משהו חדש על מצנע...

שווה לכולם לקרוא-תמצית הסיכסוך../images/Emo23.gif

הודעתו של election מפרטת את תמצית הסיכסוך ומעמידה בפנינו (שמאלנים וימנים) ברירה אחת - להיפטר מהסכמי אוסלו לאלתר! צריך רק לקרוא את האמנה הפלשתינית עליה התחנכים כל ילדי הרשות הפלסטינית ולהבין ששלום עימם לא יחזיק מעמד! שבוע טוב לכולם!

election

New member
חשבתם זה הכל - הרי לכם משהו מדהים

משל של חברת תוכנה - תקראו ותבינו עד כמה מצבנו עגום - חוות ניסיונות

election

New member
רגע... לא סיימתי../images/Emo124.gif

מותג כו"כ וותיק - והפעם בגירסה עדכנית

ראליסט

New member
אולי גדול במחשבים אבל...

עושה צחוק מנרצחים - כשחלקם היה בתקופת שלטונו של שרון. אם זה לא ריקוד על הדם,מהו ריקוד על הדם???

yaelvin

New member
יו... איזה סטיקרים גדולים!!!

אדיר - כזו כמות משובחת, לא ציפיתי לראות כאן! יישר כח!!!

rubikon

New member
electio-עליך לפרסם אותם בפורום מר´צ

ומפלגת העבודה-אתה 10.

תסבירו איך בשנתיים, בכהונתו של

אריק שרון שאתם כל-כך מאמינים בו נהרגו 700 בני אדם מהצד שלנו.

אתה צודק במאה אחוז... נעמן

ושתבין - אני לא בדעה שלך - אני ימני (ריאליסטי) אני חושב שלא צריך לעשות השוואות - לא כמה נהרגו מהשמאל ולא כמה נהרגו מהימין... אני חושב שיש כעת מצב של אוייבים מולנו ועלינו לקום ולהילחם - כי זה יקבע את עתידנו כאן על כל ההשלכות לכך. בניגוד אליך שאתה פשוט לא מאמין שהם רוצים לזרוק אותנו מכאן לחלוטין ולא רק לחזור לגבולות 67 - ההוכחה לכך - אש"ף קם ב- 64 הרבה לפני שכבשנו את השטחים ולא היתה לו אז עילה להתקומם מולנו... יתרה מזאת - עם שמחנך את ילדיו להשמדת ישראל ושינאה קיצונית - שלום עימו לא יחזיק מעמד יותר משלוש שנים. וזה דבר בדוק לאורך כל ההיסטוריה - לכן לדעתי זה או להיות או לחדול! ושיהיה בהצלחה לכולנו ימינים/שמאלנים - כולנו באותה הסירה!

שלא להזכיר את זה שהוא הכניס אותנו

ללבנון וכך נהרגו יותר בני אדם. והקורבנות לכניסה ללבנון הן בזכותו.

rubikon

New member
ומי הביא עלינו את ההרג הזה - ראש

ממשלה אחד שקוראים לו ברק

לא - אתה טועה../images/Emo70.gif

ראה את הודעתו של election הנושאת את הכותרת: פושע???... תחת הודעה ראשית זו אני לפחות - מסכים איתו בכל מילה

שווה לקרוא לכולם-תמצית הסיכסוך../images/Emo23.gif

הודעתו של election מפרטת את תמצית הסיכסוך ומעמידה בפנינו (שמאלנים וימנים) ברירה אחת - להיפטר מהסכמי אוסלו לאלתר! צריך רק לקרוא את האמנה הפלשתינית עליה התחנכים כל ילדי הרשות הפלסטינית ולהבין ששלום עימם לא יחזיק מעמד!

למעלה