משהו חדש לעולם חדש...

משהו חדש לעולם חדש...

שלום לכם קוראים יקרים , אולי לא הרבה תוכן סקסי למכתב זה , אבל בל נשכח שהתחלות טובות מתחילות לאט. קראתי את המכתבים ואת הסיפורים האחרונים שכאן , אם אני לא טועה הנשים הן הדומיננטיות כאן , וזה יפה מאוד , תמיד מה שנשים עושות יפה וטוב. אני לא מנסה ולא רוצה להחניף לכן הנשים , רק אומר את מה שאני חושב. אני אוהב לספר סיפורים , כחולים בכלל נוח לכתוב . בפעם הבאה , אני אכתוב משהו עסיסי יותר . אולי אני טועה , אבל עצוב לי שיש כל כך הרבה סקס וארוטיקה בכל אחד ואחת מאיתנו , ואנחנו מוצאים את זה כאן , ולא בעולם האמיתי הקשה יותר ! ושלא יגידו לי אנשים "אני עושה מה שאני רוצה" לא לזו המשורר (אני) מתכוון. אני מתכוון להמוניות של הארוטיקה , מאיפה באה לנו השמרנות הבושה ההסתגרות , לפעמיים בחורה שאני מתחיל איתה ברחוב , עושה לי חשק לחיות עוד 2000 שנה כדי בת בת בת בת נכדה שלה , תיהיה פתוחה ומשוחררת יותר. עד מתי , עד מתי ? מבטיח לא להיות כבד בפעם הבאה !! שאי ברכה וסעו בזהירות. אוויר.

kay la

New member
אני לא מסכימה..

אני לא חושבת שיש הרבה שמרניות במקום הזה..ובכלל..אין מה לעשות סקס זה וטו לא?

kay la

New member
לא הוסבר נכון..רגע..

הכוונה שלי הייתה היא שלרוב אנשים נפתחים עם בני זוג..אני לא חושבת שכל בחורה שהולכת בחוץ צריכה להפגין את המיניות המודחקת שלה כלפיי כל עובר ושב.. וסלח לי..אתה חושב שבחורה צריכה לקפוץ על גבר בקטע של "כאן ועכשיו" תסביר את עצמך בבקשה כי אני לא הבנתי את הרעיון שלך..מה זאת אומרת שמרניות? איך היית רוצה שזה יתבטא?

הנה לך בחורה נחמדה....

קודם כל אני מרגיש צורך לציין שאני שמח שאת מגיבה כמעט און ליין . אולי את לא יודעת , אולי אני לא מדייק , אבל נראה כאילו כולם וכולן נעשו יפים יותר , אני לא יודע אם זה הדור החדש או האופנה המצויינת...או המודעות לגוף ולפיגורה ....מה כן , פשוט כיף ללכת לים או סתם לצאת החוצה כדי "לשטוף" את העיניים. אני לא רוצה ליצור רושם של שובניסט אפילו להיפף ,אני מרגיש פמניסט רוב הזמן , אבל בנושא הסקס , השובניזם שלי מתגבר על כול הגיון שאני חושב שיש לי. וכן אחות יקרה , אני רוצה שבחורה / אישה שמוצאת מישהו שמושך אותה , אני מצפה ממנה להיות על סף האגרסיבית , בלי משחקים , בלי הרבה שטויות מסביב , יש לי יותר מידי חברים , שביזבזו זמן וכסף בפגישות עם בחורות שפשוט לא סירבו מיד בגלל נימוס או בושה ..לא יודע מה הסיבות המדויקות. אני מרגיש שאני לא הכי ברור , אבל אני משתדל , האמיני לי. אישה צריכה לרמוז לגבר והגבר לאישה "הנה אני , הנה אתה , אני רוצה אותך , אתה רוצה אותי , בוא נעשה עם זה משהו". החלטתי לומר זאת בפשטות ..... קשה מאוד למצוא זיון ! זה הקטע כנראה - חחח גם לנשים גם לגברים , בקיצור קשה. אני קצת מבולבל היום , אני אעשה סדר בדברים , את תגלי בהמשך , על פי סיפורי . תודה לך , אולי את לא יודעת , עשית לי נעים , באמת . שאי ברכה.

למעלה