משהו חביב

emmily plays

New member
משהו חביב

אתמול פתחתי ערוץ 3 ופתאום אני שומעת להפתעתי הרבה "confusion..will be my epitaph" ואני חשבתי לי WTF??? ואז כשעלת התמונה ראיתי שזה "שבתות וחגים" . מיד כשנגמרה הסצנה ישבו להם דרור קרן ויעל אבקסיס בחדר שקיר 1 שלו מכוסה ב לא אחר מאשר הפרצוף הסגול של המלך ארגמן. את זה כבר זכרתי ממזמן, כלומר כשקניתי את הדיסק זכרתי שהתמונה הופיעה שם, אבל לא זכרתי את השיר. ובסוף, כשהסתכלתי בפסקול כדי להתלהב שכתוב שם קינג קרימזון, היה כתוב שהם השתמשו גם במשהו של מיסטר רוברט פריפ. יפה להם.. מישהו בהפקה כנראה מאוד אוהב את פריפ וחבר מרעיו. מגניב, לא?.. הה, כן. וקניתי את אוקטופוס ואת close to the edge. אוקטופוס היה לי קשה למשך 4 שמיעות ואז נדלקתי עליו עמוקות. ו close to the edge מגניב לחתולין. אגב, גם אני אהבתי יותר את הכיוון של הפתיחה ופחות את ה up beat -יות של ההמשך. אבל זה עדיין מגניב.

הסדרה הזאת מתמחה

בלהשמיע ברקע "מוסיקה טובה". כי גם פרק שכולו הוקדש לשירים של רדיוהד, למשל. מישהו שם בעריכה של הסדרה מבין עניין.

../images/Emo110.gif תתחדשי!!! אלבומים מעולים!

אוקטופוס ו close to the edge (בלי קשר אחד לשני כמובן) הם שניים מהאלבומים האהובים עלי של כל הזמנים.
למרות שאוקטופוס ממוקם שלישי או רביעי אצלי באלבומי הג'נטל ג'יאנט... עדיין אלבום מעולה. תהני מהם!

emmily plays

New member
טוב.. השם שלך

דיי מסגיר את אהבתך ללהקה הבאמת מיחודת הזו. אאחלה שיר הטרובדור. בהתחלה שנאתי אותו כי הוא צרם לי ועכשיו אני מכורה אליו. קצת כמו ההיא בסרט "הפנסים האדומים" שבהתחלה המסאג' ברגליים עם פטישים כאב לה נורא ואז היא התמכרה... פששש.. הבאתי אותה בדימוי וגם הראיתי שאני רואה סרטים סיניים...

MajorWinters

New member
גם פרוג וגם סרטי איכות?../images/Emo19.gif

מעניין... בכל מקרה לי זה ההפך. באוקטופוס למרות שהיה שונה מהפרוג שהכרתי (לא שהכרתי הרבה), התאהבתי בשמיעה ראשונה.!. ביס עוד לא התאהבתי, אני די בטוח ומאוד מקווה שזה יקרה במהרה בימינו! (ואם כבר פסח... אז Jerusalem זה המקבילה הבריטית ל"בשנה הבאה בירושלים הבנויה"?)

emmily plays

New member
כמובן שעם אוזניות

לקחתי ת'המלצה של האתר של ברייטמן.. :p סתם אני תמיד שומעת מוזיקה מורכבת עם אוזניות. אחרת מה הטעם? ותודה על הברכות . אגב קיבלתי כרגע לשמיעה דיסק של אנתוני פיליפס שהבנתי שהיה בג'נסיס, והומלץ לי על אלן פרסונס פרוג'קט. מה דעתכם?

tz6

New member
אפשר לשאול

מהם השלושה הראשונים באלבומי הג"ג, כי אצלי הוא הראשון, ויש לי גם את acquiring the taste ו-Gentle giant...? (אה, וכמובן גם אני מצטרף לברכות

chany

New member
תמיד שמחה לתת המלצות...

מבין אלה שיש לך כמובן שאוקטופוס הכי טוב. ארבעת האלבומים הטובים ביותר שלהם הם ללא ספק The Power And the Glory Free Hand In a Glass House ו Octoupos לא בהכרח בסדר הזה. קצת קשה לי לבחור מביניהם... אגב, לדעתי Aquiring the Taste לא משהו, אף פעם לא התחברתי אליו.

אוי פאדיחות נכנסתי בשם של דודה שלי

היא הייתה אצלי קודם.
וזה Octopus ולא איך שזה לא יהיה שיצא לי. lol

למעלה