משהו חדש. שתפו פעולה.

משהו חדש. שתפו פעולה.

כול אחד שירשום דיסק שלאחרונה הוא קנה ורוצה להמליץ לנו עליו. אז אני אתחיל:
Gwen Stefani -Love Angel Music Baby אוקי זה ללא ספק הדיסק שיסגור את שנת 2004 ויתן לי תקווה לשנה יותר מעניינת מבחינה מוזיקלית ב2005. דיסק מעולה! פשוט מעולה מבית היוצר של נו דאוט האגדים. גוון החליטה שבא לה לעשות דיסק שמח לפני שהיא תמות (חס וחלילה) ונותנת לנו דיסק פופ משובח ושמייח שעושה טוב על הלב בימים אפורים שכאלה. אני באמת ממליץ לכול אוהבי נו דאוט ובכלל מי שאוהב פופ איכותי או סתם בא לו לשמוע משהו חדש-ישן (הזכרתי שיש סאונד 80's מאוד בולט), ההפקות של ד"ר דרי ,אנדרה 3000 מ-OutKast פשוט חזקות בטירוף וגם שיתוף הפעולה הקולע של eve וגוון מפציץ שוב. המלצות שלי: What You Waiting For הסינגל הראשון שבטח כולכם שמעתם Rich Girl עם איב (שזה מעיין If I Were A Rich Man בגרסה פמיניסטית יותר) Real Thing מזכיר את מדונה בטירוף Danger Zone מקסים. יש עוד הרבה באמת שדיסק ממולץ. יש לי עוד דיסק להמליץ עליו אבל אני יעשה את זה בהזדמנות אחרת. יאללה עכשיו תורכם.

Rוית

New member
../images/Emo45.gif Green Day....

היה יום אחד שכולו היה מבצעים בכל החנויות של עזריאלי. עליתי ישר לטאוור שם המבצעים היו שעל דיסקים מסויימים זה 1+ השני ב30 אחוז הנחה או משהו כזה.. לא יודעת איך יצא אבל בסופו של דבר יצאתי עם שני דיסקים של גריין די- הראשון דיסק ישן ומוכר שלהם - Dookie שמכיל את השיר הידוע Basket Case ואת הדיסק החדש שלהם American Idiot שממנו מוכרים בעיקר שני הסינגלים שיצאו עד עכשיו - American Idiot ו- Boulevard of broken dreams. הדיסק הראשון, כולו שירי רוק פאנק, רובם בעלי מספר משעשע וכייפי מאשר עמוק ובעל משמעות.. השני, החדש, מכיל שוב את אותו סיגנון מוזיקה של הלהקה עם סיגנון מעניין של שני שירים שכל אחד מהם מעל 9 דקות ובעצם מורכב מ5 שירים נפרדים. זה יוצא מעניין למדי כי זו רצועה אחת ללא הפסקה שבעצם מרכיבה חמישה דברים שונים... המילים בדיסק הזה טיפה יותר עמוקות וחתרניות שאפשר טיפה יותר להתחבר עליהם.. לי אישית לקח זמן להתרגל לשני האלבומים אבל ברגע שמתרגלים נהנים מכל רגע... למי שאוהב את הסיגנון אני ממליצה בחום
דן, אחלה רעיון!

Rוית

New member
וסתם כי שכחתי ../images/Emo26.gif

הדיסק הישן יותר..
לא מצאתי תמונה של הדיסק החדש (ולמי באמת יש כוח לסרוק?
) אבל קשה היה לפספס אותו, הוא קיבל בתקופה שהוא יצא יחסית הרבה פירסום.. ממה שאני ראיתי בכל אופן...

יש לי את כול הדיסקים של גריין דיי

חוץ מAmerican Idiot . אני באמת צריך לקנות אותו ולהשלים את האוסף שמעתי שהוא באמת הכי טוב מאז Dookie. אני נורא אוהב את Boulevard of broken dreams שיר טוב!

מעריץ? ממש לא!

פעם אהבתי אותם.... לא זכור לי מתי בפעם האחרונה שמעתי דיסק שלהם ואני באמת ינסה את החדש שלהם שמעתי עליו רק ביקורות טובות

Kill Bernard

New member
הממ, כמה בלתי צפוי -

השירים שלהם שאני הכי אוהבת - Minority ו-Basketcase.. אבל הם באמת חביבים!

ערן1987

New member
יש לי כ"כ הרבה ציפיות מ-LAMB

אני אמור לקבל אותו בשביל לכתוב עליו,אבל אני יודע שאם לא הייתי מקבל אותו הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים.. וגם אני מאוד אוהב את WYWF,שיר מיוחד וענק אממ,בגלל שאני מקבל הרבה דיסקים(אני מרגיש מתלהב
),אז אני לא ממש קונה.. אבל אם להחשיב גם את האחרונים שקניתי(לפני חודש+ באילת בטיול שנתי)וגם את מה שאני מקבל,אז אני מאוד אוהב את האלבום של נטאשה בדינגפילד שעושה אמנם פופ בסגנון MTV,אבל עושה אותו מעולה.. וגם האלבום ה-3 של אנסטסיה,שיש לי אותו כבר כמה חודשים אני ממשיך להנות ממנו בכל שמיעה ושמיעה,לדעתי זה אחד האלבומים הטובים של 04'

yellowdog1

New member
האחרונים שקניתי

נו טוב.... היהודים unplugged- טוב יש לי הרבה בעיות עם החבר'ה האלה אבל הדיסק הזה פשוט מצויין לאוטו אז לא עמדתי בפיתוי. השירים הטובים בו לטעמי הם "פעמון מלחמה" ו"עידן האלוהים" jeff buckly-grace כן כן רק עכשיו קניתי את יצירת המופת הזאת ו...היא מושלמת מההתחלה ועד הסוף

Kill Bernard

New member
האחרון שקניתי היה SCC ../images/Emo4.gif

אוי. זה עצוב.
יש לי מחסור כספי קטן.. אבל מה שכן, לאחרונה התחלתי לשמוע שוב את סוזאן וגה. אחד הדיסקים הראשונים שקניתי, אבל אז נמאס לי ממנו קצת לתקופה, ורק עכשיו הגעתי למסקנה (מחודשת?) שהוא פשוט יפה. לא ממש מכירה את כל השירים שלה, ויש לי רק את The Best Of Suzanne Vega - אבל The Queen And The Soldier פשוט מדהים
.

נריה פי

New member
האחרון שלי.

נושאי המגבעת - מי רצח את אגמתה פאלסקוג Not much to say. דיסק ענק.! :) למי שאוהב רוק ישראלי ישן וטוב- זה הדיסק.

האחרון שלי הוא........./images/Emo70.gif

K's Choice - 1993-2003 דיסק מעולהההההההההההה אחד הקניות החכמות שלי (ביחד עם SFIJ, UNPLUGGED, JLP) ממליץ על: another year, busy, dad, The Ballad Of Lea And Paul ויש עוד המון כמעט כל השירי ממליץ חוץ מ1 או 2 וכמובן שיש שם את השירים המפורסמים של הלהקה: Believe, Everythings for free, Not An Addict דיסק מעולה
(אגב התמונה היא מהאלבום השני שלהם PRADISE IN ME והוא בכלל לא התמונה של הדיסק שקניתי כי לא מצאתי את התמונה אבל היא מעין המשכיות לתמונת האלבום של CACOON CRASH)

Rוית

New member
להקה מדהימה../images/Emo70.gif

אחת האהובות עלי, הם מעולים!!! וזה הדיסק שדיברת עליו אני מניחה (כלומר זה המארז דיוידי, אבל ככה גם נראה הדיסק)

hadas 5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

חשבתי שאני היחידה ששומעת את הלהקה הזאת!!!!1111 כל בן אדם בביה"ס שאני שואלת אותו אם הוא מכיר את קס צ'ויס.. הוא לא מבין מה אני רוצה ממנו...!! יש לי את הדיסקים: CACOON CRASH Cacoon Crash, ו- Almost happy שניהם מעוליםםםם
הבנתי שיש להם עוד דיסקים, חוץ מהALL THE BEST... אני חושבת לקנות את הדיסק prside in me .. משהו כזה... הוא טוב
שווה קניה
ושוב - אני ממש בשוק שאתם מכירים אותם!! מפתיע מה שקורה פה...

Rוית

New member
יש הרבה פה שאוהבים אותם! ../images/Emo13.gif

prside in me זה דיסק שלקח לי זמן להתרגל אליו כי התחלתי עם קאקון קראש.. הוא יותר רוקיסטי לדעתי. אבל דיסק טוב לחלוטין.. (אבל היי אני משוחדת
)

גם שלי סקק זה האחרון, יחד עם

mariah carey unplugged - מעולה. מאריה הישנה היא מעולה. הבא שלי הולך להיות החדש של ד'ה קורז. ממש אהבתי את שני השירים שהם שחררו לאחרונה. ותודה לוי אייצ' 1 שחרשו עליהם

kyliefan18

New member
MAROON 5

אלבום השנה שלי (למרות שיצא לראשונה ב-2002). SHE WILL BE LOVED, THE SUN ועוד אחרים. פשוט אלבום מדהים. עוד 2: ULTIMATE KYLIE של קיילי מינוג ומוריסי עם YOU ARE THE QUARRY.

למעלה