו חדש..

בגלל שאני מתלהבת מזה שיש לי תוכנת עיצובים, החלטתי ללכת עם זה עד הסוף ולפתוח פה משחקון... זה הולך ככה: כל כמה זמן אני אעלה לכאן תמונה של זמר/להקה שעיווטתי את התמונה שלהם... ואתם פשוט צריכים לזהות מי מסתתר בתמונה
אז בתור דוגמא. אני אעלה עכשיו אחת. [זה יהיה קל...]

נכון!! חח

וכן. הברקה שלי
[כבר אמרתי שאני מתלהבת מזה?!] אני אעלה בקרוב עוד. ואני אנסה לפתח את זה איכשהו... לעשות א זה יותר מעניין.. P:

N o l o g o

New member
חח וואי זה יצא ממש יפה..=)

אולי תעשי את זה עם שירים של ירמי..?

N o l o g o

New member
ממ

לקחת תמונה של משהו שמזכיר/שיעלה למי שיראה את זה אסוציאציה לשיר מסויים של ירמי.. או שאת יכולה להשאיר את זה ככה.. רק אני רוצה שזה יתקשר איכשהו לירמי, אחרי הכל זה הפורום שלו..=)

N o l o g o

New member
אממ

התכוונתי לאמר את זה ככה, לשים תמונה שבה יש הקשר לשיר מסויים של ירמי וצריך לנחש איזה שיר זה.. סורי אם סיבכתי אותך..

אפשר...

אם את רוצה שהתמונות שאני מעווטת יהיו קשורות לירמי. אפשר לקחת רק אנשים שקשורים אליו איכשהו... גם בדבר הכי שטותי...ושכל אחד שמזהה ירשום איך הוא קשור לירמי...!! [זה יכול להיות שירמי הופיע איתו פעם, עזר לו בדיסק, היו באותה הופעה אחד אחרי השני, יש להם אותו צבע עיניים....כל דבר!! חחחח- שכל אחד ימצא ונגיע לכמה שיותר דברים שיש בינים במשותף... נשמע יותר טוב?! ככה גם המשחק לא יגמר אחרי שמישהו זיהה את הדמות. כולם ישתתפו. [:

יאללה נעשה נסיון..

זהו מי הדמות בתמונה
ושכל אחד ירשום לפחות דבר שיש לו ולירמי במשותף!! [ושוב, זה יכול להיות הכל. גם צבע עיניים, שיער, שמות של ההורים... הכל!!] תהנו

Atza

New member
אני נראה לי יודעת../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

אסף אמדורסקי
?? דבר במשותף- שניהם מתערובת אסקוט
? מעניין אם זה הוא

טוב חלאס!!../images/Emo6.gif

גמאני רוצה לענות לפעמים
!!! זה לא פייר שכל היום אני בעבודה ואת שורצת לך מול המחשב

והתשובה:

נכונה!! חחחח זה אכן אסף אמדורסקי. עכשיו שכל אחד ירשום עוד דברים משותפים לירמי ואסף. [: משהו משלי: אסף הזמין את ירמי לבמה כשהייתי בהופעה של ירמי בבארבי כפר"ס.

שלמונזה

New member
מה פתאום ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

זה אסף |השדגש|וג'נגו שהזמינו את ירמי לבמה, בהופעה של ירמי בכפר סבא. ואז בנות מפגרות שבאו לראות את ירמי צרחו עלי שצרחתי ביתר התלהבות שכשאסף וג'נגו עלו לבמה
אחח הטראומה רעות

../images/Emo4.gif

זכרתי שאסף הזמין אותו ... טוב! אז תיקון: אסף הגיע להופעה של ירמי בכפר"ס!!

שלמונזה

New member
נו הוא אכן הזמין ../images/Emo168.gif

אבל נו ג'נגו צריך לזכור גם את ג'נגו [וללמוד לנשום במים] עזבי

למעלה