משהו חביב...
B Bodom-child New member 9/11/01 #5 זה רק נדמה לי או שהיצור הקטן תחת הבלאק מטאל נראה כמו דני פילץץץץץ
ק קספר New member 9/11/01 #7 רגע ומה עם פאואר-מטאל? במחשבה שניה זה לא כל כך מסתדר עם התמונות שם חחחח אבל אהבתי
ק קספר New member 9/11/01 #9 כן גם אני חשבתי על זה רק שאז התמונה צריכה להיות צבעונית להמחשה.רק שישאירו מקום לחרבות וכ"ו.
B badphish New member 9/11/01 #10 לדעתי עם עשו בהבי מטאל שהוא כבד וספיד שהוא רץ אז בפאואור היו צריכים לעשות שהוא לבוש כמו פאואור ריינג´ר
לדעתי עם עשו בהבי מטאל שהוא כבד וספיד שהוא רץ אז בפאואור היו צריכים לעשות שהוא לבוש כמו פאואור ריינג´ר
S Sham 69 New member 9/11/01 #13 אני לא מאמין שאני משתתף בחרא הזה .. אבל .. אם כבר .. אז הם היו יכולים לעשות לפאוור איזה הומו עם בגדים צמודים ומשקפי שמש שמתחשמל מאיזה 738912789 וואט
אני לא מאמין שאני משתתף בחרא הזה .. אבל .. אם כבר .. אז הם היו יכולים לעשות לפאוור איזה הומו עם בגדים צמודים ומשקפי שמש שמתחשמל מאיזה 738912789 וואט
B BlackShadow New member 9/11/01 #14 כרגע... הורדת את המוניטין הטוב שלך עצם היותך משתתף "בחרא הזה"...
ק קספר New member 9/11/01 #16 כן זה "חרא" אבל "חרא" טוב כמו שהידידים שלי אומרים שטראש זה חרא שלא ברא השטן.אבל מה לעשות שאני אוהב את "החרא" הזה.
כן זה "חרא" אבל "חרא" טוב כמו שהידידים שלי אומרים שטראש זה חרא שלא ברא השטן.אבל מה לעשות שאני אוהב את "החרא" הזה.
A a_duck New member 10/11/01 #20 אפשר לעשות גם לגריינדקור... איזה אחד שעושה סליידים עם גיטרה כאילו שזה סקייטבוארד (גריינד=מחליק)...