משהו חדש

roychu

New member
משהו חדש

רפרנס מ2 תמונות, יש קצת בעיות עם ההצללות, עבודה זריזה בשביל מישהו.

SCaToPHaG

New member
סביר

* יש בעיה ביד שמאל, והכמעט־נגיעה של החזה בירך שמאל קצת מציקה. (כנ"ל חיתוך השיער) * בגדול זה גם קצת מזכיר את הסגנון של בילי דה קיד. * בכלופן - שווה לבדוק החלפה של הצבע גוף או צבע הרקע. עכשיו זה נבלע, ולא במובן החיובי של המילה. שיפט קטן בצבע יכול להקפיץ את הבחורה ואת העבודה. כנ"ל לצבוע את האישונים בצבע בהיר. * אם זה אמור להיות דומה למישהי ספציפית - סבבה. אם זה אמור להיות סתם כוסית - אז ל"ייפות" את תווי הפנים והחזה.

pillit

New member
לצבוע את האישונים בבהיר ?

למה ? היא ערפדית ? ציור חמוד מאוד, רק הסנטר שלה קצת כבד. אבל רישום חביב וצביעה מהירה ונעימה. בשביל ציור מהיר בשביל משהו.

SCaToPHaG

New member
סליחה, לא את האישונים

אלא את "הלבן של העין"... כאילו שזה לא היה ברור

pillit

New member
הלבן של העין

לבן בדיוק כמו הדף. למה אתה נטפל לפרטים קטנים תמיד, ןמחפש איפה להעיר הערות בונות יותר או פחות ? הבנאדם ביקש חוות דעת. לא הוראות המשך- הוא צייר, וכבר נתן למשהו. זה גמור. אתה לא יודע להתייחס לציור גמור ? זה לא לימדו אותך בבצלאל ?

SCaToPHaG

New member
מאיפה באה התוקפנות? את במחזור?

" הלבן של העין לבן בדיוק כמו הדף " >> לא נכון. הוא אדום. "למה אתה נטפל לפרטים קטנים תמיד" >> כי זה האופי שלי. את אמורה לדעת את חשיבותן הפרטים הקטנים בתחום הזה. "מחפש איפה להעיר הערות בונות יותר או פחות" >> כשמישהו מעלה עבודה לפורום שלא ברור מה המצב איתה מבחינת תהליך, והוא לא מציין איזו תגובה הוא רוצה, אני מניח שהוא רוצה סוג של חוות דעת. בשביל זה יש פורום. כשהילית מציגה שער לעכבר העיר שהודפס, אין מה להגיד חוץ מכל הכבוד. אבל עבודה שלא ברור איפה עומדת, אני מניח שכל אחד ישמח לשמוע ביקורת בונה לגביה. מי שלא - זבש"ו. "הבנאדם ביקש חוות דעת. לא הוראות המשך- הוא צייר, וכבר נתן למשהו" >> הוא לא ביקש כלום. אם הוא היה יותר ברור אולי הייתי חוסך גם לעצמי את ההקדלה המיותרת. על "לא הוראות המשך" לא לרמה שלי להגיב. הוא לא ציין שהעבודה גמורה ונמסרה. "אתה לא יודע להתייחס לציור גמור" >> אם את מתכוונת לפשוט להגיד "פצצה אחי!!1", אז לא, אני לא יודע להתייחס לציור גמור.

אפשר גם לפרגן כשצריך

לא רק להמטיר את הביקורת שלך לכל עבר. לא כל יום רואים עבודה איכותית ובשלה כמו זו של roychu.

SCaToPHaG

New member
לכל אחד יש תפקיד בעולם

יש מספיק אנשים שיגיבו ב"אחלה" ו"מהמם". אני אומר את מה שיש לי להגיד. את דעתי על העבודה כתבתי בנושא התגובה שלי - סביר. זו דעתי. שאני אזייף מחמאות בכח? אני חושב שזו עבודה סבירה, ואם לוחצים אותו לקיר אז סבירה+.

tomash11

New member
אני בעד הלבן של העין

אחרי שקראתי וחשבתי על זה, זה בהחלט ישדרג את התמונה.

moshikgulst

New member
אני חושב

שזה טוב שהיא לא כוסית מהסרטים אלא אנושית יותר (כמובן שזה תלוי בכוונה של היוצר...). האמת, כבר נשבר הזין מהסופר-מודלז שמציפות כל חלקה פנויה. יש משהו אמיתי במראה שלה שיכול להיות מישהי שסתם תפגוש בתחנת אוטובוס או באיזה באר. נק' למחשבה-אני חושב שהמרחק בין הבועה לדמות משנה את היחס שלנו לדיבור שלה. עכשיו הלב הקטן נראה ממש כמו איזה חלק אורגני ממנה. אם הבועה תתרחק אני חושב שהאמירה תשתנה מעט, אולי רק ברמה התת-מודעת. זה לא רע ולא טוב, רק משהו שרציתי לומר. גם רציתי לומר שאהבתי
אני חושב שזה מזכיר את בילי בגלל שיטת ה"אינק". איך באמת אתם "מאנקקים"? עם איזו תוכנה אתם יוצרים כזה חיקוי של ציפורן?

הקו עדין ויפה

ויש חלוקה יפה בין קו ראשי לבין הקוים המרומזים לפרטים הקטנים. ההערה היחידה שלי היא באיזור הישבן: הייתי מעגלת אותו שיקבל צורה נשית ועגלגלה ואת הצל עליו הייתי מקמרת כדי להדגיש את העגלגלות. בעצם גם עצמות הלחיים יכולות להתעדן, גם אם זה לא בדיוק כך במציאות.

j i m m y

New member
ראיתי את התמונה המקורית

כוסית חבל על הזמן איפה 2 תמונות? אני ראיתי אותה בתמונה אחת.

למעלה