משהו חדש

oisdvib

New member
משהו חדש

עכשו כשאני בבית, אני מכינה כל יום אוכל טרי שלא ישעמם להם. שלום הכנתי שניצל על מחבת פסים וקיבלתי זבנג כשנאמר לי: עוד פעם שניצל!! ותאמינו לי שהם לא זוכרים מתי היה שניצל פעם אחרונה. היום הכנתי עוף ושוב זבנג: לא אוהב עוף. נורא התרגזתי. אמרתי בסדר תגידו מה להכין ומהיום אכין עד לחנק. והתשובה היתה : סטיק עכשו תורכם. מה לבקש מהקצב (כשר) כדי להשביע רצון ואיך להכין? המון תודה

oisdvib

New member
הגענו להבנה שגם לשון זה בסדר

אבל מה הלאה? אלוהים אם כל זה שלשון זה טעים, כמה אפשר לאכול?!

נופר א

New member
אני סומכת על הקצב כי אני לא מבינה

מי יודע מה..... אבל הילדים גם אוהבים את ההמבורגרים האלו יש סטייקבורגר כזה ,כמו המבורגר עם חורים, וכל מיני עגולים קטנים,קבב יווני וכו" והילדים שלי מתים על זה,גם קלי קלות להכין וגם הם מתלהבים מזה מאוד.

oisdvib

New member
ונתח בשר לעשות על מחבת פסים ?

איזה אתם ממליצים שיהיה גם רך ולא קשה ללעיסה מבחינת הסיבים?

נירהמ1

New member
אנטריקוט - ושהמחבת תהייה

כבדה - לא מהדקות. כך היא מתחממת מאוד וגם בשל הכובד הסטייק לא יישרף. ומתכון: שמים מעט מאוד שמן במחבת, מחממים, מטגנים את הסטייק עם טבעות בצל דקות, (לפי הדרגה שאוהבים - נא - או "וול דאן")כמה שיני שום קצוצות, מעט מלח סלעים גרוס טרי, והרבה פלפל שחור גרוס טרי, מצד אחד, הופכים לצד השני ומטגנים אותו דבר עם פלפל שחור גרוס טרי ומעט מלח סלעים גרוס. לא לשפוך את הנוזלים של הסטייק אפשר להכין מהם רוטב מצויין. מוסיפים לנוזלים שעל המחבת כוס יין יבש, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב. אפשר להגיש עם תפוחי אדמה אפויים, או אורז לבן. שמים את הסטייק ומעליו ומעל האורז או תפוחי האדמה שופכים מהרוטב. זו מנה מאוד יפה ומשביעה!

למעלה