משהו חדש:0

RaZiK4

New member
משהו חדש:0

אני כותב תשובות לשאלות, ואתם כותבים את השאלות:p [הקעיון לקוח מפורום סקרים ושאלונים] תשובות: 1. מהדק 2. מתמטיקה 3. צופית גרנט 4. טיפות 5. צהוב וירוק 6. אייסיקיו 7. נינט טייב 8. MTV 9. קוקוס 10. פורום "השיר שלנו" 11. אורנג' 12. מברשת שיניים 13. ממש לא 14. פרפרים בכל מיני צבעים 15. "ויהי אור" 16. מתוק 17. ברור ! 18. בקומה הראשונה 19. פינג פונג 20. WTF בהצלחה :]

psycho360

New member
אוי נשמע חמוד

מה הדבר הכי שימושי בעולם מבחינתך? 1. מהדק מה המקצוע האהוב עלייך? 2. מתמטיקה את מי את לא מכירה? 3. צופית גרנט מה את הכי אוהבת בגשם? 4. (את ה)טיפות הצבעים השנואים עלייך? 5. צהוב וירוק זרקי שם של תוכנה שנוצרה לבני 20 ומטה. 6. אייסיקיו מי התחפשה לאביב גפן? 7. נינט טייב מה יש בערוץ 65? 8. MTV תני שם של מאכל אקזוטי. 9. קוקוס באיזה פורום לא ביקרת כבר הרבה זמן? 10. פורום "השיר שלנו" מהי חברת הפלאפון שלך? 11. אורנג' מה את תמיד שוכחת לפניי שאת הולכת לישון אצל חברות?
12. מברשת שיניים האם היית רוצה ילדים? 13. ממש לא מה מטריד אותך? 14. פרפרים בכל מיני צבעים צטטי את אלוהים. 15. "ויהי אור" מה את חושבת על שוקולד? 16. מתוק היית רוצה לשחק טניס כרגע? 17. ברור ! באיזה קומה היית רוצה לגור? 18. בקומה הראשונה מה המשחק שהכי דומה לטניס {ושאת ממש אוהבת אותו אגב כי הוא מלמד שליטה במחבט} ? 19. פינג פונג גכעגכעגכ דעכדגידכג גכעדגכעדגכ גכעגכעד ? 20. WTF

N0 far

New member
יאאאא גם לי זה תמיד קורה../images/Emo6.gif

איזה טוב זה לראות שאני לא היחידה שכל הזמן ששכוחת לקחת מברשת שיניים
חחח ולא ידעתי שזה אמור לצאת מצחיק..

N0 far

New member
חחח גדול../images/Emo6.gif

1. מהדק מהדק או סלוטייפ? 2. מתמטיקה מה המקצוע אהוב ביותר על ילדי ישראל
3. צופית גרנט מי זאת צופית גרנט?? 4. טיפות יורד מבול או טיפות 5. צהוב וירוק איזה עוד צבעים יש ברמזור חוץ מאדום
6. אייסיקיו מסן או אייסי? 7. נינט טייב מי האישה הכי ****** בעולם
8. MTV איזה ערוץ מוזיקה אנגלי נחשב מאוד? 9. קוקוס איזה מאכל יש בד"כ באיי בודד? 10. פורום "השיר שלנו" עם מי פעם היינו בכסאח? 11. אורנג' איזה חברת פלא' יש לנופרי החמודה
12. מברשת שיניים מה נופר תמיד שוכחת לקחת שהיא הולכת לישון אצל מישהו? 13. ממש לא האם יש מישהו ששונא את נופר
14. פרפרים בכל מיני צבעים מה ראיתם שמה
15. "ויהי אור" תרשמו את הצמד מילים הראשונות שעולות לכם לראש 16. מתוק השלימ/י: "אני אוהבת את אבא שלי כי הוא..." 17. ברור ! אתם חושבים שנופר היא חמודה? 18. בקומה הראשונה איפה הנופר הזאת גרה
19. פינג פונג איך קוראים לכדור הקטן הזה? 20. WTF מה אתם חושבים על היחס בין שלושת בני האדם הכי משוגעים בעולם כי אם לוקחים שני בני אדם ומחלקים אותם ל3 ומכפילים באיקס יוצא ששני אלפא לא שווה לבטא ועוד שני איקסים אתה לא חושבים כמוני??

ח0חו0ית1

New member
אוקי ננסה

עם מה אתם לא יוצאים מהבית? 1. מהדק המקצוע הכי קל בכל העולם כולו: 2. מתמטיקה מי צריכה להעלם ממסך הטלוויזיה? 3. צופית גרנט מה הייתם הכי רוצים עכשיו? 4. טיפות באיזה צבע? 5. צהוב וירוק מהי התוכנה הכי מיותרת מאז בואו של המסנג'ר? 6. אייסיקיו אסוציאציות: איכס - 7. נינט טייב באיזה ערוץ פתוחה הטלוויזיה עכשיו? 8. MTV במה הנקבות לבושות שם? 9. קוקוס על איזה פורום הייתם רוצים להשתלט? 10. פורום "השיר שלנו" באיזה צבע הפלאפון שלכם? 11. אורנג' הדבר שאתם הכי לא משתמשים בו? 12. מברשת שיניים אוהבים אותי? 13. ממש לא מה הדבר הכי גיי להגיד? 14. פרפרים בכל מיני צבעים תנו ציטוט מהתנ"ך 15. "ויהי אור" מה הטעם שהייתם משמידים? 16. מתוק אוהבים אותי? 17. ברור ! באיזה שלב בקומה של מיכאלה ידעתם שאפרת מגניבה? 18. בקומה הראשונה הספורט האהוב עליכם: 19. פינג פונג כשאתם שומעים את השירים של רוני סופרסטאר, מה המחשבה הראשונה שלכם? 20. WTF

N0 far

New member
כן בטח...

תודי שהתכוונת לאוהבים אותי.. תודי.. אבל אל תדאגי אני לא שונאים אותך.. אנחנו מסמפטים אותך...

RaZiK4

New member
חח../images/Emo6.gif דווקא יצא טוב

יש לו פיצול אישיות לגולש הזה

RaZiK4

New member
עונה? לא! שואל:]

1. תעצום את העניים. עכשיו תפתח. מה הדבר הראשון שראית? מהדק 2. לאיזה מקצוע יש ת'ספר הכי עבה בעולםXD? מתמטיקה 3. צופית גרנט 4. איזה מילה בעברית נשמעת כמו בסינית? טיפות 5. ממה מורכב המבע ירוק לימון:p? צהוב וירוק 6. איפה ילדות פאקצות בנות 12 מבלות את רוב זמנן? אייסיקיו 7. שחור, לבן ומשפריץ דם: נינט טייב 8. MTV 9. איזה פרי הכי טעים בעולם [נאמי, לא היה לי משהו יותר טוב לכתוב]? קוקוס 10. מיהו היריב ההיסטוריה של פורום "מיכאלה":p? פורום "השיר שלנו" 11. איך אומרים 'כתום' באנגלית? אורנג' 12. מה התחפושת הכי נדושה? מברשת שיניים 13. אתה אוהב את השאלו הזה? ממש לא 14. מה מצוייר על הבוקסר שלךXD? פרפרים בכל מיני צבעים 15. מהו המשפט הכי מפורסם של ה'? "ויהי אור" 16. סוג של טעם בן 4 אותיות וזה לא חמוץ ומלוח? מתוק 17. השאלה הקודת הייתה מפגרת? ברור ! 18. בקומה הראשונה 19. במה תרצה לשחק חצי שעה לפני שתמות? פינג פונג 20. תנו לי W, תנו לי T, תנו לי F, ומה יצא? WTF [בקול של מאי מארץ נהדרת:D]

N0 far

New member
חח../images/Emo6.gif

14. מה מצוייר על הבוקסר שלךXD? פרפרים בכל מיני צבעים 20. תנו לי W, תנו לי T, תנו לי F, ומה יצא? WTF [בקול של מאי מארץ נהדרת:D]

ננסה ../images/Emo12.gif

1. אתה ועברי לידר שתי דפים, איזה חפץ אתה הכי רוצה עכשיו? מהדק 2. מה מלמדת המורה הכי משועממת בעולם? מתמטיקה 3. מהי התוכנית שתשלם בשביל לא לראות אותה? צופית גרנט 4. מה נוזל מהמוח שלך? טיפות 5. מה הצבע של הקיא של הבנות שהן רואות אותך? צהוב וירוק 6. מהי הדרך שגילת להורים שלך שאתה הומו? אייסיקיו 7. מה עולה לך לראש שאתה שומע "פרה שמנה" נינט טייב 8. איזה ערוץ אין כוסיות? MTV 9. כמו מה הראש שלך נראה? קוקוס 10. למה היית קורא "שיא השיעמום"? פורום "השיר שלנו" 11. איך אומרים כתום בצ'רקסית? אורנג' 12. עם מה אתה מצחצח לי את הבית? מברשת שיניים 13. מפנטז על עצמך? ממש לא 14. מה אתה רואה ישר שאתה לוקח את הכדור הצהוב ? פרפרים בכל מיני צבעים 15. אתה חש אלוהים? "ויהי אור" 16. מה אתה חושב על עברי לידר? מתוק 17. היית עושה את עברי לידר? ברור ! 18. איפה אמרת שהוא גר? בקומה הראשונה 19. מה אתם משחקים בשבת? פינג פונג 20. מה עם עוד דברים? אהמ ? WTF

N0 far

New member
../images/Emo6.gif

7. מה עולה לך לראש שאתה שומע "פרה שמנה" נינט טייב

למעלה