משהו חדש על מצנע...

election

New member
משהו חדש על מצנע...

מצ"ב תמונה המשקפת את המציאות!!! אין יותר נכון מזה

reshef

New member
הוא מפגר, ההצהרה תחזור אליו כבומרנג

מה הוא חושב שאם הוא מצהיר שהעבודה לא תשב בממשלה תחת שרון אז הוא יגדיל את הכוח שלה? להיפך, המנדטים יעברו לשינוי...

זה רק אומר לנו - מיהו האיש!!!!!!!!!

יאללה שיעוף הביתה - דרך אגב - אחלה תמונה!!!

אהבתי - מזה הוא לא יוכל לברוח../images/Emo88.gif

מצנע... נו מה יהיה?? איזה ראש ממשלה אתה מתכוון להיות - של המוקטעה??

masorti

New member
תכנית ברק גרועה מהמפה שהובאה..

למה שלא תגשו לאתר של "גוש שלום" ותקחו משם את המפה שהציג ברק בטאבה בינואר 2001? הרי אף שמאלן לא יוכל להתכחש למפה שהובאה ע"י "גוש שלום".

ראליסט

New member
רק ..

שהשקרן העלוב "קול צף" מציין במפה שלו שטחים מהנגב וכמעט את כל הגליל,ואף המפה שאתה מראה היא של "גוש שלום"-תנועה שמאלנית אף ממר"ץ.

masorti

New member
ומה הבעיה במפה שאני מראה?

"גוש שלום" הרי מצהירה שברק "לא נתן כלום" לפלשתינים. חזקה עליה שהיתה מציגה את המפה הכי "ניצית" שניתן להציג, כדי להכפיש את ברק ולהציגו כסרבן שלום. על כן, כל ויתור המוצג במפה של "גוש שלום" הינו ויתור שאכן נעשה מעל לכל ספק. ככל ש"גוש שלום" יותר שמאלנית, כך אמינה יותר המפה שלה כמוכיחה שברק נתן לפלשתינים את ה-כ-ו-ל..... ומצנע הרי הבטיח להמשיך מהנקודה בה הפסיק ברק.

ראליסט

New member
הכל???

הכל זה כל השטחים.אפילו ההצעה המטומטמת של ברק היתה ל-96 אחוזים מהשטחים,תוך שמירת גושי ההתנחלויות הגדולים בשטח ישראל. ולולא הביא ברק העה זאת,אולי האינתיפאדה היתה מחכה עוד שנה שנתיים,אבל בהחלט שייתכן ששרון היה ממשיך (כמו נתניהו) למסור אחוזים בודדים נוספים לפלסטינים.רק אח"כ היה מגלה שגם עליו הם עבדו... הדבר היחיד ש"השיג" ברק מהצעתו היה,שעם או בלי לרצות,הוא חשף לראשונה את פרצופו האמיתי של ערפאת,לרוב הציבור שהאמין (מתוך תקווה) בהסכמי אוסלו. והראייה.ביבי "הימיני הדגול" ,המשיך ,אמנם בקצב איטי,אך המשיך-את תהליך אוסלו.אם עשה זאת מטעמים פופולריים או כי גם הוא הולך שולל ע"י ערפאת-זה לא משנה את עצם העובדה,שהוא כשל.

election

New member
לראליסט האופטימי (רוקד על דם...)

בדרך כלל איני נוהג לכתוב כאן - אך "למענך" אני אחרוג!!! ראשית - אני עושה צחוק מכל הנרצחים ורוקד על הדם??? ידידי - תתעורר, בוא נחזיר אותך למלחמת לבנון בכדי שתבין מי המציא זאת - מי אותם מפגינים שעמדו שעות מול ביתם של הורי חיילים ששירתו בלבנון עם שלטים "שאוטוטו יגיע קצין העיר..." מי אותם אלו שריססו מול ביתם של הורי הרוגים - לצאת למאבק בשם בנם שאיננו??? מי כל יום עמד בצמתים עם סטיקרים זוועתיים ורקד "בריש גלי" על הדם והכל בשם האידיאולוגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להזכירך - מי עד היום מפרסם בחוצות העיר "עדיפים ייסורי השלום ממכאובי המלחמה" (להזכירך ששלט זה שונה בהחלטת בג"צ - מאחר ובתחילה הוא התכוון שעדיף "קצת" הרוגים כשיש שלום מאשר מלחמה!) - מי מפרסם בכל עת והזדמנות תמונות של קברים והלוויות??? - אל תכסה את עיניך - מחנה השמאל המציא זאת והוא ממשיך לשכלל זאת בשם האידיאולוגיה - גם רבין שאותו אני מכבד נהג לומר "שאין מה לעשות, יש קורבנות שלום וצריך להשלים עם זה בינתיים"... נשמע לך מוכר או שאוזנייך אטומות??? כל מה שפירסמתי כאן (סטיקרים וכו´) יכולים להיחשב בעינייך כ"לרקוד על הדם", אך אם באמת היית ריאליסט כפי שאתה מכנה את עצמך היית מתייחס לזה אחרת! אני ידידי... הצגתי עובדות ולא המצאתי כלום - לא הפחדתי לא התרסתי ולא כפיתי... אני הצגתי באופן נקי ביותר את הראי של הסכם אוסלו - אם היו ימים שתקפתם את הימין על מחדלי לבנון - שהרי הגלגל חוזר ומרוב הלהיטות שלכם לשלום - הבאתם את מחדלי אוסלו - שיש לי כאזרח את כל הלגיטימציה להתריס מולם ולהתנגד לכך - ואתה ידידי - לא תסתום כאן פיות!!! או שתקשיב - או שתתנגד - זו זכותך! עובדה שחוץ מהמושג "לרקוד על הדם" - אין לך ממש מה לומר על האימרות שפירסמתי כאן - כי אתה הרי קורא אותן ואומר לעצמך שזו בעצם המציאות גם אם אינך אומר זאת בגלוי. וזה לא משנה עם איזו ממשלה "נהרגו הקורבנות" - כולנו באותה סירה! אני לא עושה הבדלים!!! ועכשיו היכן אני כן מסכים איתך??? ובכן יפב כתבת על ברק - אני מסכים עם כל מילה שלך! יום טוב ידידי

יפה אמרת

כולנו באותה הסירה ולא משנה תחת איזו ממשלה נהרגים הקורבנות זה הכל מחדלי אוסלו - גם ימין וגם שמאל אשמים בהמשך התהליך.

ראליסט

New member
אתה מצייר תמונה...

כאילו שכל מה שקרה במדינה הזאת מאז הסכמי אוסלו,נבע מהם ומהם בלבד. קצת הגזמת!!! מה למשל הקשר בין כשלונו של ביבי מול ברק,לבין "אוסלו"? לפי ההגיון שלי ,זה היה צריך להיות להפך!!!

ראליסט

New member
רק למה...

אתה אומר:"הבאתם",ומתיחס בכך אלי??? זה שהצבעתי בעד רבין ב-92 עושה גם אותי לפושע??? לא אני,לא רבין ולא אף אחד-לא פושע "אוסלו".רצוי שאת הביקורת שלך תמתח קודם כל על אילו שהפרו את ההסכם בגלוי-הפלסטינים. ואשר להסתה:יש הבדל אחד-כשהשמאל הסית נגד בגין ושרון,יהודי ניסה לפגוע בתומכיו (רצח גרינצוויג).כשהימין הסית נגד רבין,עוד יהודי רצח - הפעם ישירות את רבין. כמו שאתם בד"כ אומרים:"מבחן התוצאה".כך ניתן לומר-השמאל נפגע ע"י גורמי ימין קיצוני-אם הוא מוחה או אם הוא בשלטון. אבל אמרתי כבר כמה פעמים,שלגופו של עניין אני מתנגד להסכם אוסלו ולכן בבחירות הקרובות לא אצביע לעבודה.

election

New member
פושע??? - אתה טועה - ריאליס../images/Emo70.gif

אני בכלל לא משווה אותך לפושע וגם לא את ראשי הסכמי אוסלו. לדעתי הם עשו את ההסכם מתוך תמימות דעים מוחלטת ולא מתוך רוע - לא רבין (ז"ל) ולא פרס ושו"ת - הם אינם פושעים - ההיפך הוא, אנשים שאני אישית מעריך ומוכיר על עברם העשיר ותרומתם! לכן בוא נתייחס לכך עיניינית - כל מה שציפנו מהם זה שכאשר ההסכם הופר באופן בוטה ע"י הרשות הפלסטינית והחלו פיגועים נרחבים בכל הארץ - קיווה העם שיבוצע צעד מנע ויבטל את ההסכם עם אותו אירגון טרור שעדיין קורא להשמדת ישראל! לצערנו (העם) זה לא קרה ואת המחיר משלמים אני ואתה ועוד 6 מיליון אזרחים (נקווה שנישאר 6 מיליון בינתיים ולא נתצמצם). גם הימין אשם בכך שהמשיך את ההסכמים וידו אינה נקייה מכך. כל אשר אנו מבקשים (העם) זה הגנה בסיסית מהשלטון כפי שדורש כל אזרח ממדינה ריבונית!!! ואת זה לצערי אנחנו לא מקבלים, הרבה מכך - הודות להסכמי אוסלו. לכן, מדינה פלסטינית היא מתנה לטרור בהתגלמותו ורצוי שנרד מהעץ הזה מהר מאוד, כי בכך לא נפתור את הסכסוך - שלא נהיה עיוורים- הם רוצים את ישראל והם חוזרים ואומרים זאת. אתה יודע שהאמנה הפלסטינית שונתה ב-1997? ואתה לאיזה ניסוח??? במקום: "...יש לנסות ולהשיג בכח ללא כל הבחנה את שטחי המולדת כולם ולא להכיר בישראל ובציונים אלה כיישות זמנית שתחלוף לה מהעולם..." שינו זאת ל: "...יש לנסות ולבוא בדו שיח עם היישות הזמנית (ישראל) ולהשיג את שטחי המולדת בדרכי נועם ושלום. כל אשר יתקבל מהם (ישראל) בדרכי נועם, נקבל לאשרנו וכל השטחים שלא נקבל בדרכי נועם - עליהם נילחם בדם עד שתחלוף לה היישות הזמנית בהתאם לתורת השלבים מ-1964..." לכן אני אומר - לא יעזור לנו כלום!!! הם לא רוצים רק את שטחי 67´ הם רוצים הכל!!! לכן אני גם מסכים איתך שברק היה המנהיג היחידי!!! שחשף זאת אל מול העם. לא נתניהו, לא רבין (ז"ל), לא פרס ולא שרון - על כך כדאי שידעו כולם. שלעומת האחרים, ברק לא נתן אפילו אצי אחוז מהשטח לפלסטינים - הוא רצה לדעת מה יהיה בסוף אם יקבלו ה-כ-ל!!! ועל כך אין חילוקי דעות בינינו.

זה רק מוכיח שברק היה החכם מכולם|ברק

יפה מה שכתבת - לא חשבתי על זה בצורה כזו אף פעם זה באמת נכון

yaelvin

New member
../images/Emo127.gifתשובה במקום - election

ניסחת את זה באופן יפה ומדוייק - רצוי שכולם יראו את האמת

שווה לקרוא את זה -תמצית הסיכסוך../images/Emo23.gif

הודעתו של election מביאה בפנינו את תמצית הסיכסוך באופן מפורט ובקצרה - תם לו עידן אוסלו וכדאי שכולנו - שמאלנים וימנים נתעשת ונילחם על זכותנו להיות כאן

שווה לכולם לקרוא-תמצית הסיכסוך../images/Emo23.gif

הודעתו של election מפרטת את תמצית הסיכסוך ומעמידה בפנינו (שמאלנים וימנים) ברירה אחת - להיפטר מהסכמי אוסלו לאלתר! צריך רק לקרוא את האמנה הפלשתינית עליה התחנכים כל ילדי הרשות הפלסטינית ולהבין ששלום עימם לא יחזיק מעמד! שבוע טוב לכולם!

ראליסט

New member
אתה כפרט לא,אבל...

מי עומד מול ה"פליירים" וה"כיתובים",שאנו רואים יום יום כשאנו נמצאים בדרכים בסגנון:"פושעי אוסלו לדין!!"?.זה בטח לא אדם אחד ,שמסתובב בכל הארץ,וכותב מודעות אילו. אנשים שכותבים מודעות אילו,לא מיצגים בעיני את הדמוקרטיה.הם לא מבינים שה"דין" של מי שנכשל פוליטית הוא דין הציבור בלבד.רק לו מישהו מהם היה מוכיח לי שרבין,פרס ורבים אחרים,חתמו על הסכם אוסלו,מתוך מטרה מוקדמת,לגרום לרצח ישראלים,הייתי מסכים שיש להעמיד מישהו לדין.מאחר שכולנו יודעים שזו שטות,הרי שמשפט זה הוא הסתה חמורה,ועוד כנגד מי שיושב ואולי יישב באופוזיציה!

למעלה